Bad tymto novym rozmyslam aj ja.

A odkial to ma GABO vediet, ked to nie je ani na oficialnej stranke produktu ?Mugwai napísal:Tretí raz - GABO!!! - BUDE MAŤ F-EXTREME PST??? ..no taaak...
A ze mam tichy pocitac.GABO napísal:Ono je práve to ten medzník hlučnosti. Ty nepočuješ na 1000 RPM skoro nič a pre mňa osobne sú všetky ventilátory nad 800 RPM naozaj už citeľne počuteľné - 1000 RPM je už naozaj vysoká hodnota pri skladaní veľmi tichého až nehlučného PC. Termín na Extreme stále nemám, ale cca do 2 týždňov maximálne.
GABO už písal a čaká na reakciufaugusztin napísal:A odkial to ma GABO vediet, ked to nie je ani na oficialnej stranke produktu ?Mugwai napísal:Tretí raz - GABO!!! - BUDE MAŤ F-EXTREME PST??? ..no taaak...
prachovy flter v kombinacii s 1100W vysavacom takyto rpoblem vzdy vyriesianewmi napísal:Tak ten by som nechcel cistit od prachu, uz s mojim AC 7 PRO mam obcas problem to svinstvo z neho dostat.
Jezis aky problem? Najblizsi pneuservis a za max 3 min dolkadneho fukania tlakovou pistolou a vyfukana cela skrinka a za 1 pivko sa dohodnes urcitenewmi napísal:Tak ten by som nechcel cistit od prachu, uz s mojim AC 7 PRO mam obcas problem to svinstvo z neho dostat.
..ak to niekto bude vedieť na Slovensku prvý, tak GABO - oficiálny distribútor ACfaugusztin napísal:A odkial to ma GABO vediet, ked to nie je ani na oficialnej stranke produktu ?
A teraz si precitaj po sebe tvoje prispevky. Vyznievali minimalne ako keby ti to GABO schvalne nechcel povedat. Urcite to zaregistroval uz hned po prvej otazke, ale jednoducho ak druha strana neodpoveda, tak ti nemoze napisat odpoved.Mugwai napísal:..ak to niekto bude vedieť na Slovensku prvý, tak GABO - oficiálny distribútor AC
..stačí na vysvetlenie?