Amsterdam OC Chalenge European Championchip
- A2C
- Ban
- Dátum registrácie: So 17. Jún, 2006, 02:00
Re: Amsterdam OC Chalenge European Championchip
bol tam Gudas a čisto slovenský team sa nedalo poslať nakoľko sme mali len jedno miesto a Gudas vie najlepšie po Ang. spomedzi tých čo tam mohli ísť a čo vedia aj taktovať nakoniec to bol spoločný CZ a SVK team kde prácu overclockera musel za CZ prebrať OBR lebo ostatný si hádzali do dusíku ovocie
podpis zmazany administratorom za hrube porusenie pravidiel
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Pekne, to musela byť sranda. By som si tam vedel predstaviť reprezentáciu pretaktovanie.sk - A2C, Palee, Gudas... To by ste vyhrali
ja som sa o tom tiež dozvedel len včera od Čechov ... že to Slováci nejak nikdy nestihnú s tými akciami, škoda... žeby bola komunikácia medzi predstaviteľmi jedn. firiem a "novinármi, recenzentmi" tak slabá? alebo len nezáujem o takéto akcie?
Naposledy upravil/-a palee v Št 21. Aug, 2008, 21:39, upravené celkom 1 krát.
DFI X58 | i7 920 @ 4.4GHz | GTX 260
Taktovanie Intel C2D/C2Q procesorov
P5Q Deluxe Discussion | LN2 - Invex 2008 | OC Sessions
-
- Pokročilý používateľ
Záujem by určite bol. Len sa treba asi nejako zviditeľniť... (spraviť nejakú OC akciu? )
No áno, bol som ja.
Akcia to bola výborná, aj keď trocha "naľahko" sme tam prišli...proste chyba komunikácie, aj keď PR Asus-u fakt robil čo sa dalo...nabudúce už vieme čo treba
Chystám aj ja krátku fotoreportáž, ale asi až na víkend - mám hodne roboty teraz
Akcia to bola výborná, aj keď trocha "naľahko" sme tam prišli...proste chyba komunikácie, aj keď PR Asus-u fakt robil čo sa dalo...nabudúce už vieme čo treba
Chystám aj ja krátku fotoreportáž, ale asi až na víkend - mám hodne roboty teraz
...slovaci to vzdy stihnu. problem je, ze 90% vsetkych IT firiem a PR agentur IT firiem sedia v cechach, stym, ze zastresuju aj slovensko. slovaci dostali jeden flek. bohuzial.palee napísal:ja som sa o tom tiež dozvedel len včera od Čechov ... že to Slováci nejak nikdy nestihnú s tými akciami, škoda... žeby bola komunikácia medzi predstaviteľmi jedn. firiem a "novinármi, recenzentmi" tak slabá? alebo len nezáujem o takéto akcie?
hmm, rozumiem ... škoda ... tak sa budeme musieť ešte viac zvýrazniť, aby sme neboli stále len do počtu
nejaké správy a fotky z Amsterdamu
ownage napísal:First photos from tweakers!
Donor napísal:Our man inside says that only Hypro has a "good" CPU over 5700 MHz - others have 5500 MHz or worse.
We have changed our CPU but the new one even worse. Today the organizers changed rules of arranging screenshots so all yesterdays results are trashed.
Very sad Hope everybody having fun in spite of that.
BTW the surprise benchmark is 3D Mark 2005.
Silence napísal: We (team Portugal) could bench SuperPi at 5730Mhzs but we lost the 2 motherboards, both of them did 640++ FSB benchable
o marekovi tam nic nepisu?
zatiaľ ne, asi im niekde zamrzol
tu je program na dnes, takže by už mal byť koniec, snáď sa ozve
Sunday August 24, 2008:
8.00 hr Wake-up
09.30hr Departure for Westergasfabriek
10.00hr Start of the finals!
12.30hr Lunch
15.00hr End of the finals!
15.30hr Evaluation of all test results by the Grand Jury
16.00 hr Award ceremony
17.00 hr Departure for hotel
17.30 hr Departure for dinner
18.30hr Closing dinner
22.00hr Departure for hotel
tu je program na dnes, takže by už mal byť koniec, snáď sa ozve
Sunday August 24, 2008:
8.00 hr Wake-up
09.30hr Departure for Westergasfabriek
10.00hr Start of the finals!
12.30hr Lunch
15.00hr End of the finals!
15.30hr Evaluation of all test results by the Grand Jury
16.00 hr Award ceremony
17.00 hr Departure for hotel
17.30 hr Departure for dinner
18.30hr Closing dinner
22.00hr Departure for hotel
tak zatial neoficiálne výsledky
Extera napísal:1. greece
2. turkey
3. france
4. the netherlands....
Don't know the rest it will be posted soon I guess
elmor napísal:1. Greece
2. Turkey
3. France
4. Netherlands
5. Finland
6.
7.
8.
9. Sweden
10. Russia
11. Spain
12. Norway
13. Denmark
14. Croatia
15. Romania
16. Poland
17. Serbia
18. Germany
19. Czech Republic
20. Portugal
I think
nice sutaz isiel by som sa niekedy na nieco take aspon pozriet tiez dufam ze nabuduce tam uz budu aj slovaci a nie len do poctu ku cechom ale inac
prepacte za mensi OT
mna by zaujimalo ze co oni potom robia s tymi procakmi,doskami,ramkami,grafickymi ked ich brutalne pretaktuju....? to ich vyhodia, alebo si kazdy team necha to co dostal? neviem ci sa jedna aj o tuto akciu... teda neviem ci aj na tejto akcii ludia dostavali veci na ktorych budu taktovat, alebo ci si maju doniest svoj hw... ale moja otazka sa tykala http://www.pc.sk/modules.php?name=artic ... 1219524244" onclick="window.open(this.href);return false;
lebo tam bolo strasne vela vsetkych komponentov a tak sa mi vnukla takato otazka...
este raz prepacte za OT
mna by zaujimalo ze co oni potom robia s tymi procakmi,doskami,ramkami,grafickymi ked ich brutalne pretaktuju....? to ich vyhodia, alebo si kazdy team necha to co dostal? neviem ci sa jedna aj o tuto akciu... teda neviem ci aj na tejto akcii ludia dostavali veci na ktorych budu taktovat, alebo ci si maju doniest svoj hw... ale moja otazka sa tykala http://www.pc.sk/modules.php?name=artic ... 1219524244" onclick="window.open(this.href);return false;
lebo tam bolo strasne vela vsetkych komponentov a tak sa mi vnukla takato otazka...
este raz prepacte za OT
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
-
- Pokročilý používateľ
V tom Berlíne si to pobrali domov. Ako kto, že Gudas
Presne tak, ako kto. My SLováci a Česi sme tak blbí, alebo ináč povedané slušní, že sme to pobalili naspäť a nechali to tam...keď sme sa dozvedeli že si to môžme zobrať, už to mali spakované iní...niektorí boli dokonca také prasatá, že z krabice od zdroja iba strhli obal a vzali ho ako použitý...omg