Mam 6 kusov v jednej skrinke, odvibrovane cez standardny uchytavaci mechanizmus Lian Li. Takze mi nemusis hovorit, ake su "hlasne". Disky pocut akurat trosicku v seeku, v idle citit akurat trochu na skrinke minimalne vibrovanie (pri 6 diskoch to ale ani nie je prekvapujuce).Mirdis napísal:no nehovorim,ze mam nejaku kvalitnu skrinku...viem,ze je to slaba skrinka,ale urcite ani WD6400AAKS nie je taky tichy hdd..urcite je tichsi ako niektore,ale pokial mate vyriesene chladenie a fany zregulovane tak ten hdd je strasne hlucny...hovorim z vlastnych skusenosti..faugusztin napísal:WD6400AAKS netreba odhlucnovat. Ak ich pocujete, tak je chyba vo vasej skrinke.
Centurion 534 ma brat vo vedlajsej izbe, takze poznam tu skrinku viac nez dobreMirdis napísal:tak ja pocujem aj ten jeden hdd...pri tych 6tich to uz musi byt riadny ramus...a centurion 534 nie je take sito ako si myslis...ano plechy nic moc..
Super, to si ma dost potesil, aspon nemusim robit nic navyse pre svoje 2x500GB HDD, ked mi konecne pride Lian-Li 60ffaugusztin napísal:Mam 6 kusov v jednej skrinke, odvibrovane cez standardny uchytavaci mechanizmus Lian Li. Takze mi nemusis hovorit, ake su "hlasne". Disky pocut akurat trosicku v seeku, v idle citit akurat trochu na skrinke minimalne vibrovanie (pri 6 diskoch to ale ani nie je prekvapujuce).Mirdis napísal:no nehovorim,ze mam nejaku kvalitnu skrinku...viem,ze je to slaba skrinka,ale urcite ani WD6400AAKS nie je taky tichy hdd..urcite je tichsi ako niektore,ale pokial mate vyriesene chladenie a fany zregulovane tak ten hdd je strasne hlucny...hovorim z vlastnych skusenosti..faugusztin napísal:WD6400AAKS netreba odhlucnovat. Ak ich pocujete, tak je chyba vo vasej skrinke.
Keby aj, tak si kupis Vibration Killery, to uz su potom vibracie fakt nulove.icefire napísal:Super, to si ma dost potesil, aspon nemusim robit nic navyse pre svoje 2x500GB HDD, ked mi konecne pride Lian-Li 60f