W7 - prenos image na druhú partíciu
Re: W7 - prenos image na druhú partíciu
..no ked som si nainstaloval cisty w7, aby som sa vobec dostal na net / momentalne googlim vlastne livesearchujem ako divy/
tak skrin dnes neposkynem. Znovu opisujem - normalne nabootuje, obrazovka welcome, prepare desktop a potom prepne na sivu plochu, kde je v pravom dolnom rohu presne to, co mas v modrom ramceku na tvojom obrazku..
samozrejme je tam este mysi kurzor, trojhmatom pustim task manager, funguje este win+p - rozsirenie obrazovky a win + l lock uzivatela, ci co to tam je... to je vsetko a nic viac nejde.. darmo mam serial, ked ho nie je kde napisat..
edit:
idem to skusit este raz vsetko od zaciatku..
tak skrin dnes neposkynem. Znovu opisujem - normalne nabootuje, obrazovka welcome, prepare desktop a potom prepne na sivu plochu, kde je v pravom dolnom rohu presne to, co mas v modrom ramceku na tvojom obrazku..
samozrejme je tam este mysi kurzor, trojhmatom pustim task manager, funguje este win+p - rozsirenie obrazovky a win + l lock uzivatela, ci co to tam je... to je vsetko a nic viac nejde.. darmo mam serial, ked ho nie je kde napisat..
edit:
idem to skusit este raz vsetko od zaciatku..
Progress... ... 59%
nie, nebolo tam.
Po mojom novom pokuse repair manager z W7 ani po piatich -šiestich pokusoch nedokáže obnoviť boot sector, pokúsim sa dnes večer znova to dať dokopy..
Po mojom novom pokuse repair manager z W7 ani po piatich -šiestich pokusoch nedokáže obnoviť boot sector, pokúsim sa dnes večer znova to dať dokopy..
Progress... ... 59%
..takže som skončil tam, kde som začal, win7 nabootuje a skoncím zase na tej sivomodrom desktope bez možnosti niečo spraviť.
..skúsim dodať skrín..
..stalo sa to už niekomu? Nejaké nápady?
..skúsim dodať skrín..
..stalo sa to už niekomu? Nejaké nápady?
Progress... ... 59%
ak sa vieš dostať do CMD tak doňho napíš
a dodaj ten screen
Kód: Vybrať všetko
sfc /scannow
.
myslíš do cmd v repair mode W7? Pretože, ako som písal, v "tom" sa nedá nič..
,,vyskúšal som všetky možné bláznivé kombinácie písmen + alt, ctrl , win, nič nezaberá..
..počkám na odpoveď a idem zase na to...
,,vyskúšal som všetky možné bláznivé kombinácie písmen + alt, ctrl , win, nič nezaberá..
..počkám na odpoveď a idem zase na to...
Progress... ... 59%
neni možné aby ti to nešlo
skús ten screen, poprípade písni na ICQ
skús ten screen, poprípade písni na ICQ
.
..tak to znovu skúsim, ale na icq ti asi nepísnem, lebo nebude ako
ofotím mobilom a z roboty ti pošlem obrázok do mailu, aby si mi veril
ofotím mobilom a z roboty ti pošlem obrázok do mailu, aby si mi veril
Progress... ... 59%
tu nejde o to že ti neverím, tu ide o to, že skôr sa niečo stalo so systémom a preto nejde ako má
.
foto.. blbý obraz, ale vidno, čo som popisoval..
http://img39.imageshack.us/img39/8665/dsc00032zwp.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img39.imageshack.us/img39/1337/dsc00030b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img515.imageshack.us/img515/4834/dsc00031ddz.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img39.imageshack.us/img39/8665/dsc00032zwp.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img39.imageshack.us/img39/1337/dsc00030b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img515.imageshack.us/img515/4834/dsc00031ddz.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Progress... ... 59%
tebe nenabehne shell, a predpokladám ani winload.exe, keď si robil tú zálohu, dal si verifikovať dáta?
.
..nedal samozrejme, ale urobil som si v priebehu hodiny zálohy dve a z oboch sa to správa rovnako..
nezdá sa mi, žeby som mohol obe "zmršiť..
.. v task manageri som ako active user - session = console ... pomôže toto info?
..teraz som zase nahodil XP a pre istotu som vyskúšal, či mi náhodu nepôjde dualboot - jasné že nie, NRTDL /alebo tak nejako/ chyba..
nezdá sa mi, žeby som mohol obe "zmršiť..
.. v task manageri som ako active user - session = console ... pomôže toto info?
..teraz som zase nahodil XP a pre istotu som vyskúšal, či mi náhodu nepôjde dualboot - jasné že nie, NRTDL /alebo tak nejako/ chyba..
Progress... ... 59%
ked si nahodil XP prepisal si BCD 7cky.
nahod sedmicku na iny disk / particiu
a zadaj do cmd
pripadne
nahod sedmicku na iny disk / particiu
a zadaj do cmd
sfc /scannow /offbootdir=[pismeno] /offwindir=[pismeno]\Windows
sfc /verifyonly /offbootdir=[pismeno] /offwindir=[pismeno]\Windows
.
..upresním: zrušil som particie na hdd /320GB/ čiže disk bol čistý, nahodil som XP /40GB/ - /tam bol samozrejme dualboot/ potom som nahodil w7 na zvyšok čistého disku, tak ako to bolo pôvodne. Z C: - XP mi spravilo J: a z w7 C: - .. potom pri rstarte ta NRTDL..
.. píšem to vôbec správne?
..ok, zruším zase partície a nahodím w7 z tej zálohy znova
..takže kým sa odpojím a skúsim to čo si mi napísal, dostať sa do CMD aby som zadal to čo píšeš - myslíš cez inštalačku w7 a repair?
lebo ako skončím s inštaláciou a zase som na tom istom /ako si písal pred nabehom shellu/ tak kde tam "zoženiem" príkazový riadok?
..už ťa to musí pomaly aj otravovať, skús to ešte vydržať, asi by to bolo rýchlejšie, keby som ti mašinu doniesol
.. píšem to vôbec správne?
..ok, zruším zase partície a nahodím w7 z tej zálohy znova
..takže kým sa odpojím a skúsim to čo si mi napísal, dostať sa do CMD aby som zadal to čo píšeš - myslíš cez inštalačku w7 a repair?
lebo ako skončím s inštaláciou a zase som na tom istom /ako si písal pred nabehom shellu/ tak kde tam "zoženiem" príkazový riadok?
..už ťa to musí pomaly aj otravovať, skús to ešte vydržať, asi by to bolo rýchlejšie, keby som ti mašinu doniesol
Progress... ... 59%
nie, obnovíš image, nainštaluješ nový win 7 (predchádzajúci rozbaleny windows nechas na hdd), das ten prikaz a nechas kym prebehne, mal by opravit subory, potom zrus particiu (s novsim winom, z ktoreho si stary win opravoval), a oprav zas bootloader cez DVD, skus bootnut
masinu neviem, ci sa ti chce trepat sem dole
masinu neviem, ci sa ti chce trepat sem dole
.