Left 4 Dead
Re: Left 4 Dead
kolko stoji steam konto na tuto hru?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
To je co za otazku ? Steam konto je zadarmo, ty si len musis kupit hru. A stoji bud 44.99 euro (priamo na steame) alebo tolko, kolko to stoji v niektorom obchode tu na Slovensku.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Omyl nasledujucich viac ako 48 hodin stoji okolo 22€, pozri si steam, je deal-off.faugusztin napísal: A stoji 44.99 euro
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
Takto nechutne vyuzit tie 3 hodiny rozdielu medzi mojim a tvojim prispevkom . Nemozem za to, ze o 20:00 nahodili akciu, fakt prepac, ale nemam schopnost predvidat buducnost.icefire napísal:Omyl nasledujucich viac ako 48 hodin stoji okolo 22€, pozri si steam, je deal-off.faugusztin napísal: A stoji 44.99 euro
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Necakajte na 50% off vikend, tu mate hru za 11,95 € [klik], su tam aj ine lacne tituly.
-
- Moderátor
Az na to, ze podobne kluce zvyknu casto deaktivovavat. Mal som na mysli napr. thajske kluce, ktore hromadne zakazali.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
No mozu zakazat.. kupim si dalsi a potom este dalsi a stale to bude lacnejsie nez plna cena hry. Jasne, pre niekoho, kto chce robit achievementy to asi nie je. Ale mne L4D nestoji za take peniaze, nie je to zdaleka take prepracovane a objemne ako TF2. Zatial mi kluc funguje vyse mesiaca, tak pohoda. A okrem toho, co je to za nezmysel, ze v Thajsku stoji 12 € a ja si musim hru kupit za 40 € ci kolko. Na taketo zlodejiny ja teda neprispievam, preto som si prestal na Steame kupovat hry, ked si zmyselli ze 1 € = 1 $. Kazdopadne kto chce, kupi si tento lacny kluc a moze napriklad 2 mesiace hrat... 12 € za 2 mesiace zabavy je dobra cena.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
ten obchod co si dal ma sidlo v Polsku, takze nemyslim, ze by ludi s tymi klucmi podvadzali. A inac ano, je to svinstvo 1 USD sa ani nahodou nerovna 1 Euro, odkedy to tiez zaviedli som kupil iba jednu hru... vsak to uz lacnejsie vychadza krabicove balenie...
Chalani mam takyto problem, ked spustim hru tak monitor nedostava signal a vypne sa mi, v pozadi ide zvucka od valve, aj menu pocut, len ziadny obraz. Co s tym moze byt?
ASUS Rampage IV Formula | INTEL i7 3930k | EKWB Predator 360 + EKWB Supremacy EVO Nickel | Corsair Vengeance 16GB 2133MHz RED | EVGA GTX 1080 Classified + EKWB EK-FC780 Classy | Samsung 840 EVO 250GB & 840 256GB & + WD Black 1TB + WD RED Pro 3TB | Corsair AX760 | CM QuickFire Rapid-Si + Logitech G502 + C-Tech Anthea XL | ASUS Xonar Essence STX + Cardas Hexlink Directional + SMSL SP200 + HifiMAN Sundara & HE-400 | Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Tempered Glass
OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue
OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Nasiel som este niecoANDYMAN napísal:je na Witch nejaky figel ako ju rychlo zabit ? Viem ze sa da aj potichu obist, ale o to mi nejde. VZDY ked sa po mne rozbehne tak do nej strilam z M4 hlava-nehlava ale vzdy sa jej podari pribehnut az ku mne a zhodi ma na zem, no a ked ma na zemi zacne driapat tak je po mne. Podarilo sa niekomu zabit je este kym bezi k vam ? ja som to hral uz kopa krat, ale este sa mi to nepodarilo.
http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2009/ ... eft-4-dead" onclick="window.open(this.href);return false;
If you want to be clever you can cr0wn the witch, which is an achievement if you do it properly, with a single shot. Creep up behind the witch, and shoot her in the head as she’s rising to her feet. This is tricky with the pump-action shotgun, but incredibly easy with the automatic shotgun. The trick is in the timing; you have to shoot just as she stands to her full height. Done correctly it means the witch isn’t a problem, as long as there’s at least one guy with a shotgun on your team.
(mensi OT ale mohol by pomoct)
btw ten MP fakt bomba...
-
- Moderátor
Inac k Witch :
http://technology.todaysbigthing.com/2009/01/22" onclick="window.open(this.href);return false;
A Left 4 Dead Public Service Announcement with Eminem
http://technology.todaysbigthing.com/2009/01/22" onclick="window.open(this.href);return false;
A Left 4 Dead Public Service Announcement with Eminem