Spomienkovy optimizmus o tom ako "kvalitny" zaklad vydrzi dekadu, mam 3 relativne nove tlaciarne (na roznych miestach) (3-5r) - problemy pisem vyssie a ak to ma byt na obcasne tlacenie, tak by som ziadnu dalsiu zbytocnu funkcionalitu (okrem wifi) naozaj neriesil. Ziaden skener/duplex a sprostosti ked ho netreba. Co sa dnes este skenuje v casoch smartfonov? Odfotim fotku a vytlacim fotku alebo poslem. Este sa mi nikde nestalo, ze by neakceptovali. 15 rokov som mal konicu minoltu, ktoru som nevedel znicit a to sa tlacili ine objemy. Skusenost s tym HP ukazuje, ze ani laserovka nie je uz zarukou bezstarostnosti. Napriek tomu canon/Brother by mohla byt dobra volba.
Vdaka zoomovi za prinosnu vsuvku o papieri.
Tlaciaren
Re: Tlaciaren
MB: GIGABYTE B850 AORUS ELITE CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D Cooler: DeepCool AK620 GPU: GAINWARD GeForce RTX 5070 Ti Phoenix-S 16G SSD: Samsung 990 PRO 2 TB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB DDR5 6000 MHz CL30 Case: NZXT H5 Flow PSU: ADATA XPG CORE REACTOR II 1000W
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech G Pro X2 Superstrike, Logitech MX Master 2S
Monitor: LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Hifiman Arya Stealth / Meze 109 pro + Niceboy Voice call
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120
Klavesnica: Logitech G915 Lightspeed GL linear
Mys: Logitech G Pro X2 Superstrike, Logitech MX Master 2S
Monitor: LG 38GN950-B
Zvuk: Topping DX5 lite + 2x Mackie MR524 + Hifiman Arya Stealth / Meze 109 pro + Niceboy Voice call
Simrig HW: Fanatec CSL DD 8 Nm + WRC, DIY pedale, Heusinkveld simshifter + handbrake v2, Trackracer TR120