radiator

Všetko o vodnom chladení a riešenie problémov ...
Používateľov profilový obrázok
pjongy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 22. Máj, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa pjongy »

siki napísal:
pjongy napísal:
AcE napísal:No tak us aj ja to mam hotove,..radiator (z avie-Al)ofukujem jednym 12 vetrakom a je to jepsie nez som cakal..teplota 36 idle a 42 ked je pusteny prime95 3 hodiny.. :D ..
ukazes fotku toho chladica, alebo aspon das odkaz na nejaku fotku?
Som si myslel ze sa pouzivaju len vybrane chladice z aut, ale ako vydim, dava sa tam skoro cokolvek
To som rad
dava sa cokolvek, co vyzera ze by dobre chladilo, ako som uz spominal, nemalo by byt huste rebrovanie(aby sa dal prefukat vzduch), najlepsie medeny mosadzny a potom hlinikovy radiator
ok, ale zasa aby to nemali bars riedke rebrovanie nie?Najlepsie je asi ak jeden taha a druhy fuka na ten radiation nie?Mozno to tak nieje 8)
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
siki
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa siki »

pjongy napísal:
siki napísal:
pjongy napísal:
AcE napísal:No tak us aj ja to mam hotove,..radiator (z avie-Al)ofukujem jednym 12 vetrakom a je to jepsie nez som cakal..teplota 36 idle a 42 ked je pusteny prime95 3 hodiny.. :D ..
Som si myslel ze sa pouzivaju len vybrane chladice z aut, ale ako vydim, dava sa tam skoro cokolvek
To som rad
dava sa cokolvek, co vyzera ze by dobre chladilo, ako som uz spominal, nemalo by byt huste rebrovanie(aby sa dal prefukat vzduch), najlepsie medeny mosadzny a potom hlinikovy radiator
ok, ale zasa aby to nemali bars riedke rebrovanie nie?Najlepsie je asi ak jeden taha a druhy fuka na ten radiation nie?Mozno to tak nieje 8)
Myslim ze je zbytocne aby tam bol ventilator ktory taha...Pri radiatore cez ktory vpohode prefuknes vzduch ti je ten ventilator co taha nanic, to radsej dat dva co fukaju...
Ventilator co fuka a jeden taha sa dava vacsinou na huste radiatory, kde je to potreba
Moc riedke rebrovanie chladic kurenia z auta urcite nebude mat :wink:
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
AdsBot [Google]
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40

Príspevok od používateľa AdsBot [Google] »

siki napísal:
aku mas zostavu?co vsetko chladis a ake mas bloky?
to siki:zatial mam len cpu chledene vodou,sak cakam na ertyho blok na grafiku a hdd,..btw..sa dohodneme na icq,..us mam $..
Zostava nic moc,..AMD 1100,512RAM,Radeon9200,..ale chcem to naktovat,..zatial mi to nejak moc nejde :x ,..snad sa podari.. :roll: ..
AcE
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa AcE »

sakra zabudol som sa prihlasit :oops: ,..anonym=AcE...ten blok=zalman
AcE
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa AcE »

pjongy napísal:
To som rad
tak ten radiator je toto http://www.vodnechladenie.sk/index.php?page=pag6 tam uplne dole,to iste co zo skodofky

Návrat na "Vodné chladenie"