Lenže on to má na gumách a tvrdí, že to aj tak počuje.
No počkať, takto. Iba to počuješ, alebo to stále robí randál?
Podľa mňa tam už nemá veľmi čo fungovať ako ozvučnica, 2mm hliník je dostatočne pevný a na molitane by to malo byť až do štvrtinových cien SSD ok.
Ja by som sa chcel opytat ci po prilepeni nejakej odhlucnovacej hmoty nejakeho molitanu alebo niecoho podobneho velmi stupne teplota lebo neviem ci do toho ist.
Možno o neaký stupeň-dva, pri hrubej vrstve max. 3-4 si myslím. Drží sa trochu teplo nad CPU a ide iba zozadu von. Ale je to v pohode. Kľudne do toho choď.
KingTommy napísal:Aj o viac, záleží od toho akú penu chceš použiť.
A to je presne ten problem ze neviem aku penu dat ... mohli by ste mi nejaku poradit ?? ... moze byt aj nieco hrubsie pretoze mam tuto skrinu Avance C001 Terminator a teplota je bez problemov takze pena moze byt aj nejaka hrubsia.
keby som sa ja do toho teraz pustal tak by som uvazoval o http://www.gumex.cz/sk/PROTIHLUKOV%C3%8 ... -DOSKY/9/0" onclick="window.open(this.href);return false; , kukni napr typ 503 s PVC vrstvou + samolepiaca folia na rube + dobra cena + vyzera tiez dobre. ale osobnu skusenost zatial nemam.
No tak to vyzera dobre .... povodne som chcel nejaku lacnu karimatku kupit ale tak asik pozrem hento skoda len ze je to o trochu drahsie ale tak za kvalitu sa plati