Disk 1 je OK.
Na tom disku 2 odstran vsetky particie. Je to to tlacidlo delete particion. Az keD sa ti vsetky zrusia, potom daj vytvorit particie a nahoD si tam kolko MB tam chces. Das v akom formate maju byt na formatovane a das aply. Potom by ti to uz malo ist.
Ak mas dajake otazky napis mi na ICQ alebo cez ss.
2 sata disky a nexceny raid...
- matelkoxxl
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
takze bod obnovy nakoniec pomohol,ale len na disk mp3 na ten druhy,co je na obrazku unallocated nie.takze som zachranil aspon hudbu.
btw. nevie mi niekto poradit,co s tym unallocated diskom???bolo by dobre ho nejako spojazdnit a aspon nieco zachranit...pls
btw. nevie mi niekto poradit,co s tym unallocated diskom???bolo by dobre ho nejako spojazdnit a aspon nieco zachranit...pls
Spoiler: ukázať
- matelkoxxl
- Používateľ
formatovat ide,ale to mi tam vsetko zmaze...prave som nahodil recover my files a dal ho prehladat...som zvedavy co to najde...ked niekto pozna nejaky fakt dobry prog na zachranu dat,pls napiste.
- matelkoxxl
- Používateľ
takze skusal som to aj cez recovery files aj o&o rescue box a nic...
o&o mi naslo vyse 50 gb jpg suborov,co som tolko ani nemal.niektore mali velkost aj par gb!!!ale ziadny subor nebol pouzitelny takze sa s tym musim asi pomaly zmierit,co?
o&o mi naslo vyse 50 gb jpg suborov,co som tolko ani nemal.niektore mali velkost aj par gb!!!ale ziadny subor nebol pouzitelny takze sa s tym musim asi pomaly zmierit,co?