hladam stretegiu typu AoE2, AoM
Re: hladam stretegiu typu AoE2, AoM
Vacsina ludi, ktori hrali LOTR 1 aj 2 ti potvrdia, ze prvy diel je lepsi...takze tam sa nemusim rozhodovat
We salute the rank, not the man!
- hermarian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Sep, 2008, 07:46
Ak sa obzeráš po Rome Total War, tak musím doporučiť tento mod - Rome Total Realism, ktorý urobí hru oveľa lepšou (lepšie AI, historické jednotky atď).
Prípadne potom môžeš skúsiť Medieval II Total War, na ktorý je tieť mnoho modov a je to perfektná hra aj po grafickej stránke.
Prípadne potom môžeš skúsiť Medieval II Total War, na ktorý je tieť mnoho modov a je to perfektná hra aj po grafickej stránke.
Spoiler: ukázať
rad by som hral zatial len jeden z tych total warov...proste ten lepsi
100% si zahram The Settlers a k tomu este nieco typu total war a nepohrdnem ani niecim novym s poriadnou grafikou, nech vyskusam co dokaze nova ATIna, ktoru si kupim asi pod stromcek
100% si zahram The Settlers a k tomu este nieco typu total war a nepohrdnem ani niecim novym s poriadnou grafikou, nech vyskusam co dokaze nova ATIna, ktoru si kupim asi pod stromcek
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
co tak seria Empire Earth?
a kolkatku? Na niektorych Screenoch je totiz aj pritomnost s tankami a lietadlami a dokonca tam bol aj screen z buducnosti s robotmico tak seria Empire Earth?
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
dej hry zabera niekolko tisic rokov, ale kampane a scenaria sa daju hrat aj iba za urcite epochy.
znie to zaujimavo, ale to asi radsej total war
Najlepsi EE bola jednotka. Sice stara a hranata grafika ale malo to asi najlepsi scenario editor aky som kedy videl... Celkovo, dost modov, textur a scenarii som pre tu hru vytvoril...co tak seria Empire Earth?
A aj kampane boli zaujimave, hlavne co sa tyka pribehu
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- Neo13
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 07. Feb, 2007, 08:00
velka chyba, urcite treba vyskusat... pri settlers 2 gold edition som stravil mesiace (par rokov dozadu)jtbs napísal:Sattlers ani nepoznam a ani jeho vyrobcu...neviem ci je to tak vymakana hra...skor by som nejake ostrielanejsie.
jasne uz som napisal ze settlers na 100% vyskusam..asi sestku a ak zaujme tak aj sedmickuvelka chyba, urcite treba vyskusat... pri settlers 2 gold edition som stravil mesiace (par rokov dozadu)
Sa pozri na Anno 1404 . Pises ze ta skor bavylo staviat pevnosti a vyckavat . Myslim ze toto sa ti bude pacit
video hovori samo za seba http://www.youtube.com/watch?v=epgAnWPXeiU" onclick="window.open(this.href);return false;
video hovori samo za seba http://www.youtube.com/watch?v=epgAnWPXeiU" onclick="window.open(this.href);return false;
bavilo ma stavat pevnosti a vyckavat, ALE s 80 vojakmi za hradbami . K tejto hre som si pozrel 4 videa=dokopy cca 20minut a videl som obcas nejake utocenie (aj to vacsinou len z obliehacich zbrani). Upresnim to co som myslel: vyckavam preto, lebo ma nebavi utocit s 20muzmi, ale proste s riadnym vojskom 100-150, 200muzov napriklad (taku hru som este nevidel ).
Tato hra mi pride az prilis o stavani, ale nezamietam ju, uz len koli grafike by mohla stat za hriech. Taktiez si niesom isty ci ma vymakanu utocnou taktikou! (ktora by mala byt v Rome total war)
Ale inac dik, cim vacsi vyber, tym lepsie
Tato hra mi pride az prilis o stavani, ale nezamietam ju, uz len koli grafike by mohla stat za hriech. Taktiez si niesom isty ci ma vymakanu utocnou taktikou! (ktora by mala byt v Rome total war)
Ale inac dik, cim vacsi vyber, tym lepsie
lenze pokial nehral LOTR tak radsej 2 lebo aj tak to bude nove a s lepsiou grafikouk0rben napísal:Nepacilo sa mi to s tou "mapou" kde si v podstate ani nebojoval, a bolo to take, ze si od 2ky nemohol cakat nic nove.w3r1k napísal:.
http://img3.sector.sk/files/recenzie/20 ... nap661.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
w3r1k : myslim ze u neho je hratelnost prednejsia a grafika LOTR 1 nebola nejako priepastne rozdielna od LOTR 2.
Spoiler: ukázať
ak zahram LOTR, tak uricte jednotku, dvojku mozno neskor
1-najviac sa mi zatial pozdava The Settlers
2-potom niektory z total warov
3-a do tretice je zatial LOTR 1
1-najviac sa mi zatial pozdava The Settlers
2-potom niektory z total warov
3-a do tretice je zatial LOTR 1