"uzvivatela si nepriznaju chybu ani bohovi... a my ze by sme bez rebelstva nemohli ani zit... ano a potrebujem si zabrdat do snake-a a gammaray-a ano mas absolutnu pravdu... tak to je a vseci su taky okrem teba"
inak najlepsia obrana utok vsak

urcite s tym warezom mate pravdu... ale nemate na to dokaz... nemate na to ziadny dovod .. okrem toho svojho osobneho postoja.. ktory tu par ludi nezaujima a pozeraju sa na toto objektivne
ano zhodli ste sa na tom locku... vy tu ste admini je to vo vasich rukach a je mi jasne ze s tym nic nespravim... iba tu zo mna popripade z kazdeho ktory sa postavi za tento nazor urobite debila a rebela... pretoze sa ostatny boja nieco povedat len preto aby s adminmi nemali problemi, ci u nich nevyzerali ako idioti a podobne
ano mi uzivatelia vieme len vas adminov tu rozoberat a system zhadzovat a na to tu sme na nic ine... osobne ja som tu len preto... tak prajem teda aky taky zvysok vecera a dobru noc.. nechcem tymto nikoho urazit ani nic, ale par veci by sme si mali vseci tuto uvedomit.. ci ja ci snake alebo aj ujo 700-megabajtovy...

hehe inak ja mam Windows 7.. a nekupil som ho a neni nelegalny