kedy uz pochopis ze ludia ti seru na ekologiu a ja tiez
nekupim si predsa LCD ktore podla teba zerie 37w/h za 2000 euro miesto plazmy ktora zere 300w/h za 1000 euro len koli tomu aby mal nejaky zakomplexdovany zeleninar radost.
Si kupis favorit za milion ktory zere dajme tomu 5litrov (cisla su obrazne) radsej ako hondu za pol miliona ktora zere 8litrov??? hej?
inak rad by som ta videl ako prejdes z petrzalky do race rano na biku skor ako ja na 59ine. Chcem to fakt videt ako to prejdes skor ako za pol hodinu.
LED backlit LCD vs. plazma
Re: LED backlit LCD vs. plazma
Spoiler: ukázať
Takýmito príspevkami bude mať táto téma veľmi krátku životnosť, buď sa budete baviť ako ľudia, ktorí si vedia prezentovať svoje názory bez zbytočných zabŕdaní, alebo sa jednoducho táto téma zrecykluje a bude pokoj.
.
Heh, rottenkiwi, seriously, what's your problem man?
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Zaujímavá téma, ale keď už si kupuješ nejaký TV tak pozeráš na uhlopriečku, výbavu, konektivitu, farby, cenu atď atď a v poslednom rade na spotrebu, aspoň takto to robí 90% ľudí a aj ja. V pohode pokiaľ tie ledLCD budú cenovo rovnako ako plazmy a klasické LCD, budú mať všetky parametre totožné, tak si to určite niekto kúpi, ale kvôli spotrebe nevyhodíš majlant lebo si ajtak vo finále určite neušetríš.
djk@k@du ! oNLy All
Moze mi niekto poradit,chcem si kupit LCD samsung LE40A756 alebo nieco podobne.Kto uz ma nejake skusenosti lebo som v tom amater.Niekto uz len vravi ze len LED techolgiu,neviem.Poradte aj pripadne nejaky typ.Dik.