, chyba bude skorej v samotnych user-ochpredator801 napísal:amd je trosku aj risk kupovat lebo on ti ist moze 100% ale nemusi taza je to na tebe co mam znamych co maju athlony a semprony tak im vecsinou blbnu ja by som ti doporucoval intel ale je to na tebe
Ktory CPU je vykonnejsi
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
- predator801
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Aug, 2007, 08:00
okok suhlasim ze amd x2 nova technologia hej a ze pentium je uz zastaraly to je pravda to ti neberem ale urcite je intel spolahlivejsi a to potvrdi uplne kazdy kto sa dotoho 100% vyzna nevravim ze ja ale byt na mieste toho co tu dal tu temu tak by som tiez kupoval asi amdX2 ale daval by som si bacha
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
V com ?predator801 napísal:urcite je intel spolahlivejsi
hm, ani by som netvrdilpredator801 napísal: to potvrdi uplne kazdy kto sa dotoho 100% vyzna
-----------
Intel je meno, to je vsetko. A koli tomu niektori (ti ktori sa do toho nevyznaju a veselo nakupuju Tesco zostavy s Intel Inside nalepkou) odsuvaju AMD na vedlajsiu kolaj ...
Naposledy upravil/-a fobos v So 25. Aug, 2007, 12:53, upravené celkom 2 krát.
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Vies, v tovojm pripade su tvoje prispevky absolutne :OT: pretoze zjavne nemas s AMD Athlonom ziadne osobne skusenosti, ale na druhu stranu pises, ze su len a len na dve veci. Ja mam s Athlonmi bohate skusenosti a tvrdim, ze ich spolahlivost je vynikajuca a ich parametre sa s archaickym Pentiom IV nemozu rovnat.
Spoiler: ukázať
inak ja som hral aj uspesne dohral(DiRT za 2 dni) na jednojadrovom Athlone 2,6Ghz,dalo sa to hrat na medium,fps okolo 30-40(merane s FRAPS),ale napriklad na tratiach kde bolo vela stienov..tak uz nestihal(alebo na tej uplne prevej trati v kariere )srry ale nedalo mi :OT:
Inak Fobos to pekne napisal...s tym ze Intel je iba meno..no teda skor bolo(pred C2D)
Inak Fobos to pekne napisal...s tym ze Intel je iba meno..no teda skor bolo(pred C2D)
- predator801
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Aug, 2007, 08:00
ok
ano nemam skusenosti s amd a nemal by som posudzovat ok ale dam link niektorych stranok de doporucuju intel pohladam ich a mimochodom hovoris o intele ze to je len znacka a sam ty intel mas preco nemas amd?
Re: ok
predator801 napísal:ano nemam skusenosti s amd a nemal by som posudzovat ok ale dam link niektorych stranok de doporucuju intel pohladam ich a mimochodom hovoris o intele ze to je len znacka a sam ty intel mas preco nemas amd?
Vies ty sa tu natahujes kvoli staruckemu P4,ktore nikdy nemali na Atlhony64,ale doba pokrocila Intel vysiel s C2D a situacia sa rychlo zmenila.. teraz nema velky vyznam kupovat AMD(az na ich lowend,mozno aj mainsteam)...lebo intel teraz ponuka C2D za celkom priaznivu cenu na ktorych proste Athlony nemaju...uvidim co spravi K10...
scool: moj clovek totopredator801 napísal:okok suhlasim ze amd x2 nova technologia hej a ze pentium je uz zastaraly to je pravda to ti neberem ale urcite je intel spolahlivejsi a to potvrdi uplne kazdy kto sa dotoho 100% vyzna nevravim ze ja ale byt na mieste toho co tu dal tu temu tak by som tiez kupoval asi amdX2 ale daval by som si bacha
Me like Pentium
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Nie, nie! Ten clovek je uz moj! Vsetci ostatni, co mate AMD-cka si proste davajte bacha a hotovo! [-X
Spoiler: ukázať
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
tento topic sa totalne zvrhol... inak doporucit P4 s tvrdenim ze AMD x2 je nespolahlivy
je to iste ako keby ze som ja vravel ze kupujte AMD X2 a nie C2D lebo je nespolahlivy a mam to zo zdroja uplne kompetentneho niekto mi hovoril niekede som cital ale v coim su nespolahlive to uz akosi nepises :RLOL:
prosto AMD X2 poraza P4 a hotovo
je to iste ako keby ze som ja vravel ze kupujte AMD X2 a nie C2D lebo je nespolahlivy a mam to zo zdroja uplne kompetentneho niekto mi hovoril niekede som cital ale v coim su nespolahlive to uz akosi nepises :RLOL:
prosto AMD X2 poraza P4 a hotovo
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
OT:Omg, predator, kde to sme? Uvedom sa!
Dufam ze sa z teba nestane jeden z Dalsich magorov ktory su zatazeny na jedinu znacku...ja ti to poviem tak, ja nakupim vzdy to, co sa prave najviac oplati, a je absolutne jedno, ci to je AMD/Intel/ATi/nVidia...
Neviem ktory obrk***t ti nahovoril o vacsej "kvalite a spolahlivosti" Intel-u...ale vedz, ze si na omyle.
Ja sam mam Intel, ale mam "rad" aj AMD, preco nie? Vela zostav som skladal prave s nim (teda vacsinu)... /OT
Dufam ze sa z teba nestane jeden z Dalsich magorov ktory su zatazeny na jedinu znacku...ja ti to poviem tak, ja nakupim vzdy to, co sa prave najviac oplati, a je absolutne jedno, ci to je AMD/Intel/ATi/nVidia...
Neviem ktory obrk***t ti nahovoril o vacsej "kvalite a spolahlivosti" Intel-u...ale vedz, ze si na omyle.
Ja sam mam Intel, ale mam "rad" aj AMD, preco nie? Vela zostav som skladal prave s nim (teda vacsinu)... /OT
ten obrk***t bol mr. Hulan
posudzovat podla znacky moze iba nejaky :roll:
posudzovat podla znacky moze iba nejaky :roll:
Zbierka CPU:AMD Engineering Sample (ES)(REAL) I AMD Athlon 64 2600+(REAL) I Conroe ES (made 2005) I Duron ES I Itanium 2 ES I Tualatin ES I AMD K7 I some CPUs I Athlon 64 3100+ I K8 CPUs I AMD SledgeHammer ES