Smrt karty?
Re: Smrt karty?
Máš kartu riadne v slote, nedostala sa ti tam nečistota na ktorú si potom pritlačil kartu?
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
jasne..ale aj keby nebola..spravalo by sa pc tak ako sa sprava?
No mne sa tak raz spravalo a v PCI-e slote bol maly kusok papiera. Bolo to na kamaratovom PC, na mojom naštastie nie.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
vyskusal som dat kartu aj do ineho slotu a rovnake
cize asi je mozne aby takto blbol pretoze je karta v cajku
cize asi je mozne aby takto blbol pretoze je karta v cajku
Tak neviem mne to pripomína smrť niečoho iného ako karty, ale je to možné. Ako som písal všetko von zo skrine na stôl aj zdroj a opäť poskladať. Ak si to nespravil SPRAV TO!. Skús kartu u niekoho iného len zastrčiť či dáva signál ak áno karta je ok, ale podľa mojich skúseností tie čo aj mne tak piekli časom zdochli.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
na to casu dost..az ked zistim ze v grafike nie je chyba
edit:by si neveril,ale nepoznam nikoho v okoli komu by ta grafa isla v kompe:D budem musiet ist na to z opacneho konca..vyskusat cudziu grafu
edit:by si neveril,ale nepoznam nikoho v okoli komu by ta grafa isla v kompe:D budem musiet ist na to z opacneho konca..vyskusat cudziu grafu
Nazdar skusil by som ten chladic zhodit z tej karty poriadne prekontrolovat ze ci sa ti niekde nazachytil nejaky kovovy kusok a ci nic neskratuje dal by som dole pastu nejakou sevitkou alebo niecim takym. Potom poradne vycictit celu kartu zubnou kefkou (samozrejme bez zubnej pasty a vody) idealne taku ktoru uz nepouzivas. Potom dat kusok pasty nahodit default chladic a skusit to zapojit.
Dosky osobne kontrolujem starou PCI kartou ktoru obcas pouzivam aj na flashovanie biosov ale pokial by bol problem v PCI-E tak by si to takto neodhalil.
Dosky osobne kontrolujem starou PCI kartou ktoru obcas pouzivam aj na flashovanie biosov ale pokial by bol problem v PCI-E tak by si to takto neodhalil.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Furt som sa od Vas este nedozvedel,ci z vadnou grafikou nabehne win...vdaka za odpoved
Nie nenabehne, PC sa nemôže spustiť ak je grafika v prdeli.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Dobre,lebo uz som zacal rozmyslat nad cpu alebo mb..co by bolo tiez komlpikovane reklamovat,lebo od mb som niekde zapatrosil fa a od cpu som znicil chladic Vsak zajtra ked vyskusam grafu z prace budem na istom.
Inak dnes som si vsimol ze na gpu je trosku odlomeny roh...asi tak mm x mm..asi som silno zatiahol accellero..teda mohlo by to byt aj tym
Inak dnes som si vsimol ze na gpu je trosku odlomeny roh...asi tak mm x mm..asi som silno zatiahol accellero..teda mohlo by to byt aj tym
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Ne 31. Máj, 2009, 19:52, upravené celkom 1 krát.
CPU ti zoberú bez chladiča. Teda vo väčšine to tak robia, napíš im a nepriamo naznač že by si reklamoval len holý CPU.
Ale ja to tipujem z tých 70% na grafiku a z 30% na MB.
Ale ja to tipujem z tých 70% na grafiku a z 30% na MB.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Potvrdzujem,ze karta je kaput
len pre zaujimavost...docasne tam mam radeon hd2400xt,ktory ma v idle viec ako stara karta
len pre zaujimavost...docasne tam mam radeon hd2400xt,ktory ma v idle viec ako stara karta
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
mam merak prikonu,si myslis ze som to podla coho asi zistil?