vista x64 velmi pomale kopirovanie
Re: vista x64 velmi pomale kopirovanie
ja som debil z tych ms straniek:P co tam s tym treba robit? som nepochopil:P
EDIT: .... pozeral som tie ovladace na ATA controller. no neviem najst. teda myslim ze ziadne nie su:P (na dvd ani na stranke)
EDIT: .... pozeral som tie ovladace na ATA controller. no neviem najst. teda myslim ze ziadne nie su:P (na dvd ani na stranke)
NB Acer Aspire 3810T
poziadat o update, ale viacero ludi trpi tymto problemom jak som cital na googli
.
poziadat o update coho?
brutalne ma to nasiera. podla mna ma s tym nieco spolocne aj ramka. mam cca 2,5 GB volne a hned jak zacnem kopirovat nejaky velky subor napriklad tak rychost zacne na cca 55 MB/s a behom par sekund je to cca 25 - 30 MB/s ... ale zaroven behom tych sekund mi to zozerie uplne celu ramku pri kopirovani (aleob presuvani)
brutalne ma to nasiera. podla mna ma s tym nieco spolocne aj ramka. mam cca 2,5 GB volne a hned jak zacnem kopirovat nejaky velky subor napriklad tak rychost zacne na cca 55 MB/s a behom par sekund je to cca 25 - 30 MB/s ... ale zaroven behom tych sekund mi to zozerie uplne celu ramku pri kopirovani (aleob presuvani)
NB Acer Aspire 3810T
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno pri každom riešení sa odporúčajú nové ovládače, poprípade SP1
skúsil si ovládače od M$, teda tie základné?
alebo je problém radiči
skúsil si ovládače od M$, teda tie základné?
alebo je problém radiči
Spoiler: ukázať
co som cital tak dost ludi ma ten problem... na ATA radic asus nema samostatny driver. teda tak nejak myslim ze to je. ze ten radic riadi aj sata aj pata abo daco take no to je jedno. skusal som rozne ovladace atd. a mam aj SP1 nainstalovany atd... a ma to serie
NB Acer Aspire 3810T
prisiel som na taku vec ze to bude asi doskami asus. ... vela som dnes googlil a nebolo to jasne potvrdene ale pravdepodobne dosky asus maju s vistou problem s tym pomalym kopirovanim. vie to niekto potvrdit? kto ma windows vista 64bit ultimate a dosku ASUS ? .... seria P5Q pravdepodobne cela bude mat ten problem.... . hm?
NB Acer Aspire 3810T
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
no ja mam asusa a 64 ultimate tak pridem dom a skusim kopirovat staci z particit na druhu kedze mam len jeden disk??
no teoreticky ano. asi staci. skus kopirovat nieco okolo 4 GB .... zacne to na cca normalnych rychlostiach 50 - 70 MB/s a behom par sekund to proste brutalne klesa.
NB Acer Aspire 3810T
aj mne to pomaly kopiruje, kopiroval som ale zo satoveho na satovy okolo 200GB a islo to okolo 30MB/s
<b>CPU:Intel Core 2 Duo E8400 + AC freezer 7, MB: Asus P5Q Pro, RAM:2x 2GBA-DATA VITESTA 800+, 1066Mhz 5-5-5-15 2.05V , HDD: WD 640AAKS, GPU: GAINWARD BLISS HD4850 Golden Sample 1024MB 700+/2000+ @ 750/2300, Zvuk:Audigy 2, PSU: Fortron Blue Storm II 500W, LCD: Samsung SyncMaster 206BW, OS: Windows Vista Ultimate 64bit</b>
-
- Sponzor fóra silver
jo ete jedna lamerska otazka kde zistim zapojenie disku mam ma nysli ci je to pata UDMA ci jak sa to pise .......
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Chlapci, a pouzivate AHCI alebo IDE rezim ? A mas to zapojene v oranzovych alebo cervenych konektoroch ?
a co ked mame PATA HDD ?:) . v XP som nemal problem kopirovat z jedneho disku na druhy cca 65 MB/s tu to ledva 25 - 30 vytiahne.
ale prisiel som na novu vec. preinstaloval som tu vistu nanovo a nedal som ziadne ovladace od dosky. a aha. rychlost sa zvysila na cca 45 MB/s... pokrok
takze: ASUS, chlapci do toho, podme podme. kde mame poriadne drivery ? sakra aj s vami.
ale prisiel som na novu vec. preinstaloval som tu vistu nanovo a nedal som ziadne ovladace od dosky. a aha. rychlost sa zvysila na cca 45 MB/s... pokrok
takze: ASUS, chlapci do toho, podme podme. kde mame poriadne drivery ? sakra aj s vami.
NB Acer Aspire 3810T
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No bohuzial, PATA ide cez externy radic, nie cez chipset a tak to aj vyzera.allshe napísal:a co ked mame PATA HDD ?:) . v XP som nemal problem kopirovat z jedneho disku na druhy cca 65 MB/s tu to ledva 25 - 30 vytiahne.
-
- Sponzor fóra silver
sak prave to mozme porovnavat ked nemame rovnako zapojenefaugusztin napísal:Chlapci, a pouzivate AHCI alebo IDE rezim ? A mas to zapojene v oranzovych alebo cervenych konektoroch ?
ja to mam takhle ak nie som farbo slepy tak v cervenom a ete kde zistim ci to mam IDE rezim alebo AHCI a aky je v tom rozdiel
EDIT: tak som skusal kopirovat DVDcko zacalo to na 60Mb/s a rychlo to kleslo a drzalo sa v rozmedzi 23-25Mb/s