sci-fi serial

Všetko o filmoch, filmových premiérach ...
Používateľov profilový obrázok
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

BaM napísal:
nevie niekto ako je to s B5 - Crusade kolko to ho bolo natoceneho?
Pokial viem, tak 13 dielov serialu, a film Babylon 5: A Call To Arms bol pilot k tomuto serialu.
badyto

Príspevok od používateľa badyto »

Ako som tu uz v jednom topicu napisal:
pamatam ked som pred takymi 10 rokmi utekaval zo skoly domov aby som tusim 15.10 videl na prime kazdu cast stargate :) Momentalne sa tesim na kazdu sobotu ked vychadza novy atlantis, a veeelmi ma potesila sprava ze bude 3. stargate serial "Universe" ktory ma byt vraj uplne odlisny od ostatnych a bude to mat co robit s 9. chevronom brany.
Ked som ale zistil ze SG1 konci, potreboval som rychlo zaplnit prazdne miesto v mojej sci-fi nenasytnej bio-schranke tak som stiahol pilot k BSG potom som tak do 1 mesiaca pozrel vsetky 3 serie a potom ma porazalo ked som neviem ako dlho cakal na 2 minutove flashbacky... Potom Razor, supr film :) Tesim sa na 4. seriu, uz len 46 dni 2 hod. 47 min. Inak este veeelmo sa mi pacil StarTrek: Enterprise, tu uvodnu zvucku nosim aj v playeri,:D skoda ze spravili len 4 serie :(
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

Babylon 5, Star Trek a samozrejme SG1 su super serialy
:wink: Galacticu som este nemal moznost pozriet

..ale ak chcete nieco menej "kozmicke" vrelo odporucam serial Heroes, jednoducho som bol na nom zavisly pokym som nepozrel obidve serie. skoda ze 3.seria sa chysta az koncom roka, kvoli strajku scenaristov..

..Dalsi serial s podobnym nametom je The 4400, taktiez celkom schopne napisany scenar, 4 serie ubehli ako voda a momentalne sa nevie, ci bude aj piata
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
badyto

Príspevok od používateľa badyto »

Joseph Ako mozes nazvat SG stupiditou? Ten serial bezal 10 krasnych rokov a tolko fanusikov co ma... Teraz pokracuje pribeh SG ako Atlantis, a planuje sa 3. serial Universe. Kto vie, mozno bude SG dlhsie na platne ako StarTrek. a BSG?? ved ten dostal radu oceneni staci si to len pozriet a zostanes zavisly. Hudba od Beara McRearyho je uzasna a nebudem ani pokracovat... V poriadku vidim ze si chcel vyjadrit ako strasne sa ti pacili StareTreky, no podla mna uz 20 rokov alebo kolko nepozeras sci-fi. Nove serialy sa mi pacia aj pre premakane graficke efekty, a to star-treku uz na dnesnu dobu chyba, pokial neratam neaky umely vesmirny kriznik zaveseny na snurke ako si poletuje pred kamerou sem a tam... Nehcem tu napadnut StarTrek, bol vynikajuci, jediny svojho druhu vsetka chvala, ale na svoju dobu. to je moj nazor.
eSPer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 10. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa eSPer »

...pani, doporucujem Firefly ...
.. v poslednej dobe som nic lepsie nevidel..
najprv treba pozriet serial, potom film... :D
..fakt to stoji za to..

http://firefly.wz.cz/
Progress... ... 59%
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Príspevok od používateľa lezgy »

prave cakam kym brat donesie domov piatok voyager...mam tu poslednu seriu ale chcem pozriet postupne
galaktiku som pzoeral pilot ale nejak ma nezaujal roztahany dej...teraz pozeram babylony filmy

uvidime----chcelo by to pozret este raz pikarda....vraju je to na 7dvd

co sa tyka startreku lahko sa kopiruje ked uz nieco niekto vymyslel....

ale startrek na to aky stary je voyager mohli sa trocha s tymi efektami pohrat...nielen to trapne kyvanie mostika...
asi im fakt dosli napady ked im uz nieje pomoci vratia sa v case...

ale inac fajn...tesim sa na zaver :roll:
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s

Návrat na "Film"