dik skusim to nastavenieAjsTi napísal:zifo napísal: Nie pri vykyve , ale pri flashovani , ak vypnes , alebo nejako inac prerusis napajanie , mozes si "posrat" dosku. A ktvojmu druhemu postu , v biose mas polozku ako Load Default Bios , alebo nieco take , dostan sa do biosu a nahraj "default bios" a nastav vsetky parametre podla tvojho pocitaca. Jak nasobic tak disky atd. U pameti skus nastavit DDR 333Mhz
nechce mi nacitat novu ram
jedine co som tam nasiel bola to nastavenie ramky z auto na 400mhz nic ine tam nie jezifo napísal:AjsTi napísal:zifo napísal: Nie pri vykyve , ale pri flashovani , ak vypnes , alebo nejako inac prerusis napajanie , mozes si "posrat" dosku. A ktvojmu druhemu postu , v biose mas polozku ako Load Default Bios , alebo nieco take , dostan sa do biosu a nahraj "default bios" a nastav vsetky parametre podla tvojho pocitaca. Jak nasobic tak disky atd. U pameti skus nastavit DDR 333Mhz
To si zrejme zle pozeral. Tvoja doska podporuje DDR400(PC3200)/ DDR333 (PC2700) / DDR266 (PC2100) -184pin , to znaci ze v biose sa to musi dat prepnut.zifo napísal:zifo napísal:AjsTi napísal:jedine co som tam nasiel bola to nastavenie ramky z auto na 400mhz nic ine tam nie jezifo napísal: Nie pri vykyve , ale pri flashovani , ak vypnes , alebo nejako inac prerusis napajanie , mozes si "posrat" dosku. A ktvojmu druhemu postu , v biose mas polozku ako Load Default Bios , alebo nieco take , dostan sa do biosu a nahraj "default bios" a nastav vsetky parametre podla tvojho pocitaca. Jak nasobic tak disky atd. U pameti skus nastavit DDR 333Mhz
Takze som to nasiel v manualy.
Frequency/Voltage Control
FDRAM Clock (MHz) 8Please set DRAM Clock according to your requirement. (Default value: Auto) If you use DDR266 DRAM module, please set "DRAM Clock(MHz)" to "133-DDR266". If you use
DDR333 DRAM module, please set "DRAM Clock(MHz)" to "166-DDR333". If you use DDR400 DRAM module, please set "DRAM Clock(MHz)" to "200-DDR400".
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
to mas pravdu ja som to myslel tak ze som skusil len 400mhz,ale su tam aj tie ostatne co hovoris tak som skusil aj 333 ale nenacita tu novu aj takAjsTi napísal:zifo napísal:zifo napísal:AjsTi napísal:To si zrejme zle pozeral. Tvoja doska podporuje DDR400(PC3200)/ DDR333 (PC2700) / DDR266 (PC2100) -184pin , to znaci ze v biose sa to musi dat prepnut.zifo napísal: jedine co som tam nasiel bola to nastavenie ramky z auto na 400mhz nic ine tam nie je
Takze som to nasiel v manualy.
Frequency/Voltage Control
FDRAM Clock (MHz) 8Please set DRAM Clock according to your requirement. (Default value: Auto) If you use DDR266 DRAM module, please set "DRAM Clock(MHz)" to "133-DDR266". If you use
DDR333 DRAM module, please set "DRAM Clock(MHz)" to "166-DDR333". If you use DDR400 DRAM module, please set "DRAM Clock(MHz)" to "200-DDR400".
Ak davas clear cmos , tak mazes to nastavenie. Zrejme naozaj ta pamet tam nebude slapat. Dokonca ani na 333Mhz.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.
a keby som dal novy bios na dosku myslis ze by to pomohlo??? http://drivers.softpedia.com/get/BIOS/G ... s-15.shtml
To neviem ani potvrdit , ani vyvratit. Apropo na Gigabyte webe je vypisane male info co novy bios opravuje.zifo napísal:a keby som dal novy bios na dosku myslis ze by to pomohlo??? http://drivers.softpedia.com/get/BIOS/G ... s-15.shtml
Taku istu PQI ako mas v kompe. A najlepsie ked ju zoberies zo sebou a pojdes do obchodu , nech Ti da taku istu. Aby si zase neriesil tento problem.zifo napísal:no tak chcel by som ti podakovat za tvoje rady ale rozhodol som sa pre radikalne riesenie -pred chvilou som sa vratil z obchodu a vratil som ramku a na moje pocudovanie mi vratili peniaze bez zbytocnych reci--ale novu ramku chcem len neviem aku -proste aby sla