kde zoberiem z dosky frekvenciu cpu?

Všetko o základných doskách, ich problémoch, možnostiach...
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa FEAR »

PeqpeK napísal:no ak to zrealizujem tak to copyright bude mat ;o) ale to staci spravit merac frekvencie, pomocou citacov a pamate a zapojit na to prevodnik na display, ak by som zistil kde sa tie frekvencie nachadzaju tak by som sa do toho pustil, bude pre mna trochu oriesok realizovat to CMOS obvodmi ale sak hadam to pude
EDIT: inak nepaci sa mi ako ste sa hned do mna pustili a ani ste nevedeli na co to je, typicky slovensky narod...aspon videt co vo vas je
tak skus zavolat inzinierom ktory navrhovali tu dosku oni ti urcite poslu kompletnu schermu zapojenia dosky ... je to od nich trosku nefer ze to nedali normalne na internet , mozno si len mysleli ze pre koncoveho zakaznika je tento udaj nepodstatny...

ps. a ked uz ich budes mat na linke tak ich popros ci by mi neposlali integrac na firewire aby som si ho doletoval na dosku lebo moja verzia ho nema alebo aspon typ.. vdaka..
Používateľov profilový obrázok
PeqpeK
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 23. Mar, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa PeqpeK »

:lol: srandista :) ale mozno im napisem mail, ale aj tak myslim ze to maju vsetky dosky podobne...
P5N-E SLI, E6400@3GHz 1,3V, 2x2GB DDR2, GTS250 1GB, BlueStormII 500, case, ventilatory, spina a ine drobnosti

Návrat na "Základné dosky"