RAGE
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: RAGE
Pre ozivenie tych Falloutov skus Restoration Project pre dvojku www.nma-fallout.com tam to najdes na fore. Pridava to lokality a veci, ktore sa do povodnej hry nezmestili alebo sa nestihli alebo boli vyhodene.
ale mozno o tom uz vies
jo, rage bude mat pribeh, spominam si ze to hovorili, ze to nebude taka klasicka ID masakrovska strielacka. Co sa tyka pribehu, su dve moznosti...bud je to linearne a pribeh je tak ako je vytvoreny, alebo je to nelinearne a pribeh tvori sam hrac, ale to sa podla mna este zatial nikomu nepodarilo (to, ze budem dobry alebo zly, to moc nepovazujem za tvorbu pribehu, ide mi skor o detaily)
ale mozno o tom uz vies
jo, rage bude mat pribeh, spominam si ze to hovorili, ze to nebude taka klasicka ID masakrovska strielacka. Co sa tyka pribehu, su dve moznosti...bud je to linearne a pribeh je tak ako je vytvoreny, alebo je to nelinearne a pribeh tvori sam hrac, ale to sa podla mna este zatial nikomu nepodarilo (to, ze budem dobry alebo zly, to moc nepovazujem za tvorbu pribehu, ide mi skor o detaily)
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
na rage sa už veľmi teším. na g2play.net som si to už predobjednal za ešte vtedy akciových 33 € (samozrejme pre steam)
id softu som začal dôverovať už s quakeom 1, 2 a potom som ako malé decko mastil arenu po nete. a samozrejme doom 3 ...
quake 4 sa tiež dal. no a rage, mám veľké očakávania a verím, že to chlapci zmáknu, ako sa patrí. peniažky už odo mňa majú,
tak nech ma nesklamú. veľmi im fandím, ide im o kvalitu, radšej hru o rok-dva preložia, akoby mali vydať volovinu ...
už len 4 dni do vydania!
id softu som začal dôverovať už s quakeom 1, 2 a potom som ako malé decko mastil arenu po nete. a samozrejme doom 3 ...
quake 4 sa tiež dal. no a rage, mám veľké očakávania a verím, že to chlapci zmáknu, ako sa patrí. peniažky už odo mňa majú,
tak nech ma nesklamú. veľmi im fandím, ide im o kvalitu, radšej hru o rok-dva preložia, akoby mali vydať volovinu ...
už len 4 dni do vydania!
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Hra len teraz sa dostala na trh v USA a uz po internete sa siria navody ako vylepsit grafiku, pretoze v hre sa da nastavit iba rozlisenie, jas a antialiasing
Viac info aj tu http://www.idgames.de/showthread.php/12 ... im-Willits
Viac info aj tu http://www.idgames.de/showthread.php/12 ... im-Willits
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mas hotfix ovladac? ako si na tom s fps ?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
j OGLFEAR napísal:ta hra ide akoze v OGL ?
Tiez na niektorych miestach po celej sirke obrazu blika taka ako keby priehladna ciara. Je to problem asi len u Nvidia grafikach
A tu je navod ako to zrobit ... robi to lebo nieje zapnuta vertikalna synchronizacia (hra taketo nastavenie ani nema)
No u ATI/AMD zase textury sa neskoro vykresluju/vyhladzuju. No uz je ovladac ktory by to mal riesit ...
J na videach to vyzeralo skvele ale ked si hru zahras, tak zistis ze len na prvy dojem je pekna grafika a pri blizsom preskumani je to hrozne ... povedal by som, ze grafika je asi taka ako v doom 3
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mozes sem skopirovat upray co mas v configu ?HEAD napísal:60fps s 32x AA.
Kód: Vybrať všetko
seta com_videoRam "1024"
seta com_maxfps "60"
seta image_anisotropy "16"
seta image_usecompression 0
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR"
seta image_preload "1"
seta image_lodbias "-1"
seta image_ignoreHighQuality "0"
seta image_ignoreLowQuality "1"
seta image_useCache "1"