hlupy system internetovych aukcii

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
kajfun
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00

Re: hlupy system internetovych aukcii

Príspevok od používateľa kajfun »

jo, este jedna vec : v pripade natahovanych aukcii absolutne odpada to vzruso ktore mas zo snipingu : vsetko pripravene, v troch oknach otvorena dana aukcia trikrat, o desat sekund konci - stlacas prve BID NOW. Kurnik, prebili ma s maximalnou cenou 50$, mackas BID NOW v druhom okne kde mas pripravene 100$, styri sekundy do konca. A potom uz len panboh pomahaj s malymi pingami a rychlym internetom ak ta niekto podobny "trojsekundovy" prebil :)

... zoparkrat sa mi stalo ze som vyhraval aukciu dve sekundy pred koncom a nevyhral som. Sklamanie nebolo velke, ako hovorim metoda snipingu nie je pouzivana serioznymi zaujemcami ale spekulantami, takze sa jednalo o veci o ktore som nemal nejaky seriozny zaujem. Na normalne veci ktore som fakt chcel a potreboval som skoro vzdy pichol nejaku cenu dva dni pred skoncenim a fajront ; semtam som v poslednych minutach dozoroval priebeh. Moje specifikum je v tom, ze ja som nahanal sietove veci ktore sa bezne nepouzivaju a teda o ne nie je takmer ziadny zaujem. A tam su paradne rozdiely, to co nove stoji 800.000 nasich penazi som zoparkrat vyhral na ebayi za 20$ s tym ze som nastavil maximalnu cenu 5000$. Takyto business sa oplati. Uplne ina situacia je so spotrebnym vysokoobratkovym tovarom ako napriklad fotakmi, kamerami a pod ; takyto tovar sa na aukcii vobec neoplati a castokrat skonci drahsie ako v kamennom obchode.

takze tak, este raz som rad ze som mohol poskytnut drobne info a trosicku z mojich slabych skusenosti. Na ebayi som sest rokov ;)

Návrat na "Debata o všetkom"