ProGamingShop
Re: ProGamingShop
Čo som si všimol že slabšie balia hry v porovnaní s Gameexpresom.
Gameexpres balí do "pukajucého"
PGS iba do obyčajného papiera.
Gameexpres balí do "pukajucého"
PGS iba do obyčajného papiera.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Kupoval som tu mysku a podlozku. Vyborne ceny a rozne akciove ceny aj na tie lepsie produkty. Termin dodania dodrzali, ziadny problem s objednanym tovarom som nemal. Sluzi uz dost dlho...
Avsak neodporucam kupovat nieco do kompu, pretoze tie ceny su ovela vyssie ako inde. Jedine mysky, klavesnice a vsetko co sa tyka progamingu sa oplati tam kupit.
Avsak neodporucam kupovat nieco do kompu, pretoze tie ceny su ovela vyssie ako inde. Jedine mysky, klavesnice a vsetko co sa tyka progamingu sa oplati tam kupit.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
V nedelu som objednal hru, za necelych 14 hodin som si bol po nu . Dokonca aj v nedelu vecer ordinuju ... kedze objednavka bola vybavena uz v ten den co som objednal.
Perfektny je Arašid, pre gaming stuff je naj shop.
Perfektny je Arašid, pre gaming stuff je naj shop.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Sangala si vcera po 15tej objednal..dnes ju rano mal..fajne
mam z tohto shopu viac veci a nikdy nebol problem - v oblasti klavesnice/mysky/podlozky maju najlepsie ceny aj vyber,
nasiel som si tam aj take malickosti a doplnky co som inde velmi nevedel najst.
odporucam
nasiel som si tam aj take malickosti a doplnky co som inde velmi nevedel najst.
odporucam
ale to preto ze mam chalana na icq pridaneho a poprosil som ho ci by mi neskocil mi to hodit do skladu neh to mam na druhy den ..... a ochotne sielr.b.class napísal:Sangala si vcera po 15tej objednal..dnes ju rano mal..fajne
kupoval som si u nich cs 1.6 steam key, kedze som platil cez IB tak mi prisiel key na mail (o co mi aj slo)
kupoval som to medzi vianocami a novym rokom a tak som to dostal o nieco neskor, ale teraz si to vynahradzam
kupoval som to medzi vianocami a novym rokom a tak som to dostal o nieco neskor, ale teraz si to vynahradzam
-
- Pokročilý používateľ
Reklamoval som tu mysku - Roccat Kone+, reklamacia vybavena do pol hodiny, novy kus a zaruka predlzena. Max. spokojnost
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Chcem sa spytat, neviete, ci sa da spravit jedna objednavka v ramci progamingshop.sk a mp3.sk?
Skusam volat, pisat, no nikto nedviha/neodpoveda . ICQ offline.
Skusam volat, pisat, no nikto nedviha/neodpoveda . ICQ offline.
-
- Pokročilý používateľ
Cez web sa neda ale po telefone alebo emailom by sa malo dat .. no oni to maju tak trochu na haku telefony poniektory tam.
Tiez som sa chcel daco opytat po telefone ohladom objednavky no po cely pracovny den mi nikto nedvihol telefon ... pridem tam po to co som mal objednane ... skusim z tade zavolat ... zvoni, ale oni sa hraju na playstation 2 a telefon maju na haku.
treba na nich ist ako u alzy ... ze osobne.
Tiez som sa chcel daco opytat po telefone ohladom objednavky no po cely pracovny den mi nikto nedvihol telefon ... pridem tam po to co som mal objednane ... skusim z tade zavolat ... zvoni, ale oni sa hraju na playstation 2 a telefon maju na haku.
treba na nich ist ako u alzy ... ze osobne.
-
- Pokročilý používateľ
Bacha na pochybne praktiky tichto spekulantov z PGS. Radi predavaju vratene a reklamovane veci ako nove. Ak Vam pride napr. myska s otvorenym obalom (porusene nalepky), tak bezodkladne ihnet po zisteni ich kontaktujte a poslite im to naspat. Moze ist o reklamovane, chybne produkty.
súhlasím s Brandoo-m. Ja som takto objednal z pgs MS SideWinder X4. Po následnom otvorení zásielky som si všimol porušenú nálepku na klávesnici a vnútri v krabici bol sáčok, na ktorom bola nálepka s kontaktnými informáciami nejakého uživateľa predomnou, čo posielal túto klávesnicu späť do pgs na reklamáciu. Problém bol, že nereagoval Caps Lock ani sa nerozsvietila dióda (vpravo hore), ľavé Ctrl ani ľavý shift nespĺňali príkazy. Ihneď som napísal ich technikovi a povedal, aby som im ju poslal späť, že to bude najskôr vadný kus. Našťastie mi reklamáciu uznali a doma mám už funkčnú klávesnicu.
CPU: Intel Core i3-2120 3,3Ghz CPU Cooler: Intel Box MB: Asus P8H77-V RAM: 8GB Kingston DDR3 1333Mhz VGA: Intel HD 2000 HDD:Seagate ST31000524AS 1TB 7200RPM SATAIII ext.HDD: Hitachi 500GB 5400RPM 2,5" PSU: Fortron AX400-60APN 400W, 80+ CASE: Mercury :D LCD1: Philips 220E1SB 22" LCD2: HP w1907v 19" Repro: Genius SW-V2.1 1250 Mouse: Logitech MX-518 Keyboard: MS Sidewinder X4
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Caute, tak poprosil by som radu od vas, ktory uz mali nieco z PGSka na reklamacke . 16.02 som si od nich kupoval sluchatka Razer Orca a po pouzivani resp . po case sa mi zacal kabel pri jacku uvolnovat a momentalne mi hra bud lava alebo prava strana (ale to teraz nie je dolezite) Chcem sa len informovat ako treba postupovat pri reklamacke, ci im staci jednoducho na adresu poslat spatne zabaleny tovar alebo ci musim vyplnovat dajake papiere nazvis ( na stranke som to nikde nenasiel )
Dakujem
Dakujem
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
-
- Pokročilý používateľ
Vazne si nenasiel ? , treba lepsie pozret stranku
http://www.progamingshop.sk/conditions.php
j treba dodatocne papiere vyplnit
http://www.progamingshop.sk/conditions.php
j treba dodatocne papiere vyplnit
Nalomeny kabel by ti opravili na 100% keby si mal Koss Porta PRO s dozivotnou zarukou. Ale pri inych to neviem ci ti uznaju ... predsa to je mechanicke poskodenie, nie vyrovna vada. Tak napis dobre popis poruchy.!!!Pri nedodaní horeuvedenej dokumentácie bude reklamácia zamietnutá!!!