MOJ Projekt :)

Všetko o zdrojoch, skrinkách a ich modifikovaní, o projektoch a modifikáciách všeobecne...
jaffar
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa jaffar »

pani to je teda casemod :lol: ale ma to svoje caro...kamos ma dva kompy poskladane podobnym stylom akurat ze on hovado ich ma na jednom stole...bo ma len jednu CD mechaniku tak prepaja....ale ten bordel je velmi velmi podobny...a toho prachu v tom...mmm mnam :wink:
setho

Príspevok od používateľa setho »

Vyzera to az mi nedobre, ale komponenty klobuk dole. Ale hlavne ze to frci, ne.
Používateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Jofo »

Hmmm, chladenie je OK, co je vela ale toto je BRUTAL. Rad by som videl, ako napr. zapajas USB Key do toho bordelu :D Moju na strieborno nastriekanu benicku by som za toto urcite nevymenil.
pindiq
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa pindiq »

...staci otvorit okno ked bude snezit...dosiahne ARCTIC cooling. a to zadarmo :wink:
Lenovo ThinkPad Edge E520 (i5 2430M,4GB RAM,HD6630m,500GB HDD)
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

no tak tento vytvor by som radil k "deskmodingu"
- je to prakticke
- ked sa nieco niecoho dotkne stane sa akurat velke nic, vyskratovat sa tam nema co, vsetko je preca uzemnene :!: :!: :!:
- co vadi je ze sa tam bude uskladnovat prach ale zase sa otial vynikajuco moze vyfukat
- pozeral som ze pridavne karty su spevnene kuskom merkuru :D SKVELI NAPAD :!: :!: :!:
Mechaniky aj disky su prichitene do zrejme hlinikoveho bloku, to bude relativne aj stabilne.
- jedineho do ho by som sa bal ze by som si tam vykidol nineralku alebo tanier s obedom.....

T. :wink:
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent

Návrat na "Zdroje, skrinky ich modifikácie a projekty"