Grafika 90c na ploche nehuci v hre huci
Re: Grafika 90c na ploche nehuci v hre huci
tak ale vies mne nevyletela spona ;D ja neviem co sa otmu stalo normalne to islo len teraz to blbne :{ a 75 ma v zatazi } core i7 maju max tepltu 106 keby nieco xD
takze dneska som ho zapol dal som repair do windows islo islo a zrazu to zacalo strasne sekat mys a to a uz to seklo uplne a modru obrazovku vyhodilo . chcek to make sure any new hardware or software is properly installed . if this new instalation ask your hardware or software manufacture for any windows updates you might need. if problems continue disable or remove any new installed hardware or software . disbale bios memory options such as caching or shadowing ........ a do winu mi to normalne nejde
EDIT 1 > ale do safemodu mi ide skusal som tam nie su problemy tak prsoim pomozte mi
EDIT 1 > ale do safemodu mi ide skusal som tam nie su problemy tak prsoim pomozte mi
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
prehod uz ten windows... uz si to mal urobit davno
ja sa drzim porekadla...
Ak neviem čo je s kompom, vždy treba preveriť Microsoft.
ja sa drzim porekadla...
Ak neviem čo je s kompom, vždy treba preveriť Microsoft.
tak uz mi to ide chlapi , avira mi v safe mode dala prec trojanka .D a tak uz to bezi ako ma xD
Tak nie ked zapnem komp mam na prac ploche akoby 1 fps a vtedy mi to sekne tak ze treba dat restsrt nevet
e co s tym
e co s tym
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- demontovat chladic CPU
- a co tak to konecne reintalovat???
T.
- a co tak to konecne reintalovat???
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent