toto patri do nakupnej poradnedjkakadu napísal:co mislite dobra doska http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=292

toto patri do nakupnej poradnedjkakadu napísal:co mislite dobra doska http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=292
Mam osobne druhu dosku od Gigabyte a nemozem povedat krive slovo. Pozri si v popise.Metiu napísal:S gigabyte mam velmi dobre skusenosti. (stabilita , kompatibilita , mozno aj vykon)Arius napísal:gigabite hodnotis nad epox? no neviem dnesny svet je asi zvrateny..
Toto sa tyka Epox na nedotiahnutom cipsete nFORCE 2. (viD. napr. model RDA3+ kde to koncilo reviziou tusim 3.2 ) Vyskusaj Viu !!!(moja ma reviziu 1.0 a novsia ani nebola ! Nemusela bytmiseno napísal:staval som dva kompy s tymito doskami a jedna uz je v reklamaci a druha by bola tiez keby sa chcelo tomu kamosovi cakat na reklamaciu.
Epox su celkovo najkazivejsie "znackove" dosky.
U mna si to epox pekne posral na dlhu dobu.
Neviem odkial si nato prisiel, ale sak dobre. Ja mam zrovna RDA3+ a ide uplne super. Samozrejme ze kazda znacka vyrobi nejaky tenrobour napísal:Toto sa tyka Epox na nedotiahnutom cipsete nFORCE 2. (viD. napr. model RDA3+ kde to koncilo reviziou tusim 3.2 ) Vyskusaj Viu !!!(moja ma reviziu 1.0 a novsia ani nebola ! Nemusela byt
To hej, dakedy bol Epox kralom... No teraz uz ani nahodou...Ledy napísal:Epoxy boli kedysi TOP znacka na dosky, este v casoch keD DFI nic neznamenal a o prvenstvo sa bili ASUS s ABIT.
Teraz neviem, mozno zmenili nejakuho subdodavatela, a preto sa kazia ich dosky castejsie. V kazdom pripade posladne modely od nich su malo impresivne a skor sluzia ako kuriozita "s754 s SLI" alebo su niekde v priemere (dosky s939).
No ono je to vzdy tak...Ledy napísal:Tak to jo, ja osobne "verim" v ASUS. Je to ako BMW medzi Volkswagenmi, gut znacka, solidne taktovacie moznosti a pomerne slusna vybava.
DFI a ABIT je kapitola sama o sebe, je to ako s F1, rychlost jak svina ale je s tym vela babracky a je to DRAHeeee. Ale ako v F1ke, pokial je dobry pilot, dobra obsluha a troska stastia tak to trha rekordy
Pekne a aj podla mna pravdivo napisaneLedy napísal:Ohladom ASUS: Dobre OC dosky (ale zalezi aj od chipsetu), ale robi aj Low End. Zato su troska drahsie. Osobna skusenost: 4 systemy s nForce2 seria A7N8X. Velmi slusne OC. Dost User Friendly.
MSI: Skor stredna trieda ako High End, na lepsich doskach ide OC celkom gut, ale strasne vela zbytocnosti na nich co skuseny uzivatel nevyuzije. POskladal som zopar zostav, v poslednej dobe tri K8N Neo 3 F (nf4 -4X s754) celkom solidne zostavy, ale nie na taktovanie.
DFI, ABIT: Taktovanie, DFI je pomerne User Unfriendly, Abit je troska viac "friendly" ale je to HW pre ludi co vedia co robia. Nejaka Lama by si to nemala kupovat.
ako mi dve rovnake dosky rovnako odisli do vecnych lovist (po prvom nabehnuti a vojdeni do biosu zatuhli a uz nenabehli, dvakrat ta ista chyba, bol to vtedy nejaky novsi cipset KT- cosi) tak GIGABAJTU neverim ani nahodoureno napísal:Mam osobne druhu dosku od Gigabyte a nemozem povedat krive slovo. Pozri si v popise.Metiu napísal:S gigabyte mam velmi dobre skusenosti. (stabilita , kompatibilita , mozno aj vykon)Arius napísal:gigabite hodnotis nad epox? no neviem dnesny svet je asi zvrateny..