Moj problem
Mam pocitac ako mam v podpise.
Zdroj: 185W
Grafika: Saphire Ati Radeon 9800 Pro (256Mb, Core=324, Memory=2x290, AGP/8x)
Robilo mi to ze hned ako som pustil pc, este ked mam moznost ist do biosu, tak som mal take nenapadne cervene ciarky horizontalne (z hora dole, alebo naopak) v rozostupe cca 1cm. Niekde som tu cital ze suciatky na grafike od seba kus odtiahnut, to iste chladic, prefukat, precistit, atD ... pomohlo.

No ale teraz ked pustim PC a tak sa dajak ledva dostanem do Windows (XP Home, Pro). Niekedy sa z restartuje potom co dokonci ten loading XP-ckovi. Niekedy nie. Jak som v systeme, slape, pohoda. Zapnem hru (Priklady: Half - life, HL: Counter Strike, World of Warcraft, Grand theft Auto III + slovencina, ...), restart PC. Ak spustim nieco menej narocnejsie (Commandos II : Men of Courage + mód: Destination Paris, OpenTTD (OpenTransport Tycoon Deluxe) ), ide v pohode.
Tusim som videl priamo na http://www.ati.amd.com u vyrobcovi grafiky ze na nu treba 300W a viac zdroj. Mam 185W tak mozno preto nevydrzi a da sa reset.
PS: Ak spustim napr. CS alebo GTA3, tak v menu som v pohode, jakmile uz mam hrat, cize grafika vykreslovat nieco 3D, tak reset.
PS_2: Idem kupit zdroj.
OTAZKA: co pomoze?