Vodné fajky
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Vodné fajky
nemate niekto na predaj nejaku vodnu fajku?
njejdem to pisat do bazaru, kedze to ni je IT
njejdem to pisat do bazaru, kedze to ni je IT
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Nech sa paci kup si ...
http://smokeshop.sk/shop/products/vodne-fajky/velke" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale tie ceny su hrozne, ked si vezmem ze moja meter vysoka vodnica + 2 velke tabaky + 1 maly tabak + 20ks uhlikov ma dokopy z egypta vyslo na 1200Sk tak je to na zaplakanie ake su u nas ceny ... hlavne co sa tyka tabakov
http://smokeshop.sk/shop/products/vodne-fajky/velke" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale tie ceny su hrozne, ked si vezmem ze moja meter vysoka vodnica + 2 velke tabaky + 1 maly tabak + 20ks uhlikov ma dokopy z egypta vyslo na 1200Sk tak je to na zaplakanie ake su u nas ceny ... hlavne co sa tyka tabakov
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- agrashi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Dec, 2006, 02:00
http://www.vodne-fajky.eu" onclick="window.open(this.href);return false; ..lacnejsie ako smokeshop.sk
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Noo to je lespie o tej som ani nevedel, ale na ceny z egypta sa to nechyta furt
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- S4ne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
raz som kostoval tu fajku, no nic moc, absolutne ma to nechytilo, namiesto toho dymu si dam dajaku risku do ust (riska=rezen)
MB: Asus M4A77TD CPU: AMD Athlon II X4 620+Scythe Ninja RAM: 2x2GB OCZ Gold 1600MHz VGA: Asus HD 4870 512MB+ACS1+120mm AC Fan HDD: Seagate 250GB PSU: Fortron 550W Black power
- agrashi
- Používateľ
ja si dam aj rezen /dnes to ale bude kapustnica / aj fajku...juuj dnes prvy krat skusim novu fajku tesim sa moc.
Btw. Stastne a vesele vianoce fajciari
Btw. Stastne a vesele vianoce fajciari
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Hehé, akurát sme včera so spolužiakom fajčili, kde sa oplatí kupovať tabaky, v kamenom shope nejakom. Nie cez net.
A tá značka, teda vravíte že naj je tá Nakhla?
A tá značka, teda vravíte že naj je tá Nakhla?
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- agrashi
- Používateľ
Nakhla je standard ktorym nic nepokazis. potom medzi premiove sa radi Al-Fakher a Al-Sultan a potom Exotic Al-Amir.
prva varka co mi pride budu 4 ochutnavkove kusy Al-Sultan, podla toho usudim ci sa oplati ho tu predavat nameisto Nakhli.
A Nakhlu budem mat s takymito cenami. (prve balenie bude obsahovat, visnu, dvojite jablko, matu a matu rady Mizo !/vylepsena dlhsie trvajuca chut, som velmi zvedavy na nu/, broskyna, ovo-mix )
1-2ks ... 90Sk/Ks
3-4Ks ... 85Sk/Ks
5-7Ks ... 80Sk/Ks
8Ks< ... 75Sk/Ks
myslim ze dost v pohode
PS: bavime sa o 50g baleniach
prva varka co mi pride budu 4 ochutnavkove kusy Al-Sultan, podla toho usudim ci sa oplati ho tu predavat nameisto Nakhli.
A Nakhlu budem mat s takymito cenami. (prve balenie bude obsahovat, visnu, dvojite jablko, matu a matu rady Mizo !/vylepsena dlhsie trvajuca chut, som velmi zvedavy na nu/, broskyna, ovo-mix )
1-2ks ... 90Sk/Ks
3-4Ks ... 85Sk/Ks
5-7Ks ... 80Sk/Ks
8Ks< ... 75Sk/Ks
myslim ze dost v pohode
PS: bavime sa o 50g baleniach
predaj sa bude uskutocnovat v bazari? priatelka bude mat meniny v januari, fajku uz ma len uhliky a tabak dosli
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Ak budeš agrashi niečo predávať tak viacej kusov by som zobral ,u mňa najlepšie po 11.janurári to dojde výplata pekne velká takže si budem môct dovliť aj viacej kusov, Z každej chuti nejaký...
- agrashi
- Používateľ
v bazari nie nakolko bazar tuna je len o IT. ale zwaro ak sa skor bojis toho ci som doveryhodny... dajakych par stotisic v elektronike som cez tuto stranku predal . povazujem sa za viac nez doveryhodnu osobu, a ked tabak pride budu samozrejme aj fotky aby ste si boli vsetci totalne isti ale zatial, pan boh daj aby to doslo, na ceste to uz je.
Speezeer .. bez problemov. konecny pocet chuti a baleni bude uverejneny ked ubdem mat komplet vsetko doma
Speezeer .. bez problemov. konecny pocet chuti a baleni bude uverejneny ked ubdem mat komplet vsetko doma
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Potom daj vedieť cez SS, naozaj je 100% záujem, nakoľko nerád by som kupoval v shope v BA kde to má 100 a viacej % maržu...
Nejakú fajočku nevieš zohnať do tých 2litríkov? nejakú väčšiu...?
Nejakú fajočku nevieš zohnať do tých 2litríkov? nejakú väčšiu...?
- agrashi
- Používateľ
urcite sa najde . ja tiez trosku banujem ze som kupil na slovensku fajku,keby som chvilu vydrzal mohol som lacnejsie alebo za ten isty peniaz vacsiu ale hlavne kvalitnejsiu. o moznosti predaja fajok a prislusenstva sa mozme bavit az ked mi pride tabak. je to prva varka, som zvedavy ako to dojde a podobne /i ked ide to kvalitnou a rychlou postou tak by nemal byt problem,to nie ako ta nasa na SVK/
a aby som ti presnejsie odpovedal. do alebo okolo 2000sk sa daju zohnat 80cm fajky a kvalitne. U nas v tejto cene su len Aladin co je taky stred by som povedal. Aladin je doslova pasova vyroba . Asi tak by som to opisal.
a aby som ti presnejsie odpovedal. do alebo okolo 2000sk sa daju zohnat 80cm fajky a kvalitne. U nas v tejto cene su len Aladin co je taky stred by som povedal. Aladin je doslova pasova vyroba . Asi tak by som to opisal.
- Reinok
- Sponzor fóra silver
Pekné, 80cm tak to je fakt dobré, hlavne nech je kvalitná, dobrý tabak.
A ako je to s tabakmi, lebo vraj sú také čo horia 5minut ale aj pol hoďku, hodku...tak neviem, tam sa to tiež delí na nejaké ubershity alebo high end..., resp. stačí zobrať úhel z krbu?
A ako je to s tabakmi, lebo vraj sú také čo horia 5minut ale aj pol hoďku, hodku...tak neviem, tam sa to tiež delí na nejaké ubershity alebo high end..., resp. stačí zobrať úhel z krbu?
Vieš zohnať Romman tabak? Štandardne sa dá zohnať len v USA a Švajci, tak čí náhodou