Tak práve som si ho objednal, som zvedavý ako ho na moju DFI namontujem.
Hovoríte že ten ventík je tichý? alebo odporúčate niečo ako Noctua alebo Magmu?
Pridavam novsi testikMUGENU 2 na xbitlabs, kde prevzal žezlo za najlepsi CPU chladic po predoslom kralovi Thermolab BARAM, ktory zase v predoslom teste zhodil z tronu Thermalright Ultra-120 eXtreme.
Si robis srandu zas niekto kot nie je v obraze naj chaldic je momentalne Prolimatech Megahalems Tu mas skoro vsetky testy
Plus ten co je pre nas podstatny ako dopadol z enermax magmou
Plus nevravim o tom ze uz sa hrnu nove chladice od Scythe co vyzeraju fakt strasne husto ako Sctyhe godhand a podobne
Mno hlavne zo stránok, ktoré sa primárne nevenujú chladeniu by som výsledky a podobné prebranie žezla bral so zárukou. Ak si porovnám systém testovania na http://www.silentpcreview.com/article916-page1.html" onclick="window.open(this.href);return false; napr. a na X-bit labs, tak musí byť každému jasné o čo kráča...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Ja mama na soc 478 ninju 2 v pasivnom rezime kde mi teply vzduch odsava 120 vetrak v zadu aj na zdroji a teploty mi neprekrocia 39 stupnov pokial iba pozeram film alebo som na nete. CPU mam P4 mierne pretakotvane z 3 na 3,6 GHz. A podla mna to uchladi aj ten MUGEN pasivne bez problemov a keby nie tak si nanho das vetrak napojis ho na 5V a bude aj tak dost tichy.
Ten Mugen 2 bude fajn...čo sa týka pasívneho režimu tak by som skôr ponechal ventilátor a zreguloval ho na 5V. Čo sa týka Cooltek dampening kitu: teploty stúpnu, záleží aj od toho ako inštaláciu prevedieš a čo všetko budeš v skrinke utlmovať.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Hej, zreguluj ho. Je to spolahlive a nezvisuje to teploty
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
No možno je to aj tým že ho pred tým nepočul kôly CPU chladiču čo mal, alebo je tam aj možnosť, že sa zdroj viac zahrieva od stúpajúceho tepla ktoré ide od mugenu a tak si zdroj pridáva otáčky na chladenie.
Myslíš že sa výmenou chladiča zmenilo množstvo generovaného tepla?
...Gabo má recht, je to bežný jav - odstrániš najväčší zdroj hluku, ozve sa ten druhý v poradí...atď, atď.
Nehovorím že Gabo nemá pravdu ale že aj to môže (nemusí) byť príčina zvýšenia hluku a ešte sa mi zdá že Fortrony sú dosť citlivé na zmenu teploty takže aj málo mu stačí na zvýšenie otáčok. Som si to všimol na svojom keď som namontoval ninju, preto som vetrak v zdroji aj vymenil a zreguloval. S tým odhlučňovaním viem čo myslíš . A tu ninju mam pasivne keby dačo...