znicena ASUS A8N-E a zniceny Seasonic S-12 500W.
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Tak ako si dopadol, zobrali ti tu dosku ?
Mali by ale netreba im hovorit ze ti zdochol aj zdroj, proste povec doska nejde a hotovo, som zvedavy ako sa k tomu postavia .
Mali by ale netreba im hovorit ze ti zdochol aj zdroj, proste povec doska nejde a hotovo, som zvedavy ako sa k tomu postavia .
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Dosku pravzali, vybavene to bude az niekedy po Novom roku, nakolko uz ju nemaju v cenniku, posiela sa do ciech a ak reklamaciu uznaju (comu prave dvakrat neverim), tak zasa pekne do nasej rodnej vlasti.
Neboj sa, az tak pripeceny este niesom, aby som im vesal na nos, ze mi ju pravdepodobne odpalil zdroj...
V podstate mi to neponahla, pretoze Shark si dava na cas, co sa vybavenia reklamacie toho "zazracneho" zdroja tyka... :roll:
Neboj sa, az tak pripeceny este niesom, aby som im vesal na nos, ze mi ju pravdepodobne odpalil zdroj...
V podstate mi to neponahla, pretoze Shark si dava na cas, co sa vybavenia reklamacie toho "zazracneho" zdroja tyka... :roll:
Spoiler: ukázať
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Ale ja komp mam, spickove Pentium III 850 MHz, 768 MB RAM, 120 GB HDD a GF2 MX400 32 MB, SB Live. Na Net mi to staci, len ma stve to, ze si konecne kupim dvojjadro a X1950 PRO, aby som si aj nieco zahral, vezmem si 2 tyzdne dovolenky a odide mi zdroj s doskou.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Tak Shark si dal na cas s vybavenim reklamacie, zakonom stanovenych 30 dni na vybavenie odo dna prevzatia reklamacie im nestacilo, dokonca sa ani len neozvali (ako maju v reklamacnom protokole uvedene, kontaktuju zakaznika mailom alebo telefónom a co mi samozrejme "mimoriadne ustretovy a mily" technik potvrdil aj ustne), tak som sa dnes na 31. den vybral do Sharku a vzal si svoje peniaze spat. KeD som im povedal, ze superultrakvalitny Seasonic mi odpalil dosku, dostal som od jedneho vtipnu odpoveD "i mistr tesaø se nìkdy utne..." a od druheho "stane sa..." Usmial som sa, vzal prachy za zdroj a uz ma nebolo.
V tejto firme som bol styry-krat, zatial som sa tam stretol s absolutnou neochotou a lenivostou. Zjavne si personal a manazment niektorych podnikov neuvedomuje, ze nie zakaznici potrebju ich, ale naopak, oni zakaznikov. co sa mna tyka, moja noha tam vkrocila posledny krat. V tomto zivote urcite.
Na vyreklamovanie dosky este cakam, uz ju nedodavaju a nemaju ani v cenniku, tak si pravdepodobne vyberiem ako nahradu nejaku inu, mam zalusk na Abit AN8 Ultra
ktora ma okrem dobreho Layoutu aj samostatnym chladicom pekne chladeny MOSFET a samostatnym Heat-Pipe chladicom Northbridge.
Okrem toho ABIT je moja slabost, v minulosti som kupoval len dosky od nich.
Zdroj si planujem kupit Corsair CMPSU 520HXEU
Ma 3 x 12V vetvy po 18A, dostal mnozstvo oceneni, tak snaD budem spokojny a história Seasonicu sa nebude opakovat. Ak ho nenaskladnia do konca buduceho tyzdna, tak si kupim osvedcenu kvalitu Enermax Noisetaker G565AX-VE(G).
V tejto firme som bol styry-krat, zatial som sa tam stretol s absolutnou neochotou a lenivostou. Zjavne si personal a manazment niektorych podnikov neuvedomuje, ze nie zakaznici potrebju ich, ale naopak, oni zakaznikov. co sa mna tyka, moja noha tam vkrocila posledny krat. V tomto zivote urcite.
Na vyreklamovanie dosky este cakam, uz ju nedodavaju a nemaju ani v cenniku, tak si pravdepodobne vyberiem ako nahradu nejaku inu, mam zalusk na Abit AN8 Ultra
ktora ma okrem dobreho Layoutu aj samostatnym chladicom pekne chladeny MOSFET a samostatnym Heat-Pipe chladicom Northbridge.
Okrem toho ABIT je moja slabost, v minulosti som kupoval len dosky od nich.
Zdroj si planujem kupit Corsair CMPSU 520HXEU
Ma 3 x 12V vetvy po 18A, dostal mnozstvo oceneni, tak snaD budem spokojny a história Seasonicu sa nebude opakovat. Ak ho nenaskladnia do konca buduceho tyzdna, tak si kupim osvedcenu kvalitu Enermax Noisetaker G565AX-VE(G).
no neviem ci nebudem OT ale ked som ja kupoval dosku co mam v podpise a zdroj mercury 20+4 tak som si kupil tu redukciu 20-24 ale na forach som sa docital ze to tam nesmiem dat ze vraj to odpaluje dosky aj so zdrojami tak neviem pre istotu som to tam nedal
zapojene to mam tak ze 20pin zo zdroja je pichnuty v 24pin na doske a ten 4puin nie je zapojeny nikde a bezi to veselo 1,5roka a ani jeden problem nebol tak neviem
toho HW je mi luto a co sa tyka sharku tak bol som u nich raz na pohovore ale co sa tam deje v skalde sa divim ze to vobec funguje sak oni si tam tie suciastky hadzu jak basketbalky a ked im daco padne sak neva vyreklamuju a ked ne namontuju do PC a zablombuju a mozes si kupit hroza tak rychlo som od tial isiel het fuj shark = shit
zapojene to mam tak ze 20pin zo zdroja je pichnuty v 24pin na doske a ten 4puin nie je zapojeny nikde a bezi to veselo 1,5roka a ani jeden problem nebol tak neviem
toho HW je mi luto a co sa tyka sharku tak bol som u nich raz na pohovore ale co sa tam deje v skalde sa divim ze to vobec funguje sak oni si tam tie suciastky hadzu jak basketbalky a ked im daco padne sak neva vyreklamuju a ked ne namontuju do PC a zablombuju a mozes si kupit hroza tak rychlo som od tial isiel het fuj shark = shit
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Feb, 2006, 02:00
Teda to je sila, ze zdroj co povyhraval recenzie na SWH takto odpali dosku. Som zvedavy ako by dopadli tie recenzie, keby im tam poslali prave ten tvoj zdroj. No ale myslim si, ze kvalita zdroja sa hodnoti podla statisticky, nie podla jedneho kusu. Kludne mozes kupit Seasonic aj nabuduce... hoci, rozumiem ako funguje ludska psychika.
Ja to vsak risknem, kupujem presne tento zdroj. No ked dopadnem ako ty, prisaham ze si vytrham vsetky vlasy na hlave.
Ja to vsak risknem, kupujem presne tento zdroj. No ked dopadnem ako ty, prisaham ze si vytrham vsetky vlasy na hlave.
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Ako si povedal meno firmy nie je len jeden kus. ziadna firma na svet nema 0% poruchovost. Vzdy niekde nieco odide. Je to smutne ale je to tak.
VeD si zober ze je jediny co tu riesi problem Seasonic zdrojov. BuD vsetkym idu bez problemov alebo sa nevyjadrili.
VeD si zober ze je jediny co tu riesi problem Seasonic zdrojov. BuD vsetkym idu bez problemov alebo sa nevyjadrili.
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Gabo o tom vie najviac, a uz sa parkrat na tuto temu vyjadril... Corsair nevyraba Seasonic? Ci aka to bola firma, uz si nepamatam
CPU: Intel Core i5-3570K; RAM: 2x4GB Kingston Hyper-X Red 1600MHz CL9; GPU: ZOTAC nVidia GeForce GTX 650Ti AMP! Edition; MB: ASRock Z77 EXTREME4; SSD: OCZ-Vertex 4 120GB HDD0,1: 2x Western Digital RE4 2x1,5TB WD1503FYYS; Zdroj: Seasonic SSR-550RM 550W 80 Plus Gold; CPU Cooler: Noctua NH-U12DX
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Mne nevadi, ze sa ten zdroj znicil, to sa stane sebekvalitnejsiemu vyrobku. Presne ako vravite, statistika. Sam som na zahranicnych fórach nasiel len 2 pripady, kedy sa Seasonic znicil.
Mne vadi, ze jeho vyrobcom certifikovane "ochrany" proti zniceniu komponentov zlyhaly... zeby ich Seasonic vyradil z funkcnosti koli nejakemu problemu? tazko povedat, mozne je vsetko. Ale myslim, ze znicit 2 dosky v priebehu 3 mesiacov, to je slusna statistika. U mna sposobena psychicka trauma sposobila, ze sa v buducnosti Seasonicom velkym oblukom vyhnem. A Sharku este vacsim.
Teraz mam problem, aku dosku si zozeniem, kedze ASUS A8N-E uz nemaju, tam, kde ju reklamujem a nieje si ani z coho vybrat ekvivalent. Skladom uz niesu ziadne zaujimave dosky, len tie Low-End. Darmo... 939 je màtvy socket.
Ale asi si kupim ASUS A8R-MVP z AGEMu, kym ju maju, nForce4 s tymi svojimi "tichymi" vetracikmi mi uz ide aj tak na nervy.
Mne vadi, ze jeho vyrobcom certifikovane "ochrany" proti zniceniu komponentov zlyhaly... zeby ich Seasonic vyradil z funkcnosti koli nejakemu problemu? tazko povedat, mozne je vsetko. Ale myslim, ze znicit 2 dosky v priebehu 3 mesiacov, to je slusna statistika. U mna sposobena psychicka trauma sposobila, ze sa v buducnosti Seasonicom velkym oblukom vyhnem. A Sharku este vacsim.
Teraz mam problem, aku dosku si zozeniem, kedze ASUS A8N-E uz nemaju, tam, kde ju reklamujem a nieje si ani z coho vybrat ekvivalent. Skladom uz niesu ziadne zaujimave dosky, len tie Low-End. Darmo... 939 je màtvy socket.
Ale asi si kupim ASUS A8R-MVP z AGEMu, kym ju maju, nForce4 s tymi svojimi "tichymi" vetracikmi mi uz ide aj tak na nervy.
NO mne sa to nastastie nestalo a dufam ze si to neprivolam,ale pocul som to od viacerych kamaratov ze si to zo zdrojom odnesie aj nieco ine.A to ma najviac znervoznuje ze bez akychkolvek predoslych naznakov ze by mal zdroj odyst zrazu odyde.Da sa voci tomu nejako bezpecne ochranit?Alebo detekovat ze zdroj ma uz blizko do HW raja?
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Da sa tomu zabranit jedine tak, ze si proste kupis zdroj, ktory ma aktivnu ochranu proti zniceniu komponentov. Koli tomu som si kupil ten Seasrotsonic.
Preco som ja hlupak predal stary dobry Mercury 450W...
Preco som ja hlupak predal stary dobry Mercury 450W...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Feb, 2006, 02:00
Aj ochrana je robena len ludmi a moze zlyhat. Podla mna bola nefunkcna. Keby bola funkcna, aspon by zachranila dosku. Ale podla mna ten zdroj bol proste nejak cely zly, mal si smolu. A o to vacsiu, ze si sa tomu chcel vyhnut a tak si kupil Seasrotsonic. Ale sam uznas, ze ani najnajnajkvalitenjsia firma nemoze robit 100% kvalitne zdroje.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ