batch : 0919EPAW
Takt : 3517Mhz
Voltage : default (auto), 1.344V

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=715399" onclick="window.open(this.href);return false;

Po 30tich minútach v everest teste, na freezer celkom dobré teploty.
ty si chybal v skole ked preberali logicke spojky?Ajri napísal:zoznam OC a odomykania jadier
charonme napísal:btw bola by zaujimava aj taka informacia, ze ci je PC dlhodobo stabilne aj po odomknuti toho jadra, predsa len su poniektore jadra zamknute kvoli tomu ze nepresli nejakym testom.
Ja od vtedy co som kupil procesor bezim stale na odomknutom 4tom jadre a stabiline. Akurat som mal jeden mensi problem pri starte windows mi to sem tam zamrzne zatial som neprisiel na to co to robi. Ale ak som znizil FSB spat na 200MHz a NB frekvenciu na 2000MHz tak problem zmizol cpu ostalo ale nadalej pretaktovane na 3.4GHz a 1.45V. Mozno treba zvysit nejake napatie alebo som mal priliz velke FSB. Zaujimave ale pri tomto probleme je to ze sa mi to zaseklo pri starte len sem tam a aj to ze na druhy pokus v 95% windows stale nabehol a bol stabilny aj po niekolkych hodinach prime95 testovania.charonme napísal:btw bola by zaujimava aj taka informacia, ze ci je PC dlhodobo stabilne aj po odomknuti toho jadra, predsa len su poniektore jadra zamknute kvoli tomu ze nepresli nejakym testom.
Hej aj to ma napadlo ze by to mohlo byt nou, niekde som to myslim aj cital ale DIK za potvrdenieAmOK napísal:Sprava sa to tak koli integrovanej grafe. Aj moja doska s onboard HD 3300 to robi, ked sa dostanem nad 250MHz. Skusal som ladit vsetko, co sa dalo a nic. S pci-ex grafou nema problem, ani ked zdvihnem RT na 300MHz.
Skus to bez onboard grafy.