Napajanie P5K Premium
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Re: Napajanie P5K Premium
Skoda ze nevidime fotky ako to mas spravene. Nechcem zbytocne mutit vodu, ale zbytocne famy o zlej doske vyvola neschopnost nasadit cpu chladic.. to sa mi zda az smiesne.
sentimentálna spomienka - valid cpu
- xcubus
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00
chyba bola v chladici..musel som trosku zbrusit skrutky na pripevnenie ku konzolkam a uz to celkom dobre bezi...
takze s doskou to nic nema..aj ked som si vsimol ze je cela dopackana a ma nalomenu poistku na ciernom PCI-E slote (viditelne znaky nesetrneho zaobchadzania)..ale to im uz tazko teraz dokazem
rada: ak mozte, nekupujte v BGS
PS: neako mam pocit, ze sa cela doska viac zohrieva ako predtym...ale to moze byt zdrojom...
je to velmi dobra doska, ale zalezi to od kusu..a ja na toto asi nemam stastie...inak vcera mi odisiel aj fotak , takze makro z dosky nebude
takze s doskou to nic nema..aj ked som si vsimol ze je cela dopackana a ma nalomenu poistku na ciernom PCI-E slote (viditelne znaky nesetrneho zaobchadzania)..ale to im uz tazko teraz dokazem
PS: neako mam pocit, ze sa cela doska viac zohrieva ako predtym...ale to moze byt zdrojom...
je to velmi dobra doska, ale zalezi to od kusu..a ja na toto asi nemam stastie...inak vcera mi odisiel aj fotak , takze makro z dosky nebude
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Tak to je snad jasne ze dosku z reklamacie okamzite prekontrolujem. Ak kupujes novu tak ti dodaju novu, pri reklamacii to mozu ale riesit aj nadbytocnym kusom ktory uz u niekoho bol.xcubus napísal:aj ked som si vsimol ze je cela dopackana a ma nalomenu poistku na ciernom PCI-E slote (viditelne znaky nesetrneho zaobchadzania)..ale to im uz tazko teraz dokazem
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
K tejto problematike by som sa vyjadril (nehovorím len zo svojej skúsenosti), že BGS drzo predáva aj použitý tovar ako nový.
Nuž, treba vždy skontrolovať...
Nuž, treba vždy skontrolovať...
Spoiler: ukázať
- xcubus
- Používateľ
tak to ano..ale som bol rad, ze som sa z prace uvolnil aspon na chvilku...a bgs je dost od riti daleko
na margo RMA, bola tam moznost vymeny za inu dosku...ked donesiem komplet balenie...chybalo mi to zadne celo..typek sa preriekol, ze bez toho sa to predat uz neda aj tak to nebolo za co menit...a komp som nepotreboval, tak to netlacilo
na margo RMA, bola tam moznost vymeny za inu dosku...ked donesiem komplet balenie...chybalo mi to zadne celo..typek sa preriekol, ze bez toho sa to predat uz neda aj tak to nebolo za co menit...a komp som nepotreboval, tak to netlacilo
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
Jj, oni si hlavú s tým, že použitý a bezvadný výrobok treba poslať výrobcovi na prebalenie, nerobia...
Spoiler: ukázať
- xcubus
- Používateľ
a je to v kazdom velkosklade tak, alebo tento si dava na tom zalezat?
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ