EBAY - pomoc s nákupom

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Re: EBAY - pomoc s nákupom

Príspevok od používateľa lezgy »

zoom napísal:Ja osobne by som si pamatovu karticku cez eBay nekupoval. Niekde bol taky rozsiahlejsi clanok, ze velke percento pamati, prave z juhovychodnej Azie, su falzifikaty. Neviem, ci sa nehovorilo az okolo 50%. Ako cez eBay som nakupoval uz rozne drahu elektroniku, ale prave tu blbu malu karticku by som si kupil v normalnom Europskom obchode.

Co sa tyka cla, toho sa bat namusis, kedze sa hravo zmestis do bezcolnej hodnoty (od 1. decembra 2008 je to 150,- EUR).
jj to plati pre azijskych nabojacov feedbackov ktory si to nabijaju virtualne medzi sebou

k teme..tusim si mi aj pisal
tuto kartu z USA....no neviem ci je ten rozdiel tak velky zeby si ju musel brat zrovna z USA
ebaju sa da verit ako spominal tusim Metiu klamu vecsinou nasi domorodci cize c tomto suhlas
ci ju kupit...neviem ci je aktualna este ale ja by ju nebral
este ma totiz velmi malo rpedaneho a ma 99,6
su sopy ktore maju 5000 veci a maju rating 99,8

iba to
uvaz sam
ja by to nebral ale nie preto ze fake ale preto ze USA
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
Metiu
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Metiu »

to je tiez pravda

daju sa tam najst veci, na ktorych usetris neskutocne vela

ako priklad uvediem USB kabel z UK na moj mobil - LG KU990 Viewty
cena bola 1 libra , posta 2 = dokopy 3 libry s postou
mal som to doma za nejake 3-4 dni

s kablom som si uz aj naflashoval novy firmware (risk, ale vysiel), funguje bez najmensich problemov
tu taky kabel kupim za ~12 eur prekvapivo, tiez neznackovy
NB : Fujitsu-Siemens D9500 C2D T5250 3GB 120GB X3100 15.4" @ Xubuntu
Other :
LG KU990 Viewty , Sandisk SANSA CLIP@Porta pro
Sien † slavy : 462 - Duron 800@1100@2v (spitfire) ; Athlon 1200@1864@2.3v (thunderbird) ; #1 Abit NF-7 rev. 2.0 CPU Vmod ~2.4v
Now : 462 - Duron 750@967@2.25v (spitfire) ; Duron 950@1457@2.33v (spitfire) ; Duron 1100@1470@2.21v (morgan) ; A1333 (thunderbird) ; A XP 1500+ 1333@1488@1.8v (palomino) ; EPOX 8K3A CPU Vmod ~2.33v ; #2 Abit NF7 rev.2.0 Vmod ~2.4v
Nikrolino
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Nikrolino »

hm a kolko by vysla ta karta co som sem postol?
lebo mne to vychadza nieco pod 600 ... dufam ze sa v mene nemýlim
Apple MacBook Retina | 5D2 | 35L | 85 | www.marekhambalek.com
bashnatoR
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 03. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa bashnatoR »

6-7 nakupov je nic..... mozno zopar stovak... 99% sice moze mat.. ale ja som napr. kupil boty od chalaniska co mal tisice feedbackov pozitivnych celkovo dako 99,8% a predal mi fake boty... 90% ludi to nespozna a dalsich 10% su jeho "partneri" a robia fiktivne obchody medzi sebou ..toto je v Cine na beznom poriadku a potom sa pozres ze ma 100 feedbackov pozitivnych ze zoberem.. ale zistis potom ze predava fake abo nieco nekvalitne prost.e.. jasne ze nie vzdy ale niekedy natrafis aj na taketo pripady... ja osobne nakupujem v "stores" kde mam ako taku istotu kvality a istoty ze kupujem to, zaco som si zaplatil....
Nikrolino napísal:hm a kolko by vysla ta karta co som sem postol?
lebo mne to vychadza nieco pod 600 ... dufam ze sa v mene nemýlim
603SK podla dnesneho kurzu VUB predaj devizy....
`CPU:E7400@3.8Ghz 1.38v with Thermalright 120 Ultra Extreme*S-flex@1200RPM`MB:Asus P5K-E/pencil mode*Bios ver.1202`RAM:A-Data 2x2GB@4-4-4-12 800Mhz DDR2 EE+ `VGA:nVidia 560 TI `HDD:Samsung 640GB F1 16MB `ZDROJ:Corsair HX520W`CASE:Antec 182`OS:Windows XP 64bit
Nikrolino
Používateľ
Používateľ

Zdravim,
tak som si objednal jednu vec z ebayu (8GB MS PRO DUO karta)..vyzeralo to vieryhodne zabalene...este aj pridal papierik aby som mu dal feedback..
ale dal som ju do fotaku ..tvarila sa ako 4GB..isiel som natacat a po chvile to vyplo ze error karty
dal som ju do citacky..ci sa da naformatovat na plnych 8gb...ale formatovanie skoncilo neuspesne

co dalej?
a ak mam nieco niekomu napisat po anglicky.. tak mi rovno poslite text..ja som z angliny slaby:(
NuSuey
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 28. Júl, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa NuSuey »

zial si dopadol ako vela ludi pred tebou, na ebayi je proste teraz bezne ze sa predavaju FAKE pamate, a usb kluce..

treba pouzivat tento web, predtym nez kupujes nieco od niekoho z ebayu..
toolhaus.org ..brutal stranka..

tu mas vsetky negativne / neutralne feedbacky..

http://toolhaus.org/cgi-bin/negs?User=o ... y&ref=home" onclick="window.open(this.href);return false;

zial..ako si precitas, niesi jediny co tak dopadol...
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
Nikrolino
Používateľ
Používateľ

aha.. mohla byt lacnejsia ta skusenost :D
18eur :(
Nikrolino
Používateľ
Používateľ

tak nakoniec to ide.. yahooo vo fotaku aj tocit sa na nu da..ale tvari sa ako 4GB pretoze asi moj fotak (sony s600) vacsiu kapacitu nepodporuje.
cez fotak som tam nahadzal 7,7GB filmov tusim...
ale citacka kariet furrt vyhadzuje chyby...aj z inakade co som si objednal memory stick... asi si nerozumie s tymi kartami..
dexman
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 04. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa dexman »

ľudia tak ako je to s tým clom? je tu niekto kto niečo bral z usa cez ebay za viac ako 200€ a neplatil clo? a tiež by ma zaujímalo, akým spôsobom si to colníci overujú, že o aký tovar ide. či predávajúci je povinný vyplniť nejaký formulár aj s cenou tovarou než to pošle?
IcYak
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 17. Aug, 2008, 14:19

Príspevok od používateľa IcYak »

Ja by som sa chcel trosku offtopic spytat ze kde zoberem 4 miestny kod pre overenie karty na Paypal ked internet banking tatrabanky mi okrem cisla karty ziadny iny kod ani cisla nezobrazi.
A inak co vravite na to kupit netbook z irska? Pripadne maju nejaku inu klavesnicu? Lebo viem ze FR ma AWERTY
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

No to mas na kreditke. Ak mas virtualnu, tak kod by si mal mat asi na nejakom papieri.
IcYak
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 17. Aug, 2008, 14:19

Príspevok od používateľa IcYak »

Zadal som vsetky stvrocisla z kreditky a ani jedno nezozralo teraz to odomna pyta drivers licence... :D nadhera :D 3Eura v tahu :D
faugusztin
Moderátor
Moderátor

Ehm... ten kod je na kreditke zozadu. Ziadne stvrcislie z prednej strany ti tam nefunguje.
peterle
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa peterle »

On ma na mysli ine cislo nie to z kreditky to je potrebne pri registracii, uz pri overeni karty je potrebne to 4-cislie ktore je napisane v tom konkretnom prevode v tvojej banke ked si Paypal stiahol z banky tych 3 €. Pozri si tu platbu v tatrabanke malo by tam byt v popise nieco ako: 1234PAYPAL--*EXPUSE a daslie cisla, to 1234 je to cislo ktore paypal pozaduje od teba. To cislo budes mat aj vo vypise ale aj v internet bankig-u by si ho mal vidiet ja pouzivam inu banku a mal som to tam.
CPU AMD Sempron64 2800+ Palermo E6 1600MHz@2834MHz, MB Abit NV8, RAM Corsair 1 GB DDR400, VGA nVidia Geforce Asus 7600GT 256MB, HDD WD2500YD 16MB cache, DVD-RW LG GSA-4120B, OS Windows XP Pro
faugusztin
Moderátor
Moderátor

Jezisi, jasne, necitam. Nuz, to sa objavi na online vypise v priebehu 3-4 dni, ale ak ti to suri tak casto pomoze zavolat do banky a spytat sa na tuto doplnkovu informaciu priamo v banke.

Návrat na "Debata o všetkom"