LED backlit LCD vs. plazma

Všetko o monitoroch CRT, LCD paneloch...
Používateľov profilový obrázok
scarinko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00

Re: LED backlit LCD vs. plazma

Príspevok od používateľa scarinko »

kedy uz pochopis ze ludia ti seru na ekologiu a ja tiez
nekupim si predsa LCD ktore podla teba zerie 37w/h za 2000 euro miesto plazmy ktora zere 300w/h za 1000 euro len koli tomu aby mal nejaky zakomplexdovany zeleninar radost.

Si kupis favorit za milion ktory zere dajme tomu 5litrov (cisla su obrazne) radsej ako hondu za pol miliona ktora zere 8litrov??? hej?

inak rad by som ta videl ako prejdes z petrzalky do race rano na biku skor ako ja na 59ine. Chcem to fakt videt ako to prejdes skor ako za pol hodinu. :hysterical:
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

Takýmito príspevkami bude mať táto téma veľmi krátku životnosť, buď sa budete baviť ako ľudia, ktorí si vedia prezentovať svoje názory bez zbytočných zabŕdaní, alebo sa jednoducho táto téma zrecykluje a bude pokoj.

.
Snake
VIP
VIP

V prípade provokujúcich príspevkov a flameu aj moderátor

.
Gudas
VIP
VIP
Dátum registrácie: Po 09. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Gudas »

Heh, rottenkiwi, seriously, what's your problem man?
:-)
Spoiler: ukázať
Desktop| ASRock Z68 Pro3-M | Core i3 3220 @ 3,4GHz + Phanteks PH-TC14PE (pasívne) | 12GiB DDR3 1333MHz | MSI GTX760 Gaming | SuperFlower Golden King 550W 80+ Platinum | Crucial m4 256GB + WD 1TB Red 2,5" 5400rpm @ Scythe Quiet Drive| Fractal Design Define Mini + Nexus D12SL-12 + Noiseblocker PK-1 + Scythe Gentle Typhoon | LG IPS235 + LG L225WT | Creative Inspire T2900 + Beyerdynamic DT990 Pro + Creative X-Fi HD | Logitech MX1100 + QcK Steel mini
Laptop| Acer Aspire One 753 | Celeron U3400 (1,06GHz) | 2x2GiB DDR3 | A-DATA S599 128GB
PC.sk IRC kanál PC.sk
Práve testujem: - Next: -
djkakadu
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa djkakadu »

Zaujímavá téma, ale keď už si kupuješ nejaký TV tak pozeráš na uhlopriečku, výbavu, konektivitu, farby, cenu atď atď a v poslednom rade na spotrebu, aspoň takto to robí 90% ľudí a aj ja. V pohode pokiaľ tie ledLCD budú cenovo rovnako ako plazmy a klasické LCD, budú mať všetky parametre totožné, tak si to určite niekto kúpi, ale kvôli spotrebe nevyhodíš majlant lebo si ajtak vo finále určite neušetríš.
djk@k@du ! oNLy All
majoxl

Príspevok od používateľa majoxl »

Moze mi niekto poradit,chcem si kupit LCD samsung LE40A756 alebo nieco podobne.Kto uz ma nejake skusenosti lebo som v tom amater.Niekto uz len vravi ze len LED techolgiu,neviem.Poradte aj pripadne nejaky typ.Dik.
Snake
VIP
VIP

založ si tému v Nákupnej poradni

.

Návrat na "Monitory a zobrazovacie zariadenia"