Crysis Warhead
Re: Crysis Warhead
Nie je to hotnews ale tu aktualizovane minimální HW požiadavky:
CPU: Intel Pentium 4 – 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz pro Windows Vista), AMD Athlon 2800+(3200+ pro Windows Vista) nebo lepší
RAM: 1GB (1.5GB pro Windows Vista)
Grafická karta: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800Pro (Radeon X800 pro Vista) nebo lepší
VideoRAM: minimálně 256MB
Volné místo na HDD: 15GB
Zvuková karta: DirectX 9.0c kompatibilní
Na stránkach pisu, ze poziadavky su podobne crysis, ale vraj to bude mat viac fps
A mozno budu v skutocnosti este mensie, kedze ja som hral crysis so 768 RAM a Radeon 9600
Rozmyslam, ze si uz kupim Warhead hlavne kvoli Crysis Wars. Vcera GameSpot uverejnil novy trailer tak ho neprehliadnite
http://www.gametrailers.com/player/user ... 53350.html" onclick="window.open(this.href);return false;
CPU: Intel Pentium 4 – 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz pro Windows Vista), AMD Athlon 2800+(3200+ pro Windows Vista) nebo lepší
RAM: 1GB (1.5GB pro Windows Vista)
Grafická karta: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800Pro (Radeon X800 pro Vista) nebo lepší
VideoRAM: minimálně 256MB
Volné místo na HDD: 15GB
Zvuková karta: DirectX 9.0c kompatibilní
Na stránkach pisu, ze poziadavky su podobne crysis, ale vraj to bude mat viac fps
A mozno budu v skutocnosti este mensie, kedze ja som hral crysis so 768 RAM a Radeon 9600
Rozmyslam, ze si uz kupim Warhead hlavne kvoli Crysis Wars. Vcera GameSpot uverejnil novy trailer tak ho neprehliadnite
http://www.gametrailers.com/player/user ... 53350.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BenQ Joybook R56 | Intel Core 2 Duo T5250 1,50GHz | 2x 1024MB DDRII 667MHz | nVidia GeForce 8400M G |
Widnows Vista 32bit user
Aj ja som rozmýšľal o Crysis Wars. Do konca augusta sa dá objednať za 959 SK sa mi zdá. Multiplayer na Crysis je mŕtvy, čiže toto by bolo pekné, keby to obnovili. A ešte tam máš aj Warhead.
Spoiler: ukázať
prave aj ja uvazujem o tom, ze si zakupim warhead kvoli crysis wars, zatial, ale este neviem..
nedavno som zacal hrat po nete crysis a vcelku ma to chytilo, no musim upozornit, ze je to veeelmi narocna a tazka hra po multiplayeru, cize treba mat pevne nervy, sledovat, priucat sa a pocas hrania naberat "skill".. potom je to nahodou prca :-P a vcelku dost
jedine co ma znepokojuje je fakt, ze vsade je nejaky cheater a tomu sa proste neda vyhnut, a niet divu ked v podstate crysis ani nie je zabezpeceny.. + tie hw naroky su nenormalne, dufam, ze to napravia aspon trocha vo Warhead aby to bolo hratelnejsie pre viacerych aj v MP
nedavno som zacal hrat po nete crysis a vcelku ma to chytilo, no musim upozornit, ze je to veeelmi narocna a tazka hra po multiplayeru, cize treba mat pevne nervy, sledovat, priucat sa a pocas hrania naberat "skill".. potom je to nahodou prca :-P a vcelku dost
jedine co ma znepokojuje je fakt, ze vsade je nejaky cheater a tomu sa proste neda vyhnut, a niet divu ked v podstate crysis ani nie je zabezpeceny.. + tie hw naroky su nenormalne, dufam, ze to napravia aspon trocha vo Warhead aby to bolo hratelnejsie pre viacerych aj v MP
CPU: C2D E7200@3.6GHz 1.24V ~Scythe Ninja Plus~ | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB ~Accelero S1~ | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
iPhone 3GS 16GB
iPhone 3GS 16GB
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
To je pre mna dost velke minus. Ked si zoberies, ze este aj v TF2 chranenom pomocou VAC sa obcas najdu debili ktory cheatuju (napr. ultrarychly heavy), tak hra bez VAC ci Punkbustru je ako keby pre mna neexistovala. Bohuzial.trtko napísal:jedine co ma znepokojuje je fakt, ze vsade je nejaky cheater a tomu sa proste neda vyhnut, a niet divu ked v podstate crysis ani nie je zabezpeceny..
Mozno sa aj pri tomto ponaucili a snad budu davat bany na acc. Ja nemam nic proti cheatom v singleplayeri, tam nech si cheatuje kto chce, ale pri multiplayeri To by som im dal ban na vsetky hry keby sa dalo
BenQ Joybook R56 | Intel Core 2 Duo T5250 1,50GHz | 2x 1024MB DDRII 667MHz | nVidia GeForce 8400M G |
Widnows Vista 32bit user
ban na ACC nic neporiesi absolutne nic ;-)
osobne by som sa vysral na vsetkych mudrcov co sa snazia hrat so scriptami a vsetky tieto ich sracky co absolutne nie su chranene dal do prec a zakazal akukolvek editaciu takych podobnych prikazov, aspon v MP alebo vsetky nastavenia by som nechaval na servri z ktoreho by sa vam stiahli vsetky tieto configy a nebolo by ich mozne pomenit.. crysis je proste absolutne nezabezpeceny
ale co ma momentalne viac rozculuje, je optimilizacia v MP, prosto nenajdete ziadne rozumne nastavenie, aby to vyzeralo este vcelku fajn a mohli ste to aj hrat s "nejakym tym fps".. snad to vo warhead vsetko napravia
osobne by som sa vysral na vsetkych mudrcov co sa snazia hrat so scriptami a vsetky tieto ich sracky co absolutne nie su chranene dal do prec a zakazal akukolvek editaciu takych podobnych prikazov, aspon v MP alebo vsetky nastavenia by som nechaval na servri z ktoreho by sa vam stiahli vsetky tieto configy a nebolo by ich mozne pomenit.. crysis je proste absolutne nezabezpeceny
ale co ma momentalne viac rozculuje, je optimilizacia v MP, prosto nenajdete ziadne rozumne nastavenie, aby to vyzeralo este vcelku fajn a mohli ste to aj hrat s "nejakym tym fps".. snad to vo warhead vsetko napravia
CPU: C2D E7200@3.6GHz 1.24V ~Scythe Ninja Plus~ | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB ~Accelero S1~ | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
iPhone 3GS 16GB
iPhone 3GS 16GB
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No neviem, taky ban na serial by poriesil vcelku dost.trtko napísal:ban na ACC nic neporiesi absolutne nic ;-)
Neporiesi ? Nie kazdy si pojde kupit zase hru s novym serialom. Jeden znamy si kupil steam na cs a este v ten den ho mal zabanovany kvoli cheatom. Tak mu treba...
Nový trailer : http://www.gametrailers.com/player/38397.html" onclick="window.open(this.href);return false; Vyzera to doslova bombovo
Nový trailer : http://www.gametrailers.com/player/38397.html" onclick="window.open(this.href);return false; Vyzera to doslova bombovo
Widnows Vista 32bit user
ano ban na serial, ale mam pocit, ze na acc sa nevztahuje keyfaugusztin napísal:No neviem, taky ban na serial by poriesil vcelku dost.trtko napísal:ban na ACC nic neporiesi absolutne nic ;-)
inak ten trailer ma totalne dostal, doteraz som nebol tak namotany na warhead a videl som ho zo zleho uhla z tych gameplay videii, ale toto ma dostalo.. len dufam, ze sa nevratime do nieco ako core
iPhone 3GS 16GB
iPhone 3GS 16GB
Tym banom na acc som myslel na serial... Ved nemozes mat viac acc na jednom serialy, alebo ano ? Opravte ma ak sa mylim
Podla mna tam misiu stylu core nedaju, ale moze sa tak stat v Crysis 2/3. Som vazne zvedavy ako to bude pokracovat... Ved na ten ostrov sa asi nevratia, ked v tom ladovom poli vsetko zamrzne... A nepriatelov by teoreticky mali tvorit iba "mimozemstania", ale nechajme sa prekvapit ako to vymyslia...
Podla mna tam misiu stylu core nedaju, ale moze sa tak stat v Crysis 2/3. Som vazne zvedavy ako to bude pokracovat... Ved na ten ostrov sa asi nevratia, ked v tom ladovom poli vsetko zamrzne... A nepriatelov by teoreticky mali tvorit iba "mimozemstania", ale nechajme sa prekvapit ako to vymyslia...
Widnows Vista 32bit user
checkni trailer na warhead
iPhone 3GS 16GB
iPhone 3GS 16GB
ja som "mal" 6 uctov na stemae(podotykam ze to nebol len csko a hl1 ale bola to zlata edicia kde bol hl2, source a podobne) nuz a nejak mi zostal jeden :) nezabanovanyelbi napísal:Neporiesi ? Nie kazdy si pojde kupit zase hru s novym serialom. Jeden znamy si kupil steam na cs a este v ten den ho mal zabanovany kvoli cheatom. Tak mu treba...
trtko napisal:
ako sa da hrat crysis po nete? aky patch....napis co trebanedavno som zacal hrat po nete crysis a vcelku ma to chytilo, no musim upozornit, ze je to veeelmi narocna a tazka hra po multiplayeru, cize treba mat pevne nervy, sledovat, priucat sa a pocas hrania naberat "skill".. potom je to nahodou prca :-P a vcelku dost
btw account na steame je uplne nieco ine, tusim ea neregistruje acc na serial.. mam taky pocit..
iPhone 3GS 16GB
iPhone 3GS 16GB
CRYSIS WARHEAD JE TU http://hry.sme.sk/clanok.asp?cl=3913764" onclick="window.open(this.href);return false;
cudujem sa ze to tu o tom nikto nic nepisal
cudujem sa ze to tu o tom nikto nic nepisal