Nejde mi nacitat www stranka
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Nejde mi nacitat www stranka
nemam ineho providera v dosahu
takze pome predpoklady:
1) provider rovnaky
2) DNS servery rovnake
3) na obidvoch skus ipconfig /flushdns
4) na jednom ide, na druhom nie
-> zaver plus mozne priciny:
nakolko ide po rovnakom spojeni, a ma k dispozicii rovnake tabulky DNS, chyba bude pravdepodobne kdesi medzi klavesnicou a sietovkou
pohladal by som cosi ako "filter neziaducich IP/serverov", pripadne este adware/spyware, ktory ti pri zadani URL adresy vyhladava najprv na ich serveri a potom podstrci nieco, co im pripada ako vhodny phishing (alebo minimalne reklamny/obchodny partner).
Skusil by som este na tom PC, kde to nejde iny OS (bootovatelne CD/DVD linuxu, pripadne USB distribuciu *gentoo, ubuntu, data to nenici, niet sa coho bat*). Ak to pojde na tom PC, kde to predtym neslo, jednoznacne je nejaka 3rd partyApp/soft v OS, ktory ti do toho saha. Co to je, na to uz musis prist sam.
*to nic, to iba moje teorie*
1) provider rovnaky
2) DNS servery rovnake
3) na obidvoch skus ipconfig /flushdns
4) na jednom ide, na druhom nie
-> zaver plus mozne priciny:
nakolko ide po rovnakom spojeni, a ma k dispozicii rovnake tabulky DNS, chyba bude pravdepodobne kdesi medzi klavesnicou a sietovkou
pohladal by som cosi ako "filter neziaducich IP/serverov", pripadne este adware/spyware, ktory ti pri zadani URL adresy vyhladava najprv na ich serveri a potom podstrci nieco, co im pripada ako vhodny phishing (alebo minimalne reklamny/obchodny partner).
Skusil by som este na tom PC, kde to nejde iny OS (bootovatelne CD/DVD linuxu, pripadne USB distribuciu *gentoo, ubuntu, data to nenici, niet sa coho bat*). Ak to pojde na tom PC, kde to predtym neslo, jednoznacne je nejaka 3rd partyApp/soft v OS, ktory ti do toho saha. Co to je, na to uz musis prist sam.
*to nic, to iba moje teorie*
lava, prava, lava, prava ...
sa mi to paci, isto na to prides a my sa budeme chvalit ake super forum navstevujeme. Inak pis, pis, pis, pis, pis, pis, pis, pis, pis,a pis,
M
M
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ako som spominal, v subore hosts to nie je..o nejakom inom mieste neviemgalen napísal: pohladal by som cosi ako "filter neziaducich IP/serverov", pripadne este adware/spyware, ktory ti pri zadani URL adresy vyhladava najprv na ich serveri a potom podstrci nieco, co im pripada ako vhodny phishing (alebo minimalne reklamny/obchodny partner).
edit:Uz to ide,same od seba..hmm
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Podobny problem mam uz asi tyzden s http://www.rapidshare.com" onclick="window.open(this.href);return false; . Nejde ani pingnut. Cez anonimizer vsak ide ale to mi je na prd..Provider hlasi "my nic neblokujeme". V HOSTS to nemam.
//
je mozne zeby moju IP blokoval sharerapid?
//
je mozne zeby moju IP blokoval sharerapid?
aj mne sa to stalo raz asi 2 dni nesiel... a potom naskocil odvtedy fachči
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Poradte ako zmenit IP pod ktorou ma je vidiet na nete..
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
V manuáli routra to nie je?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
Ako zmenit wan IP? Zalezi od providera, na t-come staci rebootnut router (prip. odpojit-pripojit linku).r.b.class napísal:Poradte ako zmenit IP pod ktorou ma je vidiet na nete..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
v nastaveniach routra:
polozka
WAN//
Dynamic IP
PPPoE
PPTP
Static IP
BigPond®
DNS
Static IP//
IP Address : .....
Subnet Mask : .....
Gateway Address : .....
Primary DNS Server : .....
Secondary DNS Server :.....
tu su cisla..daju sa zmenit..nic sa vsak nedeje po restarte routra
nikde vsak nevidim IP ktora je tu http://www.whatismyip.com/" onclick="window.open(this.href);return false; a presne tu IP potrebujem zmenit, bo mi ju rapid blokuje neviem preco(kedze cez anonimizer rapid ide..)
//
nuz ta staticka IP mi bola pridelena providerom,tak asi ju nezmenim len tak
polozka
WAN//
Dynamic IP
PPPoE
PPTP
Static IP
BigPond®
DNS
Static IP//
IP Address : .....
Subnet Mask : .....
Gateway Address : .....
Primary DNS Server : .....
Secondary DNS Server :.....
tu su cisla..daju sa zmenit..nic sa vsak nedeje po restarte routra
nikde vsak nevidim IP ktora je tu http://www.whatismyip.com/" onclick="window.open(this.href);return false; a presne tu IP potrebujem zmenit, bo mi ju rapid blokuje neviem preco(kedze cez anonimizer rapid ide..)
//
nuz ta staticka IP mi bola pridelena providerom,tak asi ju nezmenim len tak
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Myslím, že si si v poslednej vete odpovedal.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
tak veru, tu IPcku len tak nezmenis, jedine ze si u providera zacvakas nejaku inu
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438