Geforce GTX260
Re: Geforce GTX260
Heh, pozerám že to tu je zas ako na nejakom "pokeci"
Hoši, pokiaľ neviem, nepíšem "svoj názor" lebo zavádzam ostatných...
Pískajú predovšetkým grafiky (tie ktoré majú osobitné napájacie obvody, teda prídavný PCIe konektor).
Pískať môžu aj iné napájacie obvody v PC, ale v podstatne nižšej miere.
Hoši, pokiaľ neviem, nepíšem "svoj názor" lebo zavádzam ostatných...
Pískajú predovšetkým grafiky (tie ktoré majú osobitné napájacie obvody, teda prídavný PCIe konektor).
Pískať môžu aj iné napájacie obvody v PC, ale v podstatne nižšej miere.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
s piskaniami hlavne u "vykonnych" grafik sme sa stretli viaceli... je to zalezitost lacnich suciastok pouzitich pri ich vyrobe, neda sa s tim nic robit.... jedine v buducnosti kupit od ineho vyrobcu.....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Gudas, to s tým prídavným napájaním bola aj moja teória, takže je to naozaj tak? Grafika bez prídavného napájania nebude pískať?
Dosky to určite nerobia.
Ale ešte taká otázka. Môže to spôsobovať kombinácia zdroj+grafika?
Dosky to určite nerobia.
Ale ešte taká otázka. Môže to spôsobovať kombinácia zdroj+grafika?
tu uz je pravidlom ze pokym nema tema 4-5 stran tak to doverihodne neni ....uz neviem kto sa ma ktomu vyjadrit... takze si otazku co piska polozme este 8x z 8x rovnakou odpovedou + 5x odpovedou mimo pravdy a potom uz mozno to bude aj ta grafika..
Poviem to čo FEAR ale trocha bez servítku:
Píska grafika!
Píska grafika!
Ja chápem, že píska grafika.
Ale ten zvuk sa ozýva zároveň zo zdroja a toto nemôžeš poprieť. Takže píska grafika, ale súvis so zdrojom to môže mať.
A na margo prídavného napájania: grafiky bez prídavného teda nepískajú?
Ale ten zvuk sa ozýva zároveň zo zdroja a toto nemôžeš poprieť. Takže píska grafika, ale súvis so zdrojom to môže mať.
A na margo prídavného napájania: grafiky bez prídavného teda nepískajú?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
nemozeme to zovseobecnit na to, ze piskaju napajacie obvody komponentov, ked sa celkom slusne potia?
no a kedze na napajanie je najnarocnejsia grafika, tak hlavne piskaju grafiky...
mne piska vselico, ked vypnem PC, tak niekedy za taku pol hodinku sa pusti orchester @ zdroj + monitor, tak chodievam vypinat predlzovacku, alebo ju vypinam uz vopred, ale to je piskanie z ineho dovodu(kedze zatazovane tie veci nie su)
dalej mi vacsinou piska grafika pri rthdibl, ale v hrach vacsinou nie(alebo to nepocujem kvoli sluchadlam)
ano, moze piskat v zatazi aj zdroj. Pokial ten zvuk z neho vychadza, tak piska.
Riesenie je bud len vymena komponentov za nejakeho lepsieho vyrobcu(nemusi pomoct), pripadne zvukove odizolovanie PC alebo poskodenie sluchu.
no a kedze na napajanie je najnarocnejsia grafika, tak hlavne piskaju grafiky...
mne piska vselico, ked vypnem PC, tak niekedy za taku pol hodinku sa pusti orchester @ zdroj + monitor, tak chodievam vypinat predlzovacku, alebo ju vypinam uz vopred, ale to je piskanie z ineho dovodu(kedze zatazovane tie veci nie su)
dalej mi vacsinou piska grafika pri rthdibl, ale v hrach vacsinou nie(alebo to nepocujem kvoli sluchadlam)
ano, moze piskat v zatazi aj zdroj. Pokial ten zvuk z neho vychadza, tak piska.
Riesenie je bud len vymena komponentov za nejakeho lepsieho vyrobcu(nemusi pomoct), pripadne zvukove odizolovanie PC alebo poskodenie sluchu.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Otvory na chladenie Ti v PC vždy ostanú, to si veľmi nepomôžeš.
Poškodenie sluchu je naozaj najúčinnejšie. Treba si kúpiť väčšie repráky.
Ale teraz vážne...ono sa to ani tak neodvíja od záťaže, ale od FPS. Imho, v hrách je to prežiteľné, a robí to iba tam.
Poškodenie sluchu je naozaj najúčinnejšie. Treba si kúpiť väčšie repráky.
Ale teraz vážne...ono sa to ani tak neodvíja od záťaže, ale od FPS. Imho, v hrách je to prežiteľné, a robí to iba tam.
no je jasne ze pri office ti to piskat asi nebude ... vykonna VGA z externym napajanim = najvecsia zataz pre zdroj + pustena hra VGA zerie + CPU zerie = zdroj moze piskat .... jasne ze sa meni ton piskania vzhladom na FPS ved pri roznych FPS je a rozne vytazenie VGA CPU ....
uz ideme na stranu 3.. a onicom lebo tu nic neriesime .... je to jav ktory tu neporiesime..
uz ideme na stranu 3.. a onicom lebo tu nic neriesime .... je to jav ktory tu neporiesime..
Skôr je to o tom, že na grafike sa použijú nezaliate cievky, ktoré pri určitej frekvencii začnú rezonovať a vydávajú taký zvuk. No súvis so zdrojom tam nie je podľa záťaže vo W, aspoň podľa mňa.
No súvis so zdrojom tam nie je podľa záťaže vo W, aspoň podľa mňa.
uz sa v tom stracam ... co vlastne riesime?
No súvis so zdrojom tam nie je podľa záťaže vo W, aspoň podľa mňa.
uz sa v tom stracam ... co vlastne riesime?
Riešime pískanie pri vysokom fps, ktoré sa po zapnutí vsyncu prejavuje iba ako šušťanie.
a vies co sa vlastne stane ked zapnes v.synchronizaciu ? zeby to malo nieco spolocne prave z FPS ?? mimoto ze sa snimky synchronizuju a docieli sa nezelanemu efektu neskorsieho vykreslovania dalsieho snimku sa upravi aj hodnota FPS vzhladom na obnovovaciu frekvenciu monitora ..
Naposledy upravil/-a FEAR v Po 02. Mar, 2009, 17:25, upravené celkom 1 krát.
Áno, presne.
Tebe tvoja GTX285 píska?
Tebe tvoja GTX285 píska?
samozrejme ze piska ...piskala mi aj 280 aj 260 ...