PCI-Express 2.0
...
Jasne pohodicka,dikes...
teda dufam ze moj extreme striker ma pci e 1.1 hehe ak nie ma rozhodi...lebo cakam na tu grafiku zatial mi stoji bedna bez grafiky...dufam ze bude dodrzany datum jej predaja na november..hned ju kupujem...
myslite ze to bude o vela pomalsie ako pci e 2.0?
dufam ze nebude rychlost ako keby som mal ultru?..myslite ze to spravy az taky rozdiel?...ci to bude minimalne?
teda dufam ze moj extreme striker ma pci e 1.1 hehe ak nie ma rozhodi...lebo cakam na tu grafiku zatial mi stoji bedna bez grafiky...dufam ze bude dodrzany datum jej predaja na november..hned ju kupujem...
myslite ze to bude o vela pomalsie ako pci e 2.0?
dufam ze nebude rychlost ako keby som mal ultru?..myslite ze to spravy az taky rozdiel?...ci to bude minimalne?
...
myslel som to tak ze .... mam pci e 1.1
a ci nahodou cez pci e 2.0 nepojde ta karta rychlejsie..ci nema ten slot priepustnost prisposobenu tej karte...chapes?..na co by vlastne ten slot pcie 2.0 vyrabali nieco na tom bude nie?
a ci nahodou cez pci e 2.0 nepojde ta karta rychlejsie..ci nema ten slot priepustnost prisposobenu tej karte...chapes?..na co by vlastne ten slot pcie 2.0 vyrabali nieco na tom bude nie?
momentalne staci grafickym kartam priepustnost 16x PCI-Express slotu, pokial ide o renderovanie grafiky (neplati to v pripade GPGPU)
a standardy sa vzdy zavadzaju skor ...
---------------------------
btw: stacilo trochu citat a nasiel by si svoju odpoveD:
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... 707#242707
pre viac testov si treba pockat na uverejnenie danych grafickych kariet s PCI-express 2.0 slotom
btw: toto nie je nakupna poradna
a standardy sa vzdy zavadzaju skor ...
---------------------------
btw: stacilo trochu citat a nasiel by si svoju odpoveD:
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... 707#242707
ano, vykonnostny rozdiel PCI-express 1.1 <-> PCI-express 2.0 pri pouziti rovnakej grafickej karty (GeForce 8800Ultra napr) je zanedbatelny - mozno v urcitych hrachRadovan03 napísal:myslite ze to bude o vela pomalsie ako pci e 2.0?
pre viac testov si treba pockat na uverejnenie danych grafickych kariet s PCI-express 2.0 slotom
btw: toto nie je nakupna poradna
s pozdravom, crux.
jaaaj tak takze vyvojarom islo o to aby userom ako ty nesiel jeden zbytocny skaredy kabel cez celuciznu skrinu do grafi no darmo hlavy su to...dexman napísal:^^a o co tu islo? napisal som, ze hlavny prinos PCI-E 2.0 je momentalne vo vacsom prikone zo slotu co je 100% pravda. ak toto pre teba nie je ziadny prinos tak prosim. mam pocit, ze skor tebe unika o co tu ide.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tu pripustnost vzuzije hlavne GPU computing...
ale na grafiku staci aj obycajne PCIe16x a dokonca aj PCIe8x...
k tomu napajaniu, miesto abz sa snazili ynizovat spotrebu proste daju hrubsi kabel...
inak povedane nebude dlho trvat a zase bude pridavne napajanie..
pokial by bola podpora pre DX10.1 tak by mozno nahradila moju GTS
ale na grafiku staci aj obycajne PCIe16x a dokonca aj PCIe8x...
k tomu napajaniu, miesto abz sa snazili ynizovat spotrebu proste daju hrubsi kabel...
inak povedane nebude dlho trvat a zase bude pridavne napajanie..
pokial by bola podpora pre DX10.1 tak by mozno nahradila moju GTS
Spoiler: ukázať
skor im islo o to aby sa uz neopakovala situacia ako s 2900XT. do 150W by sa mala zmestit kazda mainstreamova grafa a mozno aj nizsi highend. pre absolutny highend postaci jeden pridavny 8-pin konektor aj s velkou rezervou. redukcia kablov je len vitany bonus. zbytocne tu flamujes s trapnymi argumentami.FEAR napísal:jaaaj tak takze vyvojarom islo o to aby userom ako ty nesiel jeden zbytocny skaredy kabel cez celuciznu skrinu do grafi no darmo hlavy su to...
ja osobne si asi radsej potiahnem kabel ako tlacit "tazke" ampre(150W/12V=podla mna strasne vela amperov) cez dosku
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
PCIe 2.0 doda 125W do vasej karty
Viac tu ....The key thing about PCIe 2.0 is that you can get a bit more power from the PCIe slot. The current PCIe 1 and 1.1 specification will limit you to 75W and it is quite obvious that you will need even more in the future.
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Neviete niekto ci ma Asus P5K PCI-E 1.1 alebo PCI-E 1.0?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
pojde ti, to doska ASUS Blitz Extreme nepojde
E: http://www.cdr.cz/a/22155
E: http://www.cdr.cz/a/22155
Zbierka CPU:AMD Engineering Sample (ES)(REAL) I AMD Athlon 64 2600+(REAL) I Conroe ES (made 2005) I Duron ES I Itanium 2 ES I Tualatin ES I AMD K7 I some CPUs I Athlon 64 3100+ I K8 CPUs I AMD SledgeHammer ES
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
PCI 2.0
Podla toho grafu co koluje po nete by sa narast vykonu s PCI-E 2.0 mal zvysit az o 20%.Uvidime co na tom bude pravdy. http://www.ddworld.cz/zakladni-desky-mb ... s-1.0.html