Tento problem sa tyka iba SATA diskov, pokial mas klasicky ATA disk, postup je velmi jednoduchy:
Zmen bootovanie PC najprv z CD-ROM a az potom z HDD (zmenis v CMOSe, ak nevies napis), nabootuj z CD instalacky Windows, vyber disk na ktory chces install, naformatuj ho na NTFS a ides.
Odinstalovanie Linux-u na NB, install XP
- davidgilmour
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 24. Nov, 2006, 02:00
No, som si to nainstaloval, vsetko bolo OK, keD sa ma pytalo ci chcem vymaznut neznamu particiu, tak som dal ze ano, a potom som tam napisal ze chcem pre C disk 50giga, a potom sa ma uz nic nepytalo, tak som nejako uvazoval ze ostatnych 100giga na HD bude automaticky na D disku, co sa ale nestalo.
Tak teraz neviem co s tym, zo 150gigoveho HD mi funguje len 50, a chcel by som vediet ci sa da nejako doplnit tych 100Giga na Decko. Som to skusal aj preinstalovat, ale nejako sa ma nespytalo zasa ci chcem nejake particie zmazat alebo prerobit, mozno treba pocas zaciatku instalacie stlacit volaku F2 alebo F6 a ma to tam hodi. Ako nechcem to treti krat instalovat zbytocne, ze cakat jak na zazrak ci sa ma na to nespyta. Skor potrebujem radu ako sa naisto do tej tvorby particie pri instalacii dostat.
Alebo kamos mi spominal ze existuje nejaky soft particion magic, co by to mozno vedel urobit ale nie je si tym isty.
Tak teraz neviem co s tym, zo 150gigoveho HD mi funguje len 50, a chcel by som vediet ci sa da nejako doplnit tych 100Giga na Decko. Som to skusal aj preinstalovat, ale nejako sa ma nespytalo zasa ci chcem nejake particie zmazat alebo prerobit, mozno treba pocas zaciatku instalacie stlacit volaku F2 alebo F6 a ma to tam hodi. Ako nechcem to treti krat instalovat zbytocne, ze cakat jak na zazrak ci sa ma na to nespyta. Skor potrebujem radu ako sa naisto do tej tvorby particie pri instalacii dostat.
Alebo kamos mi spominal ze existuje nejaky soft particion magic, co by to mozno vedel urobit ale nie je si tym isty.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
a tak naformatovat tu particiu aby si ju tam mal? hmm
prave tlacidlo na tento pocitac (nie zastupcu) vybrat spravovat (manage) vyberies si hdd a vyberies si tu druhu particiu, a das ju formatovat, popripade formatovat frisno a je to, huala mas aj Dcko a nemusis nic instalovat
prave tlacidlo na tento pocitac (nie zastupcu) vybrat spravovat (manage) vyberies si hdd a vyberies si tu druhu particiu, a das ju formatovat, popripade formatovat frisno a je to, huala mas aj Dcko a nemusis nic instalovat
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Presne tak, Win neistaluj znova!! Tych 100G tam je, len nie su aktivne, lebo ten D disk nemas naformatovany. Takze postup ako pise jararak, inak Partition Magic je super soft, neviem ci ale demo robi aj real zasahy, zda sa mi ze ti iba ukaze ze "ano, viem to, rozumiem co chces, takto to bude vyzerat", ale ked das tlacitko APPLY, vyhodi ti ze toto mas iba demo, a mas si kupit plny soft...
Takze skus ten postup od jarajaka
Takze skus ten postup od jarajaka
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
- davidgilmour
- Nový používateľ
- davidgilmour
- Nový používateľ
- davidgilmour
- Nový používateľ
Ako sa integruje to SP2? Ktory z tych nlite softov mam pouzit? To integrovanie znamena ze mozem priamo zmenit v compe nainstalovane XP, alebo sa tym zmeni nejako cdcko instalacne a potom mam este raz preinstalovat windovs, alebo staci iba ta ciastocna instalacia?Pouzil som ten soft na upravu instalacneho CD Windowsov, integroval som donho SP2 a pre istotu aj HDDovladace z webu Hitachi, a ono to IDE!
Dakujem, moje vedomosti rastu priam exponencialne