Islo to na tych 1200 uplne v pohodicke ale jak som preinstaloval WinXP tak to zacalo pri vyssom vytazeni mrznut a hadzat modre tabulky a dokonca mi aj klesli body v PC marku na CPU aj RAM . Ale body mi klesli aj pri defaultnom takte a to si nejak neviem vysvetlit a trocha ma to stve. Teraz to facha na 1160 zatial bez problemu.
... samotne jadro WinXP ma vyssiu zataz na pomalsie procesory, preto ti to mohlo hodit nizsie body ... ide o to, ze v oknach bezi ovela viacej cinnosti na pozadi, preto si precitaj clanok napr. na www.pctuning.cz o optimalizacii okien ... je tam pekne popisane, ako urobit minimalnu instalaciu, bez hluposti aj ako okresat vedlajsie nepotrebne cinnosti okien
... no a k tomu pretaktovaniu ... no co uz ... zial ten procesor pomalinky ale isto dodychava ... jedine na kancelarske ucely alebo media PC, pripadne len hry z obdobia jeho vyroby ;-) ... pocitacoveho praveku, ako kazdy vyrobok starsi nez 18 mesiacov ...
NOVY KOMP DOMA BEZI AKO HODINKY - thx lok2 || CPU: C2Q Q8600 @ 3.2GHz|| ZALMAN VODNE CHLADENIE || MB: Gigabyte X38-DS4 || CASE: Chieftec CA-01B-B-SL-OP Mesh Big Black/Silver || PSU: Chill Inovation 510A || RAM: 4 x 2GB Kingston DDR2 1066MHz HyperX || GPU: Sapphire HD6850 1GB || zatial integrovany zvuk || Harman/Kardon CineQ || HDD: 320GB Hitachi @ SilentMax || DVD+/-RW Samsung SH-S203P || LCD: Samsung SyncMaster 225BW || KEY + MOUSE Logitech MX5000 BlueTooth Desktop || Joystick: Logitech Extreme 3d PRO || vrrm-vrrrm-volantos Logitech RacingWheel G25 || Spytaj sa ma kde kupujem moj HW ||