Aky bicykel si mam kupit ?
Re: (Horsky) bicykel do 500E max do 660E
To c0cCyX - No s tou vahou neviem, asi by som mal nosit zo sebou 2 kila navyse aby potom ked ich dam dole som si pripadal, ze je lahsi No snad nedospejem do stadia, ze mi bude zalezat az tak na vahe. To uz potom kupim cestny.
Co sa tyka sedadla asi mas pravdu, ale tak ine k tomu nedaju. Ak bude naozaj zle budem musiet potom poriesit, no stym som niako zmiereny. Tiez som rad, ze tam to sedadlo nie je odpruzene, bo to sa mi zda ako riadna konina.
No neviem behat po kopcoch snad nie
Ten pells sa mi aj pozdava, ale preco musi byt vidla inej farby. Viem, ze blbost, ale niako mi to nesmakuje.
K brzdam len dufam, ze nebudem lutovat.
To PatrikL - dikes za info. Sa spytam v tom obchode skade budem brat ci o tom daco vedia, aj ked do mesta sa mi zase nebude chiet ist.
Co sa tyka sedadla asi mas pravdu, ale tak ine k tomu nedaju. Ak bude naozaj zle budem musiet potom poriesit, no stym som niako zmiereny. Tiez som rad, ze tam to sedadlo nie je odpruzene, bo to sa mi zda ako riadna konina.
No neviem behat po kopcoch snad nie
Ten pells sa mi aj pozdava, ale preco musi byt vidla inej farby. Viem, ze blbost, ale niako mi to nesmakuje.
K brzdam len dufam, ze nebudem lutovat.
To PatrikL - dikes za info. Sa spytam v tom obchode skade budem brat ci o tom daco vedia, aj ked do mesta sa mi zase nebude chiet ist.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
inak ja stále zastávam názor že cross sa neoplatí kupovať lebo začne časom obmedzovať kvalitný mtb sa dá aj za nižšiu cenu, dokonca aj celoodpružený
"plná" záruka na meride začne platiť až po tej prehliadke, je to tak v manuály, kam sa dá aj pečiatka o tej prehliadke
"plná" záruka na meride začne platiť až po tej prehliadke, je to tak v manuály, kam sa dá aj pečiatka o tej prehliadke
zdravim ma miekto skusenosti s bikes CUBE ?
http://www.bicykle.eu/eshop/bicykle/krosove/cube/" onclick="window.open(this.href);return false;
rozmyslam nad tym 2 a 3, prvy je drahy strop by mal byt okolo 500 dik
http://www.bicykle.eu/eshop/bicykle/krosove/cube/" onclick="window.open(this.href);return false;
rozmyslam nad tym 2 a 3, prvy je drahy strop by mal byt okolo 500 dik
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
CUBE sú super bicykle, ale ako každý lacný bike, nemôžeš čakať zázraky (viď napr. suntour vidlica), ale ak to chceš len na rekreačnú jazdu a nie dáke extrémy, tak dobrá voľba.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
dik to som rad, brat si teraz kupoval cube LTD TEAM Black 09 tusim. a mas nejakych inych favoritov aj v nizsej cenovej hladine? pozdava sa mi ten CURVE 09 ale tak nvm ci to neni uz moc rozdiel v cene oproti tomu CUBE LTD CLS PRO
hej xcem to len na relaxaciu,cesta,hradza,polna cesta,les. mam nejake zdravotne problemy pre, ktore neni dobry pad, takze zjazdy a tak uz nehrozia.
tie santur a rst vidlice su az take zle? lebo v tychto kategoriach skoro nic ine nie je...
pripadne ci je tato merida http://www.bicykle.eu/eshop/bicykle/kro ... ierny.html" onclick="window.open(this.href);return false; lepsia ako http://www.bicykle.eu/eshop/bicykle/kro ... ro-09.html" onclick="window.open(this.href);return false;
alebo neni dobre kupovat minulorocny model.
kotuckovky ? ano/nie
hej xcem to len na relaxaciu,cesta,hradza,polna cesta,les. mam nejake zdravotne problemy pre, ktore neni dobry pad, takze zjazdy a tak uz nehrozia.
tie santur a rst vidlice su az take zle? lebo v tychto kategoriach skoro nic ine nie je...
pripadne ci je tato merida http://www.bicykle.eu/eshop/bicykle/kro ... ierny.html" onclick="window.open(this.href);return false; lepsia ako http://www.bicykle.eu/eshop/bicykle/kro ... ro-09.html" onclick="window.open(this.href);return false;
alebo neni dobre kupovat minulorocny model.
kotuckovky ? ano/nie
-
- Pokročilý používateľ
suntour sú celkovo lepšie vidlice ako rst, samozrejme nie každý model danej značky je šrot/je super aj rst má dobré vidlice (je ich ale dosť málo )
- Wizik
- VIP
Ja RST ani Suntour nemusím teda, ale zas pri lacných bicykloch nemáš na výber, ale dá sa v cene do 20 000 zohnať aj niečo, čo má aspoň RockShox alebo Manitou, vo vyšších kategóriach potom sú najlepšie tiež RockShox alebo Fox. A kukni dáke bicykle od Giant-u, mám s nimi len dobré skúsenosti.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Pokročilý používateľ
no zase ani rock shox nemajú všetky vidlice dokonalé, treba pozerať presné modely a nie len podľa značky... samozrejme napr. fox sú asi dobré všetky, len za akú cenu, tfuj
zwARO vyberá asi cross bike, čo vlastne vylučuje rock shox, manitou a fox
inak kotúčovky veľmi pomôžu v zjazdoch a veciach čo sa jazdia na iných ako cross bicykloch , čiže tebe môže byť jedno či véčka alebo kotúčovky...
zwARO vyberá asi cross bike, čo vlastne vylučuje rock shox, manitou a fox
inak kotúčovky veľmi pomôžu v zjazdoch a veciach čo sa jazdia na iných ako cross bicykloch , čiže tebe môže byť jedno či véčka alebo kotúčovky...
no s veckami na starom biku som mal problem ked som sa vozil po snehu, hned ako bolo vsetko mokre tak prestali brzdit ... myslim ze kotuc brzi aj ked je mokry,nie je to tak? alebo uz su vecka lepsie ako pred x rokmi?
-
- Pokročilý používateľ
tak kotúčovky idú lepšie v akýchkoľvek podmienkach
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Neviem ci vytvorit novy topic alebo sa tu mozem takto votriet ale rad by som si kupil novy bicykel coskoro. Nieco lepsie ako su tie co predavaju v Tescu. Jazdenie viac menej po hradzi v okoli BA, cize viac menej stale asfalt a len sem tam trochu horsi povrch takze horsky je asi blbost. Hlavne aby nieco vydrzal a nerozpadol sa hned. Neviem ci su osobne udaje podstatne ale je to 183cm/110kg (dufam ze ten bicykel pomoze znizit ten druhy udaj). Cenovu hranicu nemam predstavu. Dik.
-
- Pokročilý používateľ
v Bratislave máte tú výhodu že sa tam dajú takmer všetky možné bicykle naživo obzrieť/vyskúšať, čiže najlepšie bude ak sa pôjdeš popozerať po bike predajniach... osobne som za horský bicykel s užšími a "cestnejšími" kolesami... to fakt viac vydrží, možno prídeš na chuť aj horským cestám kde by ťa cross obmedzoval...
preco by ho cross obmedzoval?
neviete kde maju v BA cube?
neviete kde maju v BA cube?
-
- Pokročilý používateľ
no v lese po nejakých zvážniciach to nie je na crosse veľmi bezpečné prípadne po turistických chodníkoch
- Wizik
- VIP
Pokiaľ viem tak v BA cube nemajú v žiadnej kamennej predajni ...
Mimochodom súhlasím, že nie všetky RockShox sú dobré, ale stále lepšie ako RST
Mimochodom súhlasím, že nie všetky RockShox sú dobré, ale stále lepšie ako RST
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !