uz nech je hra vonku kokos sa tesim strasneeee, podla videii by som povedal ze to vyzera kvalitne, som zvedavy na HW naroky tusim este neboli zverejnene ze?
hral som demo a musim povedat, ze je to kktina prveho stupna , strasna, ale fakt strasna arkada (aj ked som arkadu cakal, ale nie az takto extremnu). proste stlacite spiku a lietadlo v momente meni smer, ziadna zotrvacnost pohybu, dynamika , proste nic, uplna somarina toto , strasne som sa na to tesil a toto
Pre mna zatial stale TOP -> IL2 a Lock On
Assassin napísal:som zvedavy na HW naroky
Na mobilnej 9300ke to slape na max. nastavenia, ale ta grafika je nic moc, cista konzolovina
Xbox Series X... Samsung S24 ... Intel Core 8600K ...
no veru.. grafika nič moc. "pôdorys" je asi vytiahnutý z google Earth a "nalepených" je tam pár budov.. a možno aj tie sú z google Earth
hral som to asi 5 minút, vypol a odinštaloval.. veľa hier s podobnou tematikou som nehral (veď ich asi ani veľa nebolo ) ale to lietadlo je fakt divné.. akoby som hral hru na mobile.. tam kde sa lietadlo nasmerovalo, tak tam išlo.. proste ako sa vraví rovno za nosom. ale je tam viac obtiažností a demo ponúka iba normal. možno full verzia z najvyššou z troch obtiažností bude pre niekoho fajn. Mňa tieto hry akosi nebavia.. Skúsil som či toto bude niečo iné ale nieje..
:::Acer Aspire 5520G::: AMD Turion 64 x2 TL-60(2,0 Ghz, 2 x 512 KB L2 cache):::Up to 1280MB NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache :::2GB DDR2:::15,4 WXGA Acer CrystalBrite LCD:::250GB HDD:::Windows Vista Home Premium SP1:::