Stoparov sprievodca galaxiou

Všetko o filmoch, filmových premiérach ...
Používateľov profilový obrázok
aragorn
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 25. Máj, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa aragorn »

nemam po ruke ziadne rukolapne dokazy ale z toho co viem a ako to vidim ja:
Douglas Adams pisal scenar (asi tak 75% kym nestastnou nahodou nezomrel) takze vacsinu veci, ktore sa lisia od prvej casti pentalogie (preistotu pre niektorych 5. dielna seria knih) chcel priamo autor aby boli tak ako su v tom filme.. o tom ci mal Adams predstavu o zavere filmu alebo k tej casti sa uz nedostal (a tak ju dokoncil reziser a preto to je tak ako to je) neviem nic
Predpokladam ze dalsie casti sa natacat nebudu lebo by to asi nemalo ani uroven ani kulturu :) kedze pochybujem ze existuje scenarista ktory by to dokazal zbuchat (aj ked neviem ako je to s pravami na knihy, moze sa stat ze ak sa to natoci len preto ze tato prva cast ma taky uspech tak dalsie budu iba odpady (v kutiku duse si prajem aby som sa mylil))
Používateľov profilový obrázok
Henky
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Dec, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa Henky »

Nuz, uz som stihol precitat 4 diely a 5. som prave zacal, takze som si isty, ze ani v jednej z knih to nieje. Inak, co sa tyka filmoveho pokracovania, keby to bol spravil nejaky schopny reziser a nespravil by z toho blbost a la Hollywood, tak preco nie? Ja by som prijal pokracovania.

Návrat na "Film"