z mojej strany zrejme vsetko, prajem prijemne straveny den nicnerobenim

Taketo ironizovanie pomoze vsetkym, ktori tu napriklad specialne pre Teba udrzuju bazar v chode. Toto je naozaj nekonfliktne spravanie ktore vedie debatu k nejakemu ranionalnemu/zmysluplnemu zaveru.cthulhu napísal: z mojej strany zrejme vsetko, prajem prijemne straveny den nicnerobenim
Nie, ludia tu pracuju zadarmo, a robia aj chyby. Toto ale nepovazujem za chybu, toto je normalny Direct mail.cthulhu napísal:prepac, ale za nekonfliktne by som to povazoval, keby ste hned nelockovali thready bez moznosti vyjadrenia sa ostatnych.
takisto, mohli o rozhodnuti rozposielat reklamy cez SS vediet aj moderatori (a nie robit vsetko za jejich chrbtom), alebo taku moznost oznamit (alebo SS oznacit, ako tu uz padol navrh)
cize teraz som ja ten zly, ktory poukazuje na nedostatky a chyby, a vy ste vsetci ti dobri![]()
Bezny uzivatel nemoze posielat spravu vsetkym registrovanym uzivatelom - to tu uz bolo spomenute. Takze pise len Tebe.cthulhu napísal:v poriadku, ved nikto nie je dokonaly
jedine co ma zaujimalo, bolo to, ze som chcel debatu o tom, komu z uzivatelov to vadilo, a kolkych ta SS zmiatla, a povazovali to za spam.
sam vidis, kam sa to az dostalo
ja dakujem za tvoj cas straveny odpovedanim na moje dotazy, dalej to myslim nebudeme natahovat.
BTW: predpokladam, ze SS co mi teraz zacali chodit od r.b.class mam povazovat za zaplatenu reklamu, alebo... ? ( zeby sposob odplaty? )