-----
Presne tak. Pri instalacii dat vymazat adresar predoslej instalacie winu a nainstalovat nanovo. Win bude akokeby bol formatovany disk az nato, ze subory mimo adresaru winu budu nadalej.dexter napísal:kompletna instalaci, format nutny nieje.
Spoiler: ukázať
Nestaci zmazat len adresar Windows... Ak sa ponecha Documents & Settings, tak potom instalacia Win robi neprijemny bordel v tomto adresai (nechce sa mi vysvetlovat... )
dobre je napr je proste premenovat Program files,Windows,Documents&Settings na nieco ine, urobit fresh instalaciu Windows,a potom z tych starych adresarov obnovit a vybrat veci co potrebujete...
dobre je napr je proste premenovat Program files,Windows,Documents&Settings na nieco ine, urobit fresh instalaciu Windows,a potom z tych starych adresarov obnovit a vybrat veci co potrebujete...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ako vravis, len sa mito nexcelo pisat :oops:Dominik napísal:Nestaci zmazat len adresar Windows... Ak sa ponecha Documents & Settings, tak potom instalacia Win robi neprijemny bordel v tomto adresai (nechce sa mi vysvetlovat... )
takto to robi aj ja
Mno ja som to isteho casu robieval tak, ze som proste nechal zmazat adresar WIN a zbytok mi zostal a nevidel som ziaden rozdiel medzi formatom a reinstalom winu akurat vo volnom mieste na hdd. Teraz pri kazdej reinstalacii formatujem...