Fu, toca, to boli moje prve auta, najprv som mal jednotku...pamatam si ako som nevedel predbehnut ani jedno auto...ale aspon ma tato hra naucila to, ze rychlost nie je najdolezitejsia vec, naucil som sa hlavne brzdit a potom to uz islo...postupne som presiel na tocu2, International rally champiionship, neskor aj rally championship 2000 a 2001, extreme, rbr, expand, toca rd1, rd3, a nakoniec som skoncil u GTR2
Najlepsie hry su asi RBR: suprova realita, velka komunita a mody, mnohe moznosti nastavovania (este som nevidel ziadnu hru, ktora ma tolko nastaveni diferencialov), len nastavenia pocasia, nicenia a optiaznosti by mohli byt pestrejsie.
GTR2 - okruhove auticka (auta by som mal povedat
), dobra grafika, bez zbytocnych efektov, ktore len zatazuju komp. Najvacsia deviza tejto hry je moznost nastavit si uplne vsetko od poctu protihracov az po percentualne nastavenie dazDa(oproti sitnym novym kodemastrovskym "simulatorom")...jednoducho super....
Tieto hry velmi odporucam, mozno keD si ich po prvy krat zahrate, si budete mysliet, ze je to sitovina, no keD si zvyknete, pridete na to ze NFS je len arkadovy odvar...
A taka cersnicka:
Uz som sa stretol aj s nazorom, ze "ale v NFS su aj policajti, a tuto (GTR2) nie"...no tak keD tak strasne chcete mat policajtov, tak treba zapojit fantaziu: dohodnite s kamosmi, nech sa rozdelia na 2 skupiny: jedna si da elise a druha bmv m3....
a bmvecka maju vyradit elisy...vuala...
(s tymto poslednym nazorom sa nestotoznujem, iba som sa s nim stretol, neviem si predstavit, aka by to bola zabava burat len tak do inych aut, mna to nebavi, ale inych mozno ano...)