Moj skromny pc tuning
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Moj skromny pc tuning
v noci to vyzera pekne,apson mne sa to paci,podla mna 7/10,moj nazor, a inac za tie prahy by som si kupil nieco do pc ako hardware,mne vzhlad vela nehovori a netrapi ma.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
pekna praca, chcel by som sa spytat kde by sa dala kupit tato mriezka alebo pod akym nazvom to najdem v neakom E-shope.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Je to Scythe :
http://www.tichepc.sk/produkt/Scythe-SC ... -1348.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tichepc.sk/produkt/Scythe-SC ... -1347.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tichepc.sk/produkt/Scythe-SC ... -1348.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tichepc.sk/produkt/Scythe-SC ... -1347.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a nieco podobne vo forme len mriezky, respektivne krytky?
PS4 + OPTOMA HD 141X
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ved ventilator z toho odmontujes 4 skrutkami, drziace nozicky tiez mozes odskrutkovat...
chcel som daco lacnejsie aj ) ok stacilo asi OTciek
PS4 + OPTOMA HD 141X
mne s to celkom paci... nie ze by som to xel mat doma.... davam 6/10 kvoli tomu hroznemu predku.
Spoiler: ukázať
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
je to fakt nice 10/10 tich tiez mam v plane daco taketo spravit s mojim pc ale nesom taky zručny ako ty
prosim ta mozes mi sem hodit link na tie zeleno svietiace fany ? dakujeeeem
prosim ta mozes mi sem hodit link na tie zeleno svietiace fany ? dakujeeeem
- pan_snurka
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 20:21
Shoty napísal:sry ale toto je tuning???? svetlietka nahadze kazdy mali chlapec,rezat treba a vymyšlat to čo ešte nieje ,davam 1/10 za snahu o pokus o nič zaujimave,sry
Tak tento príspevok ma fakt dostal. "toto je tuning????" podla mňa to je, lebo ked si porovnáš nejakú zostavu z obchodu s touto (myslím vízorovo) tak je tam podla mňa dosť velký rozdiel... to je moj názor
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Preco ta dostal? Je to scasti pravda, toto je "tuzing", dalo by sa to prirovnat ku "kolotociarenstvu". Ten predok je strasny, okrem vyrezania par dier+okna, gigantickeho osvetlenia a vetrakov nevidim nic ine.pan_snurka napísal:Tak tento príspevok ma fakt dostal. "toto je tuning????" podla mňa to je, lebo ked si porovnáš nejakú zostavu z obchodu s touto (myslím vízorovo) tak je tam podla mňa dosť velký rozdiel... to je moj názorShoty napísal:sry ale toto je tuning???? svetlietka nahadze kazdy mali chlapec,rezat treba a vymyšlat to čo ešte nieje ,davam 1/10 za snahu o pokus o nič zaujimave,sry
Ked sa nad tym zamyslis tak vacsina (nepoviem zacinajucich ale "myslienkovo vo faze 1-2/5) robia presne toto : svetla, okno, nejaka farba - koniec....popozeraj si par inych lepsich modov, od pokorcilejsich ludi (rozumej opat nie pokrocilejsich ze maju za sebou velke mnozstvo modov a uprav, ale MYSLIENKOVO pokrocilejsich - dobre vyzerajuci mod moze urobit aj zacinajuci modder, staci mat len dobre napady a vediet tie napady realizovat, a niekedy sa praca MYSLIEKOVO pokrocileho zaciatocnika da porovnavat s clovekom co spravil kvantum modov...)
Nenarazam na to ze mozno majitel nemal tak velky rozpocet, ale je velmi zle ak sa chce niekto pustit do moddingu a nema plan, len robi co pride (tj. toto by tam mohlo byt a toto tiez a este to osvetlit ocivypalujucim svetlom a finish)
urcite ze kazdemu sa paci nieco ine, ja osobne niesom na kolotoce typu :
ak sa ti paci tento styl tak v poriadku, ale ako uz Shoty naznacil : "Svetielka nahadze kazdy maly chlapec".
@Fester : je to perforovany plech, ale nakolko ten vyjde dost draho, jeho lacnejsia nahrada moze byt tahokov. Existuju aj hotove riesenia (plat perforovaneho plechu) napriklad od AC.RYAN MeshX Panel (tak nejak sa to vola).
V istej časti to pravda je, ale tak bol to jeho prvý tuning a aspoň niečo spravil, nafabril to, niečo vyrezal.. I keď ten predok si mohol tiež nejako vymyslieť.. K tým farbám, ak sa ti to tak páči prečo nie ? Sú ludia čo radšej kúpia hotovú case, ako by mali niečo spraviť viditelne ja
k0rben myslím, že ten chalan to chcel mať v podstate urobené do čierno červenej farby, je to vidieť na chladičoch a na farbe vnútra, nechápem síce prečo tam dal tú zelenú kvapalinu, ale dobre to sa prežiť dá.. Ale tie modré chladiče na tom chladiči pre ram, to už je extrém.. Neviem či to tak spravil naschvál alebo nevedel keď to kupoval, že to svieti na modro.. Už len tolko poviem, že som videl aj horšie kúsky plechov.. Zase viem, že si to dal iba ako príklad
k0rben myslím, že ten chalan to chcel mať v podstate urobené do čierno červenej farby, je to vidieť na chladičoch a na farbe vnútra, nechápem síce prečo tam dal tú zelenú kvapalinu, ale dobre to sa prežiť dá.. Ale tie modré chladiče na tom chladiči pre ram, to už je extrém.. Neviem či to tak spravil naschvál alebo nevedel keď to kupoval, že to svieti na modro.. Už len tolko poviem, že som videl aj horšie kúsky plechov.. Zase viem, že si to dal iba ako príklad
- k0rben
- Používateľ
Ano ano niektore veci su uz extrem, ale vies co som tym chcel povedat.
staci si pozriet toto, ak nestaci postnem dalsich X stranok s presne tymito "modmi" (tj. okno,svetlo,farba + bonusy u tych kreativnejsich), alebo s polkou stiahnutych clankov z inych portalov (napr. clanky z PCT.cz), alebo uz so zabehnutymi clankami o "fake neonoch", rezaniach bocnic atd.... uznajte ze je toho neurekom...
zaverom len tolko : tento mod je pre mna len dalsi "kamienok" v skupine "okno,svetlo,farbenie".
Sice ocenujem ze si sa na taketo nieco podujal (autor), ale nabuduce dva krat meraj a raz strihaj.
ps: je mozne ze som ovplyvneny casovou situaciou tak to berte z nadhladom.
staci si pozriet toto, ak nestaci postnem dalsich X stranok s presne tymito "modmi" (tj. okno,svetlo,farba + bonusy u tych kreativnejsich), alebo s polkou stiahnutych clankov z inych portalov (napr. clanky z PCT.cz), alebo uz so zabehnutymi clankami o "fake neonoch", rezaniach bocnic atd.... uznajte ze je toho neurekom...
zaverom len tolko : tento mod je pre mna len dalsi "kamienok" v skupine "okno,svetlo,farbenie".
Sice ocenujem ze si sa na taketo nieco podujal (autor), ale nabuduce dva krat meraj a raz strihaj.
ps: je mozne ze som ovplyvneny casovou situaciou tak to berte z nadhladom.
Samozrejme, tých stránok poznám strašne vela, ale tak napríklad taký stoobi z pct.cz, robí krásne práce.. Alebo ešte ma napadá Zdenek Sveda, tiež z pct.cz, ktorý sa ale venuje skôr smetiakom a sporákom, kto videl pochopí Ale aj oni niekde začínali
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
lenze je rozdiel ked ma nekto rozpocet na 3,4 fany , 2 x neony UV a par mriezok .... a kto ma penazi plnu .. vieš co ... tak ten si moze spravit aj take niečo čo si pridal ty...k0rben napísal:Preco ta dostal? Je to scasti pravda, toto je "tuzing", dalo by sa to prirovnat ku "kolotociarenstvu". Ten predok je strasny, okrem vyrezania par dier+okna, gigantickeho osvetlenia a vetrakov nevidim nic ine.pan_snurka napísal:Tak tento príspevok ma fakt dostal. "toto je tuning????" podla mňa to je, lebo ked si porovnáš nejakú zostavu z obchodu s touto (myslím vízorovo) tak je tam podla mňa dosť velký rozdiel... to je moj názorShoty napísal:sry ale toto je tuning???? svetlietka nahadze kazdy mali chlapec,rezat treba a vymyšlat to čo ešte nieje ,davam 1/10 za snahu o pokus o nič zaujimave,sry
Ked sa nad tym zamyslis tak vacsina (nepoviem zacinajucich ale "myslienkovo vo faze 1-2/5) robia presne toto : svetla, okno, nejaka farba - koniec....popozeraj si par inych lepsich modov, od pokorcilejsich ludi (rozumej opat nie pokrocilejsich ze maju za sebou velke mnozstvo modov a uprav, ale MYSLIENKOVO pokrocilejsich - dobre vyzerajuci mod moze urobit aj zacinajuci modder, staci mat len dobre napady a vediet tie napady realizovat, a niekedy sa praca MYSLIEKOVO pokrocileho zaciatocnika da porovnavat s clovekom co spravil kvantum modov...)
Nenarazam na to ze mozno majitel nemal tak velky rozpocet, ale je velmi zle ak sa chce niekto pustit do moddingu a nema plan, len robi co pride (tj. toto by tam mohlo byt a toto tiez a este to osvetlit ocivypalujucim svetlom a finish)
urcite ze kazdemu sa paci nieco ine, ja osobne niesom na kolotoce typu :
ak sa ti paci tento styl tak v poriadku, ale ako uz Shoty naznacil : "Svetielka nahadze kazdy maly chlapec".
@Fester : je to perforovany plech, ale nakolko ten vyjde dost draho, jeho lacnejsia nahrada moze byt tahokov. Existuju aj hotove riesenia (plat perforovaneho plechu) napriklad od AC.RYAN MeshX Panel (tak nejak sa to vola).
- k0rben
- Používateľ
1. asi necitas - precitaj si ten post odzaciatkudiZZy napísal:lenze je rozdiel ked ma nekto rozpocet na 3,4 fany , 2 x neony UV a par mriezok .... a kto ma penazi plnu .. vieš co ... tak ten si moze spravit aj take niečo čo si pridal ty...
2.
Ohladom rozpoctu som sa teda vyjadril.k0rben napísal:Nenarazam na to ze mozno majitel nemal tak velky rozpocet, ale je velmi zle ak sa chce niekto pustit do moddingu a nema plan, len robi co pride (tj. toto by tam mohlo byt a toto tiez a este to osvetlit ocivypalujucim svetlom a finish)
3. Ak si nahodou necital cely topic :
Myslis ze toto je rozpocet na 3 fany, 2 neony a mriezky? Som si vedomy ze je to sice noctua ale ajtak...FGW17 napísal:Tak maximalne 2000,-Sk ale v tom je uplne ze vsetko full...
4. ten obrazok som dal ako "premna odstrasujuci priklad"
a nemusis citovat polstranovy post
Ok ukoncime to : tebe sa to paci, mne sa to nepaci, ahoj