TNTrade je podľa mojich skúseností asi najnormálnejšia predajňa doplnkového IT sortimentu v BA. Ak potrebujem nejaký vetrák, šuflík, chladič, ani by ma nenapadlo ísť inde.
Rýchle vybavenie aj bez objednávky, osobný prístup, občas celkom zaujímavé veci vo showroome a veľké plus = často predávané položky majú v dostatočnom počte skladom - 20ks Noctua FLX bez objednávky, v piatok 3 minúty pred záverečnou bez problémov.
Slušné ceny pre PO, maloobchod sa mi zdá málinko drahší
TNTrade
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
Re: TNTrade
CENTER
Spoiler: ukázať
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Súhlasím, veci ako chladiče, ventilátory, pasty kupujem vždy tam, sú ochotní, flexibilní a aj reklamácie riešia veľmi ústretovo.
- TroubleMaker
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Feb, 2007, 08:00
A ešte jedno podstatné plus - majú parkovanie priamo pred vchodom, sú na hlavnom ťahu, čiže vždy keď niečo potrebujem, mám v ten deň aj cestu okolo.
Ak tam práve nemajú štamgastu, čo to hrá na netopiera, pričom je hluchý jak keby spávall na repráku a ohovára Noctui, tak odchádzam spokojný s tovarom za pár minút..
Ak tam práve nemajú štamgastu, čo to hrá na netopiera, pričom je hluchý jak keby spávall na repráku a ohovára Noctui, tak odchádzam spokojný s tovarom za pár minút..
CENTER
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Okt, 2010, 14:45
Výhodou je aj posielanie z českej strany (lebo nie všetko čo ponúkajú v čechách je dostupné aj tu), ale po dohode sa dá zaslať
posledne sa mi stalo že v čechách bola akcia na tovar(30% ceny dole), ale tu bola cena normálna, a navyše daný tovar ani nebol v zozname tovaru. Opýtal by som sa či by to bolo možné nakúpiť za tú českú cenu a po chvíli aj vyrukovali cenu v Euracoch (ktora viac-menej sedela podľa kurzu)
o 2 dni tovar v rukách - čiže spokojnosť absolútna
Ako už bolo spomenuté plusom je možnosť osobného odberu a parkovanie priamo pred vchodom, navyše veľa vecí majú priamo na predajni, takže ak človek niečo rýchlo potrebuje tak ideálne miesto
reklamáciu som zatiaľ riešiť nemusel
posledne sa mi stalo že v čechách bola akcia na tovar(30% ceny dole), ale tu bola cena normálna, a navyše daný tovar ani nebol v zozname tovaru. Opýtal by som sa či by to bolo možné nakúpiť za tú českú cenu a po chvíli aj vyrukovali cenu v Euracoch (ktora viac-menej sedela podľa kurzu)
o 2 dni tovar v rukách - čiže spokojnosť absolútna
Ako už bolo spomenuté plusom je možnosť osobného odberu a parkovanie priamo pred vchodom, navyše veľa vecí majú priamo na predajni, takže ak človek niečo rýchlo potrebuje tak ideálne miesto
reklamáciu som zatiaľ riešiť nemusel
Zdar
Minulu stredu som nakupoval osobne (objednanavka bola cez internat) v tntrade, niečo by som chcel vratit do lehoty 7dni (bez udania dôvodu), čiže čas tam je, ale od dneska maju dovolenku až do 7. januara. Budem môcť vratiť aj po dovolenke, či ako postupovať?
Minulu stredu som nakupoval osobne (objednanavka bola cez internat) v tntrade, niečo by som chcel vratit do lehoty 7dni (bez udania dôvodu), čiže čas tam je, ale od dneska maju dovolenku až do 7. januara. Budem môcť vratiť aj po dovolenke, či ako postupovať?
AMD Ryzen R9 7950X3D PBO, Noctua NH-D15S [NA-HC4] chromax.black&white, GIGABYTE B650E AORUS ELITE X AX ICE, Patriot Viper Elite 5 64 GB KIT DDR5 @6200MHz CL30 White RGB, ASUS TUF RTX 4070Ti GAMING OC 12GB GDDR6X @3/23,5Ghz, NVMe SSD Samsung 990 PRO 1TB + Kingston A2000 1TB, SATA SSD Team Group CX2 1TB + Samsung 860 EVO 250GB, A4tech Bloody V7M HoleLess, Seasonic Focus Plus SSR-750FX Gold, Lian Li Lancool 215 White, 32" Samsung LE32B551 RED, Nintendo Switch V2 HWFLY Modchip OC CPU: 1020@1785Mhz, GPU: 768@921Mhz, RAM:@1600MHz
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Podla mna ano, pre istotu im ale napis email uz teraz, aby si to mal nejako podchytene, ze si to chcel vratit v zakonnej lehote uz.