STAR TREK
Re: STAR TREK
otazka: ten film je dejovo na zaciatku a vzniku startreku alebo je to pokracovanie povodnych?
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Obsah:
Nejnovější film slavné série Star Trek nás zavede do
úplných počátků, kdy se dozvíme, jak se James T. Kirk, Spock a další členové USS Enterprise poznali a vytvořili tak nejznámější posádku v historii. Podle toho, co je známo, příběh také ukáže Spocka staršího (Nimoy) a skupinu Romulanů (vedenou Nerem, hraje Eric Bana) kteří jsou transportováni do minulosti, kde musí Spock Romulanům zabránit v neopravitelném zničení proudu času. A aby to zvládl, bude potřebovat pomoc svého mladšího "já"
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No ja neviem, ale mna tie trailery niak nenavnadili.
Som vsak zvedavy ake to bude, urcite si to pozriem...
Som vsak zvedavy ake to bude, urcite si to pozriem...
Spoiler: ukázať
takze ako batman pekne od zaciatku a zrejme bude rmk aj dalsich dielov...osobne ma moc startrek nezaujima som SG-ckar ale tak pozrem si to
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Ja trailery striktne odmietam,teda nepozeram,lebo sa mi uz velakrat stalo,ze su v nom najlepsie sceny a viacmenej nejaka dejova osnova co dost skazi pozeranie filmu.Startrek som ale videl,dufam ze som nespravil velku chybu.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Tak som na tom dneska bol...odklon od normalnych ST filmov je obrovsky, ale podla mna to nepokazili.
Je to robene ovela viac akcnejsie, vzdy sa nieco deje, efekty su nadhera a zvuk tiez. Na Cechovovom prizvuku sa rehotalo cele kino ked tam zacal po rusky mlet
akurat mam vytky k par veciam:
- prechod do warpu podrbali...teraz vypada ako v starwars. Ziaden zablesk od gondol, a ani na konci prechodu, lod len tak ufrnkne do vesmiru. Ale aspon to pekne zaduni.
- preco ma enterprise cca 6 warp jadier? dost haluz akoze, podla toho, co viem o technologii fungovania lodi v ST...
- strojovna uz nevyzera pekne ako v ostatnych filmoch/serialoch, ale skor ako nejaka naftova rafineria...milion trubiciek, rur a plosiniek po ktorych sa chodi
dufam ze moc nespoilerujem
Je to robene ovela viac akcnejsie, vzdy sa nieco deje, efekty su nadhera a zvuk tiez. Na Cechovovom prizvuku sa rehotalo cele kino ked tam zacal po rusky mlet
akurat mam vytky k par veciam:
- prechod do warpu podrbali...teraz vypada ako v starwars. Ziaden zablesk od gondol, a ani na konci prechodu, lod len tak ufrnkne do vesmiru. Ale aspon to pekne zaduni.
- preco ma enterprise cca 6 warp jadier? dost haluz akoze, podla toho, co viem o technologii fungovania lodi v ST...
- strojovna uz nevyzera pekne ako v ostatnych filmoch/serialoch, ale skor ako nejaka naftova rafineria...milion trubiciek, rur a plosiniek po ktorych sa chodi
dufam ze moc nespoilerujem
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Idem dnes..(inak..co si shiro minule spominal ze mame v europe digi obraz..to uz snad vsetky multiplexi maju nie? pytam sa lebo neviem.. )
bol som vcera:film ako sa patri..10/10
bol som vcera:film ako sa patri..10/10
No hádam aj tých 8 z 10 by som tomu dal. Vcelku solídne som sa pobavil, na druhú stranu som už ale videl lepšie filmy...
Každopádne ten akože rusák mal štýl
Každopádne ten akože rusák mal štýl
Tak na dnes som rezervoval listky. Som zvedavy, priatelka nema rada tento zaner. Asi ma potom zozere zaziva, ale nedalo mi, aby som jej ukazal na com som vyrastal
EDIT: Takze som si tento film pozrel a teda zasa som cakal viac. Asi som uz moc narocny, ale proste to nebolo ono. Skor mi to prislo ako natiahnuta nejaka cast serialu ako celovecerny film. Vzdy som sa tesi na vesmirne boje a nieco okolo, tuto som ostal "neukojeny" Aj ked musim uznat, ze efekty pekne a Romulanska "tazobna" lod bola tiez taka mnamka.
EDIT: Takze som si tento film pozrel a teda zasa som cakal viac. Asi som uz moc narocny, ale proste to nebolo ono. Skor mi to prislo ako natiahnuta nejaka cast serialu ako celovecerny film. Vzdy som sa tesi na vesmirne boje a nieco okolo, tuto som ostal "neukojeny" Aj ked musim uznat, ze efekty pekne a Romulanska "tazobna" lod bola tiez taka mnamka.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
moze mi niekto vysvetlit preco sa v Nitre nepremieta STARTREK ? Hlavna vec ze v cinemaxe vymyslaju kektiny ako "Dni Madarskeho filmu" ale na dlhoocakavany film kaslu...
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Ked uz ide o efekty,tak romulansky vrtak vyhral.
Takze film 8/10, nejake veci sa mi nepacili, ale pozrel by som si to este minimalne raz.
A chekov rules
A chekov rules
CPU: FX6300@3800MHz, CPU Cooler: AC EXTREME, MB: ASUS M5A97 R2.0, RAM: KINGSTONE 8GB KIT DDR3 1600MHz CL11, GPU: SAPPHIRE HD5750 1GB @860MHz/1355MHz, HDD: Kingstone V300 SSD 120GB + WD Green 1,5TB, Audio: Audigy 2 ZS, Zdroj: Seasonic SS-500ET 80plus, CASE: Antec 300, CASE Cooler: 2x Noctua NF-S12-800 + NOCTUA NF-S12A FLX, LCD: LG 24" 2441V-BN
- rimans
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32
Mne sa nepacila skoro polka filmu 65% .hurikan69 napísal:nejake veci sa mi nepacili
u mna takyThief napísal:priatelka nema rada tento zaner. Asi ma potom zozere zaziva
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ved to uz muselo byt jasne z wiki :
"The film's major cast members have signed on for two sequels"
To znamena, ze tato alternativna realita (lebo v povodnej Vulcan nebol zniceny) bude trvat minimalne dalsie 2 filmy, a potom to "vyriesia" a vratia povodnu kontinuitu. Inac povedane, klasicky Star Trek "zmenili sme minulost/buducnost, ale na konci filmu/dielu sa vsetko vrati do povodnych kolaji a teda cely film/diel bol uplne zbytocny z hladiska kontinuity". Akurat ze teraz to roztiahnu na x casti .
"The film's major cast members have signed on for two sequels"
To znamena, ze tato alternativna realita (lebo v povodnej Vulcan nebol zniceny) bude trvat minimalne dalsie 2 filmy, a potom to "vyriesia" a vratia povodnu kontinuitu. Inac povedane, klasicky Star Trek "zmenili sme minulost/buducnost, ale na konci filmu/dielu sa vsetko vrati do povodnych kolaji a teda cely film/diel bol uplne zbytocny z hladiska kontinuity". Akurat ze teraz to roztiahnu na x casti .