tak teraz ako? mam ho otocit alebo nemam?
zabudol sonm doplint ze to bolo meerane v evereste U.E. v teste stability sys., je mozne ze Eckove senzory zle ukazuju? napr tak ako CPU-Z co mi ukazuje okolo 10 st C
Teplota CPU
Re: Teplota CPU
Spoiler: ukázať
Ano, otoc ho lebo tam mas momentalne zle prudenie vzduchu.
Z toho miesta medzi zdrojom, zadnym vetrakom a vetrakom na Freezeri, si vsetky tri ventilatory "kradnu" vzduch.
Ked Freezer otocis o 180 stupnov, tak bude vyfukovat teply vzduch dozadu a ten bude vychadzat cez PSU a ten zadny vyfukovy ventilator.
Ale ak Ti to nevadi tak to nechaj tak.
Z toho miesta medzi zdrojom, zadnym vetrakom a vetrakom na Freezeri, si vsetky tri ventilatory "kradnu" vzduch.
Ked Freezer otocis o 180 stupnov, tak bude vyfukovat teply vzduch dozadu a ten bude vychadzat cez PSU a ten zadny vyfukovy ventilator.
Ale ak Ti to nevadi tak to nechaj tak.
No 64°C to urcite neni normalne pretoze ja mam tiez Athlona X2 5400+ BE (OC 3,1Ghz) a na nom AC 64 PRO a pri tom istom teste stability v Evereste ULtimate edition mam po 1h 33min teplotu 50-52°C a avg. 50,6°C. Uisti sa ako mas otoceny ten fan na freezeri ...potrebujes aby ti tlacil vzduch napriec friizerom do toho 120mm na case potom to bude vsetko ok. A tych 20 cm od steny to je ok zhruba tak isto mam aj ja.
Ako priklad spravneho natocenia fans prikladam tento obrazok:
Ako priklad spravneho natocenia fans prikladam tento obrazok:
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 17. Mar, 2010, 14:35
jasné že ho otoc !!! pre živeho boha kto ti tam tem freezer montoval ?
takto je to spravne
takto je to spravne
Core 2 Duo E6300 2800Mhz Radeon 5770 3xWD AAKS Kingston 3Gb Asus P5Q Prémium