Dnes to nemozem skusit v inom compe ale zajtra to skusim!
Myslim, ze si si aj sam odpovedal. Urcite to bude zla grafika.Fero_Chorda napísal:Takze som tam hodil directx 8.1 a tie testy boli iba 7,8 interfaces a isli v pohode ale nic ine to bohuzial nezmenilo, furt nic 3D nejde!
Dnes to nemozem skusit v inom compe ale zajtra to skusim!
Aj ten kamos ma XPcko a tiez mu islo vsetko v pohode, len hry mu nesli (setrice a testy grafiky som neskusal)Fero_Chorda napísal:Nemyslim si ze to bude ten isty problem! Lebo mne vsetko okrem toho ze mi blbnu tie 3D veci vo WinXP ide! To ze mi to blbne vo win98 som pisal len mimochodom!
Len si uz nad tym nelam hlavu a pockaj keD ju budes moct vyskusat aj niekde inde :roll:Fero_Chorda napísal:Hned by som si myslel ze ta karta je zla, keby neslo vsetko v 3D, ale mne sa to nezda ked v OpenGL vsetko ide! A v direct3D sa to nakonci vzdy ukaze! Netvrdim ze ta karta neni zla, len si moc neviem predstavit aka hardwareova chyba by to musela byt aby neslo direct3d a opengl islo!
Takze uz ju len bez vymenit, ako som to spravil aj jaFero_Chorda napísal:Takze som tu kartu strcil do mojho compu nainstaloval najnovsie catalysty a robi to to iste:roll: !!!!!!!!!