Soldier of Fortune 3
:roll: ach boze mooooj toto je taka volovina ze stratene MB rapidsharu :roll: taka arkadovka ze... no ale kazdemu podla jeho chuti u mna to skoncilo skor ako zacalo .. doporucujem hned na zaciatku upravit senzityvitu mysky inak to je jak na kolotoci zo samopalom....
Naposledy upravil/-a FEAR v Št 22. Nov, 2007, 22:13, upravené celkom 1 krát.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
- FuLLi
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 16. Okt, 2006, 02:00
1ku ani 2ku som nehral, a hral som len tuto 3 ku...
hral som to asi tak 1,5 hodiny a podla mna uplna hovadina...
minus:
- missie su strasne nudne, ziaden poriadny efekt, nic sa neda rozbyt same skripty...
plus:
+ priemerna grafika a brutalita...
davam tomu tak 45% :roll:
a datum vydania SoF 3 je: UK - 7.12.2007, US -15.11.2007
hral som to asi tak 1,5 hodiny a podla mna uplna hovadina...
minus:
- missie su strasne nudne, ziaden poriadny efekt, nic sa neda rozbyt same skripty...
plus:
+ priemerna grafika a brutalita...
davam tomu tak 45% :roll:
a datum vydania SoF 3 je: UK - 7.12.2007, US -15.11.2007
- mUrEeC
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
Je to celkom..ODVECI..akoze grafika je na slovenske pomery good, aj to ze sme to robili mi je nieco
-po takych 17 minut hrania som dostal blby pocit ze som sprosty ze nehram Call of Duty a vypol som to xD
-po takych 17 minut hrania som dostal blby pocit ze som sprosty ze nehram Call of Duty a vypol som to xD
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!
- mUrEeC
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
no a nie? grafika sa mi pacila,ale je poznat ze je to robene ako Bckova hra..skoro ziadna napln misii, po case uz ta nudi len hlavy odstrielat..ja som sa naucil celu anatomiu tela
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
mUrEeC ako hovoris...tiez som to hral asi 20 min a za tych 20 min mi hra nedala ani jeden dovod pre to aby som ju hral Dalej...no skoda...
Grafika je pekna, masaker to tiez je...pre zariteho FPSkara je to mozno dobra hra ale pre mna nie....
HW naroky su dobre takze na mojej x1950 sa to hybalo pomerne dobre.
Grafika je pekna, masaker to tiez je...pre zariteho FPSkara je to mozno dobra hra ale pre mna nie....
HW naroky su dobre takze na mojej x1950 sa to hybalo pomerne dobre.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
co som to tak zbezne pozrel tak grafika je az velmi dobra, skoda, nic ine to nenaplnuje. ta grafika sa netvari ze tam je, ale je. hdr v plnej parade, nabijas zbrat tak prd okrem toho vidis a pod. a ide to aj na 6800 v pohodicke, skoda len toho ze jediny ciel misie je seckym ufiknut aspon jednu koncatinu
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Jaj, no Cauldron to podla ocakavania pekne spackal Hra je uplny bullshit , snaD okrem grafickeho kabatu (ktory mimochodom bezi ne engine Chasera). Skriptovanie je priserne, idete normalne priestranstvom a protivnik padne pred vas ako z blesk z jasneho neba, a ani len netusite odkial to vlastne vybehol. Noc je spracovana mizerne, textury ohavne, na jednej texture je v horizonte mesiac, nebo aj stromy, no proste :puke: . Liearita butalna, v dzngli sa neda nikam ist, (pripomina mi to MoH: Pacific Assault)
A taktiez celkovu atmosferu prvych dvoch dielov to uplne stratilo. Rozstrielovanjie nepriatelov uz vobec nie je take zabavne a cele mi to pripada teke "plastelinove" , krv tiecie sice v hetolitroch, ale je uplne nerealisticke, nepriatelom strieka z krku aj dva metre do vzduchu ...
Ach jaj, skoda, tesil som sa na to, ale toto je mizeria ...
A taktiez celkovu atmosferu prvych dvoch dielov to uplne stratilo. Rozstrielovanjie nepriatelov uz vobec nie je take zabavne a cele mi to pripada teke "plastelinove" , krv tiecie sice v hetolitroch, ale je uplne nerealisticke, nepriatelom strieka z krku aj dva metre do vzduchu ...
Ach jaj, skoda, tesil som sa na to, ale toto je mizeria ...
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...