PC mesacnik PRETAKTOVANIE.sk
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
S tym citanim pod lavicou s tym suhlasim a aj s tou verziou na zachode inde proste nie je na to atmosfera ale v kazdom pripade ja by som ten casopis si kupoval este by k tomu mohli byt niake darceky
napr. Teplovodiva pasta ArcticSilver 5, pripadne niake nalepky od firiem Noctua a podobne proste mam taky pocit ze by sa predaval dobre ale proste keD nie je sponzor nic sa neda robit sam to poznam keD sme zhanali sponzora :cry2:
napr. Teplovodiva pasta ArcticSilver 5, pripadne niake nalepky od firiem Noctua a podobne proste mam taky pocit ze by sa predaval dobre ale proste keD nie je sponzor nic sa neda robit sam to poznam keD sme zhanali sponzora :cry2:
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
tak si to zrataj, o kolko by sa potom predrazil casak ...A2C napísal:S tym citanim pod lavicou s tym suhlasim a aj s tou verziou na zachode inde proste nie je na to atmosfera ale v kazdom pripade ja by som ten casopis si kupoval este by k tomu mohli byt niake darceky
pasta +100 korun *povedzme ze by to bolo male balenie, a ked by sa brala vo velkom, tak by bola nakladovo lacnejsia*
nalepky: principialne korunova zalezitost, je to o tom, ci to ma byt autorizovane alebo nie ... predpokladajme ze ano, t ak povedzme +10 korun do nakladu ...
prisiel by si k cene casopisu kdesi okolo 250 korun ... bol by si stale taky nadseny a kupoval casopis o 100 stranach ?
a pomohlo by to, kebyze si ten casopis kupis sam, a nie 20 000 ludi ?
Nie, bohuzial .. povedzme si to na rovinu ... na rozbehnutie casopisu treba viac, ako len napad a par ludi, co by to kupovalo ...
lava, prava, lava, prava ...
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Galen samozrejme moja idea nebola dotiahnuta do dokonalosti ale ta pasta by sa davala napr.raz za pol roka alebo proste nie stale koho by to bavilo mat doma 12 tub s touto pastou za kazdy rok??? proste darceky k tomu a pritom naklade by sa to aj stratilo a kto hovori ze ten casak pri svojom naklade cca 20 000 vytlackou by musel stat 150Sk ??? keby stal tak 100Sk tak to si ho kupim namiesto Playboya :twisted: a da mi to viac ako len pohladkanie oci
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
A2C presne tak. a ten napad s darcekmi by bola sranda. nuz ale ked niet sponzora tak nist z toho
CPU:Intel Core i7 920 MB:ASUS P6T Deluxe/OC Palm RAM:Kingston 3x2GB 1066Mhz Cl7 GPU:BFG 8800GTS 512MB OC HDD:Seagate 200GB S-ATAII HDD:WD Passport 320GB ext. DVD-RW:ASUS DRW-20B1LT PSU:Corsair HX620W MOUSE:Razer DeathAdder PAD:Razer eXactMat KEYBORD:Trust Multimedia SPEAKERS:Logitech Z-2300 THX HEADSET:Koss SB/45 LCD:SAMSUNG 206BW FANs:2xNoctua NF-P12 + 1xNoctua NF-B9 regulated by Scythe Kaze Master KM01-SL CASE:Project Crystal_Case by cingi WEB:coming soon ;)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
-na zachode citam knihu, pri najhorsom katalog z ikeyCrakeN napísal:Pokial mienis sediet na zachode s notebookom na kolenach, prosim. A taktiez v skole pod lavicou alebo v autobuse si ho mozes citat.killswitch napísal:na co je komu dnes tlaceny casopis? v dobach, ked ma kazdy doma net? :roll:
-do skoly nechodim
-v autobuse radsej pocuvam hudbu a sledujem krasne petrzalcanky alebo sledujem, ci nenastupuje revizor...
A preco len casopis? Treba napisat rovno pamete ...
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)
kolko IT technikov cestuje napr do BA vlakom? myslim ze celkom dost.... atd... to nema vyznam rozpytvavatcrux2005 napísal:
naozaj dobre marketingove priklady ...
- aka cast citatelov cita nemenovany casopis "v skole pod lavicou" ?
- rozumne citanie v autobuse :hmm: to sa da ?
- na zachode ? tak dlho tam nie som
ten napad s posuvanim clankov do uz existujuceho periodika je realnejsi
a s tymi(snad som sem nasukal dobre y/i ak nie opravte ma rad sa to naucim) normo-strankami(ci ako to volate) a ich poctom by som pribrzdil - uviest 4x prehlad cien (jo na webe to zaberie 4x tolko stranok ale v mesacnom periodiku asi len 1x a tu sa mi opet nexce argumentovat preco lebo by som pisal dookola to iste a aj tak o nicom)
napr take porovnania chladicov si robievaju raz za cas periodika, ovsem taky standard ako sa tu nahodil teraz(s tym vyhrievacim zariadenim) tak o to by mohol byt zaujem(mozno) aj v existujucich periodikach, tak isto aj crux-ove pohlady "pod HW" myslim ze maju vysoku hodnotu
no skusit by sa to mohlo, bola by to reklama pre stranku, mozno financny mini-zdroj
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže